TOP inšpirácie na krátke účesy: Tieto premeny fakt stoja za to!

TOP inšpirácie na krátke účesy: Tieto premeny fakt stoja za to!

Dlhé vlasy pôsobia žensky. Jednoducho sa upravujú a dá sa z nich vytvoriť množstvo najrozličnejších účesov. Pokiaľ však ide o krátke vlasy, tie až tak veľmi žensky nepôsobia. Teda rozhodne nie v očiach mužov. Tí sú totižto toho názoru, že ženy majú mať dlhé vlasy, o ktoré by sa mali aj patrične starať. Ale môžeme povedať, že aj krátke strihy vlasov môžu pôsobiť žensky. A to v prípade, že zvolíte správny účes. Ba dokonca vás naša galéria presvedčí o tom, že niekedy krátke vlasy pôsobia ženskejšie než práve dlhé. Nebojíme sa tiež povedať, že premeny v galérii – z dlhých vlasov na krátke, stoja za to!

Podľa kaderníkov krátke strihy vlasov vyzerajú sexy, sviežo a v niektorých prípadoch vás môžu krásne omladiť. Krátke vlasy sa však nehodia úplne všetkým dámam. Krátke strihy vlasov sa nehodia tým dámam, ktoré majú výraznejšiu čeľusť a dlhšiu bradu.

TOP účesy s krátkymi vlasmi

Skôr než to, aký máte typ tváre je dôležité poznať svoje vlasy. Ak sú jemné a rovné, tak pokojne môžete vyskúšať zmenu v podobe krátkeho strihu. Ak sú vaše vlasy kučeravé, treba sa pri experimentovaní trošku krotiť. Kučeravé vlasy majú totižto tendenciu „odstávať,“ preto výsledný účes nemusí spĺňať vaše požiadavky a nemusí byť tak úplne podľa vašich predstáv.

Keď však túžite podstúpiť radikálnu zmenu, tak sa určite nenechajte odradiť, ale naopak, poraďte sa so svojim kaderníkom / kaderníčkou. Odvahu pre radikálnu zmenu vám môžu dodať aj ženy v našej galérii, ktorým zmena určite prospela – vyzerajú ženskejšie a viac sexi!

Odporúčame: Karolína Chomisteková a jej beauty must-have: Toto musí mať vždy pri sebe

1 z 16

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

7 komentárov

Ľubica Šťastná 07.10.20 06:09

ĽŠ
karma
100.00

Premeny v galérii z dlhých vlasov na krátke, ktoré naozaj stoja za to!

  • 1
Odpovedať

Katarína Konečná 07.10.20 08:55

KK
karma
105.00

mala som také krátke vlasy, keď som mala dvadsať, bolo to super, akurát som musela chodiť častejšie kaderníčke na udržanie účesu ako teraz, keď mám dlhé vlasy

  • 0
Odpovedať

Mária Reibergerová 07.10.20 10:32

MR
karma
104.00

pekné, ale na to treba dobre vlasy a pekný tvar lebky :-)

  • 0
Odpovedať

Mária Chromíková 07.10.20 10:46

MC
karma
109.00

Peknej mladej žene pristanú krátke aj dlhé vlasy.

  • 0
Odpovedať

Daniela Bieliková 08.10.20 14:14

DB
karma
117.00

Veľmi pekné účesy...

  • 0
Odpovedať

Anna Kristova 21.10.20 18:50

AK
karma
100.00

krátke účesy sú top

  • 0
Odpovedať

Andrea Justusová 26.10.20 19:23

AJ
karma
-1.00

Mám to v pláne. Prešla som veľkou životnou zmenou a preto by to chcelo zmenu aj na hlave. Len si viem povedať, čo mi povedia deti - že som sa zbláznila

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní