Viete o tom, že aj o pokožku hlavy sa treba starať rovnako, ako o pleť? Odmení sa vám zdravými a lesklými vlasmi

Viete o tom, že aj o pokožku hlavy sa treba starať rovnako, ako o pleť? Odmení sa vám zdravými a lesklými vlasmi

Veľa žien sa sťažuje, že v zimnom období začnú ich vlasy oveľa viac vypadávať a zhorší sa ich kvalita. Sú suchšie a bez lesku. Môže to byť z niekoľkých dôvodov.

Virózy ovplyvňujú aj vlasy

Ľudský organizmus je počas zimy vyčerpanejší, ľudia bojujú s rôznymi virózami, ktoré sa veľmi odzrkadľujú aj na kvalite vlasov. Nie je vôbec výnimočným javom, že po ťažkých virózach vlasy vypadávajú vo väčšej miere a v niektorých prípadoch dôjde k úplnej výmene vlasov. Je to veľmi nepríjemný jav, no vo väčšine prípadov len prechodný. V takom prípade treba vsadiť na doplnenie potrebných vitamínov a minerálov a ďalších potrebných výživných látok. Rovnako je potrebné vybrať správnu vlasovú kozmetiku, ktorá vlasy zbytočne nezaťažuje, naopak, dodá im výživu.

Určite ste už počuli o blahodarnych účinkoch konopného oleja. Tento olej má neskutočné výživové hodnoty, obsahuje tie najpotrebnejšie minerály, vitamíny a látky, ktoré sú pre organizmus viac, než priaznivé. Konopný olej má silné protizápalové účinky a významný vplyv na kvalitu ľudskej pokožky. Vypadávanie vlasov je spôsobené práve oslabením vlasovej pokožky a vlasových korienkov, ktoré môže byť následkom zápalových procesov v tele. Je preto dôležité priniesť účinok konopného oleja priamo na pokožku vlasov a ku korienkom.

Pozri aj: Dilema vyriešená: Čím obdarovať na Vianoce svojich rodičov a starých rodičov?

konopný šampón a vlasová voda LUNA

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Konopný olej ako výživa pre vlasovú pokožku

Vlasová kozmetika LUNA s výťažkom z konopných semien je určená pre vlasy, ktoré nadmerne padajú, sú veľmi suché, oslabené a bez lesku. Starostlivosť o takéto vlasy je vhodné doplniť konopnou vlasovou vodou. Po umytí šampónom ju nanášate praktickým aplikátorom priamo na pokožku hlavy, ku korienkom, rovnomerne po celom povrchu. Následne prstami vmasírujte do pokožky hlavy. Tejto masáži sa venujte aspoň tri minúty, nech dôjde ku kvalitnému prekrveniu pokožky, čím sa výživné látky lepšie dostanú tam, kam je to potrebné. Takýmto spôsobom sa staráte priamo o vlasový folikul, ktorý môže trpieť zápalom, je oslabený a preto z neho vlas vypadáva. Tak, ako sa staráme o pokožku tváre a tela, je potrebné dbať aj na starostlivosť pokožky hlavy. Odmenou nám budú krásne, zdravé a lesklé vlasy.

Zaujme ťa aj: Ubolené nohy po náročnom dni? Máme pre vás riešenie

Z produktov s konopným olejom od tradičnej značky ALPA, či už ide o vlasovú kozmetiku alebo krém na ruky či masážne prípravky na boľavé kĺby, viete vyskladať skvelý darček pod stromček pre svoju maminu, babku či starú mamu. V peknej darčekovej taštičke poteší každú jednu obdarovanú osobu.

Kúpite v 101 Drogerie, drogérii Teta a v lekárni.

Ďakujeme za priazeň v celkom roku 2022 a želáme vám príjemné prežitie najkrajších sviatkov v roku.

ALPA logo


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľubica Šťastná 15.12.22 18:16

ĽŠ
karma
100.00

Príjemné prežitie sviatkov aj Vám!

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní