Zapletaný vrkočový drdol: Jednoduchý účes z dlhých i polodlhých vlasov

Zapletaný vrkočový drdol: Jednoduchý účes z dlhých i polodlhých vlasov

Niektoré dní sú také lenivejšie. Nič sa nám nechce, no pri pohľade do zrkadla a na to vrabčie hniezdo na hlave, nemáme proste na výber a niečo s vlasmi spraviť musíme. Niekedy pomôže len prečesanie vlasov, no v mnohých prípadoch musíme siahnuť po rôznych vlasových doplnkoch, aby sme vyzerali k svetu.

Do trendu sa vrátili štipce do vlasov, ktoré majú rôznorodé využitie. Niektoré dámy vďaka ním spoznali šikovný spôsob, ako si spraviť objemnejší konský chvost. Stačí len konský chvost predeliť na polovicu a pripnúť štipec (skôr menšej veľkosti), ktorý prekryje vrchná polovica vlasov – konský chvost tak na pohľad vyzerá objemnejšie aj pri jemných či riedkych vlasoch. Štipec je tiež krásnou ozdobou, ktorú skrývať rozhodne nemusíte. Ak siahnete po nejakom zaujímavom, zdobenom alebo jednoduchom čistom, pochváľte sa ním a vlasy len tak ledabolo zopnite. O jednoduchý účes budete mať postarané.

V prípade, že máte trošku viac času a do práce či školy sa nemusíte ponáhľať, tak si vytvorte efektnejší účes, v podaní vrkočového drdolu. Tento účes je rýchly a po jednom pozretí videa môžeme povedať, že aj jednoduchý. Stačí vám len zopár gumičiek a vlásenky, ktorými vrkoč v drdole upevníte.

Pozri aj: Ako zastaviť vypadávanie vlasov a podporiť rast nových? Tu sú tipy a triky, ktoré musíš poznať!

Zapletaný vrkočový drdol

Aby bol účes o štipku zaujímavejší, môžete si z tenších pramienkov vlasov vytvoriť 2 vrkoče, ktoré zopnete vzadu na hlave. Následne si vytvorte jeden vrkoč zo všetkých vlasov a zatočte do drdola. Vrkoč pripnite sponkami, jemne roztiahnite (aby vyzeral objemnejšie), poprípade vytiahnite nejaké pramienky vlasov a účes máte hotový.

Nebojte sa aj v tomto prípade skúšať rôzne verzie účesov. Pokojne drdol môžete posadiť do strany alebo doplniť o rôzne ozdobné sponky. V prípade, že si budete tento účes vytvárať na nejakú spoločenskú udalosť, pridajte doň kvety (napr. nevesty na svadbe) či iné doplnky.

Zaujímavo bude pôsobiť aj scrunchie gumička, ktorá je hitom už niekoľko rokov a stále ju zbožňujeme. Či to bude jednofarebná gumička alebo vzorovaná, dolaďte ju k svojmu outfitu.

Odporúčame: Goodbye staré silikónové implantáty? Na obzore je nová éra úpravy pŕs


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Andrea Hazuchová 23.08.22 06:27

AH
karma
-1.00

Drdol je super ten nosievam hlavne ked sa ponahlam niekde

  • 0
Odpovedať

Soňa Horáčková 24.08.22 10:37

SH
karma
123.00

super nápad, vyzerá to dobre

  • 0
Odpovedať

Milka Damašková 25.08.22 12:06

MD
karma
132.00

Pekný účes, niekedy vyskúšam :)

  • 0
Odpovedať

Lenka Šluchová 25.08.22 16:50

karma
-1.00

Super nápady na účesy. Vhodné nie len do roboty ale aj na oslavu. :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní