VIDEO: Vlasová koloristka radí, ako si vybrať šampón a ako ho správne používať

VIDEO: Vlasová koloristka radí, ako si vybrať šampón a ako ho správne používať

Myslíte si, že výber šampónu nie je žiadna veda? Áno, zájsť do obchodu, zobrať nejaký šampón z regála a zakúpiť si ho, prípadne ho rovno objednať z internetu a nechať si ho zaslať domov, skutočne nie je veľký problém. Avšak, je potrebné myslieť na to, že nie je šampón ako šampón. 

Asi väčšina šampónov nás dokáže zbaviť nečistôt a prinesie pocit sviežich a čistých vlasov. No na druhú stranu platí, že rozhodne nie každý šampón je schopný byť k vlasom šetrný a poskytnúť výživu, ochranu, skrátka dokonalú starostlivosť. Používanie vhodného šampónu pomáha udržiavať vlasy čisté, hydratované a vo vyváženom stave. Správne zvolený šampón môže zlepšiť vzhľad vlasov, zvýšiť ich objem, lesk.

Keďže so šampónmi to nemusí byť také ľahké, ako sa na prvý pohľad zdá, rozhodli sme sa túto tému otvoriť s profesionálnou certifikovanou koloristkou Dianou Bajbár, ktorá nám o šampónoch prezradila mnoho dôležitých informácií.

Na základe akých kritérií odporúča voliť svoj šampón na vlasy? Ako často si vlasy umývať? Je škodlivé každodenné umývanie? A čo používanie kondicionéru – je nevyhnutné? To všetko sa dozviete v nasledujúcom videu!

Pozrite si rozhovor s profesionálnou koloristkou o správnom výbere šampónu:

- Anketa

AKO SI NA TOM S VÝBEROM ŠAMPÓNOV? MÁŠ SVOJICH FAVORITOV ALEBO NEUSTÁLE SKÚŠAŠ NIEČO INÉ?

Odpovedalo 0 ľudí  

Mám kvalitný šampón, ktorému som verná dlhé roky.
0%
Mám niekoľko obľúbených šampónov, ktoré z času na čas prestriedam.
0%
Výber šampónu je u mňa problematický. Mám pocit, že som stále nenašla ten pravý.
0%
Popravde, na výbere šampónu si nedávam zvlášť záležať.
0%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní