Ktoré znamenia sa k sebe hodia? Toto sú TOP kombinácie predurčené na lásku až za hrob

Ktoré znamenia sa k sebe hodia? Toto sú TOP kombinácie predurčené na lásku až za hrob

V priebehu minulého roka sme vám postupne predostreli spojenia znamení zverokruhu, ktoré sa k sebe hodia a ich stabilné partnerstvá budú žať úspechy. Poukázali sme tiež aj na spojenia znamení, ktoré až také harmonické nebudú, ich prognóza nie je veľmi ružová a na ich spoločnej ceste ich čaká množstvo úskalí. No a keďže dnes slávime Valentína, zostaneme v tom pozitívnom ladení a zrekapitulujeme si TOP najideálnejšie kombinácie znamení z hľadiska lásky. Poďte sa na ne pozrieť.

BARAN – LEV

Tieto ohnivé osobnosti dokážu spoločnými silami vybudovať silné, no zároveň dynamické  partnerstvo plné vášne a intenzívnych emócií. Hoci nemožno poprieť, že v ich prípade ide tak trochu o „taliansku“ domácnosť, im to však dokonale vyhovuje. Napriek povahovej podobnosti sa krásne dopĺňajú. Ich kompatibilita je na maxime najmä v sexuálnej oblasti, no i ostatné sféry dôležité pre partnerský vzťah sú z ich aspektov súladné.

Pozri aj: Horoskop 2020: Ktoré mesiace bude mať šťastie v láske tvoje znamenie?

kľúče od srdca

Zdroj: Shutterstock®

ŠKORPIÓN – RYBY

Vodné znamenia, ktoré majú na seba vzájomne úžasný vplyv a osobnosť každého v tomto partnerstve priam kvitne. Ich spoločné východiská v praktickej i emocionálnej sfére im dávajú základ pre stabilný vzťah. Dokážu si vzájomne nazrieť do každého kúta duše a porozumejú si takmer bez slov. Fantáziou unášané Ryby a do rúška tajuplnosti zahalený Škorpión – to je jednoducho osudové spojenie, hoci na druhých môže pôsobiť trošku čudácky a neštandardne.

PANNA – KOZOROŽEC

Ľudia v týchto znameniach sú pomerne opatrí a možno i trošku konzervatívnejší, takže svoje partnerstvo rozvíjajú postupne a nevrhajú sa do neho „po hlave“. A i keď môžu ako pár na druhých pôsobiť trošku nudným dojmom, vyvažuje to stabilita a dlhotrvácnosť tohto vzťahu. Pragmatickosť, šetrnosť a zameranie sa na praktickosť – to sú spoločné východiská partnerov v Panne a Kozorožcovi. Ich pokojná a tak trošku predvídateľná plavba životom je pre nich vyslovene šťastím.

ideálny pár

Zdroj: Shutterstock®

STRELEC – VODNÁR

Oheň a vzduch – to je spojenie, pri ktorom nuda rozhodne nehrozí. Slobodu milujúce duše Strelca a Vodnára si zároveň dávajú dostatok vzájomného priestoru na sebarealizáciu a neobmedzujú sa, pričom sú si však dobrou oporou. V ich partnerstve je potreba stability a slobody ideálne vyvážená. Spoločne majú mimoriadny tvorivý potenciál a inšpirujú sa dosahovať stále nové a neprebádané obzory. Ich vzťahu takpovediac nechýba šťava a vzrušenie, pričom ich emocionálne nastavenie i videnie sveta dokonale pasuje.

VÁHY – BLÍŽENCI

Obe znamenia sú vzdušné, s čím súvisí aj ich nepredvídateľnosť. Inak nastavenému partnerovi by mohla vrcholne prekážať, no v ich prípade, keďže sú si v tomto podobní, sa dokážu dokonale pochopiť. Ich vzťah je dynamický, založený na rešpekte a porozumení. A keď náhodou od seba „uletia“ ďalej ako zvyčajne, znova ich k sebe pritiahne magnetická príťažlivosť. Jednoducho si nedokážu vzájomne odolať. Ako pár sú klenotom každej spoločenskej udalosti.

láska

Zdroj: Shutterstock®

RAK – BÝK

Toto pokojne a reprezentatívne pôsobiace partnerstvo je založené na spoločnej potrebe dostatočného bezpečia, stability, ale aj pohodlia a istého životného štandardu. Ich neustále vylepšované „hniezdočko“ má pre nich nesmierny význam, sú to v zásade domácke typy. A aj ich hodnotové priority sa točia predovšetkým okolo rodiny a detí. No a hoci to tak na prvý pohľad nevyzerá, v spálni sa dokážu odviazať a ich vzťahu nechýba iskra vášne. Vzájomne si odovzdávajú presne to, po čom ich „duša piští“, jednoducho sa potrebujú.

Neprehliadni: Mesačný horoskop na február 2020: Čo ťa čaká a neminie?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní