Kuchárska kniha Diéta Ploché brucho (recenzia)

Kuchárska kniha Diéta Ploché brucho (recenzia)
  • 09.05.2017
  • Lucia Hausknechtová

Po zdravom jedle siaha v dnešnej dobe čoraz viac ľudí. Rýchly životný štýl, nevhodné potraviny alebo stres majú za následok únavu a vyčerpanie.

Presne tento problém riešil aj David Zinczenko, expert na zdravú výživu v knihe Diéta Ploché brucho. Nájdete v nej všetky informácie o populárnej diéte ZERO BELLY a dozviete sa ako zhodiť nadbytočné kilá za krátky čas.

Expert na zdravé stravovanie

David Zinczenko je expert na zdravú stravu a výživový poradca, ktorý vytvoril tzv. program ZERO BELLY. Ten odhaľuje tajomstvá potravín poskytujúcich všetky dôležité bielkoviny, vitamíny, minerály a vlákninu, ktoré potrebujete na chudnutie. Vyhýba sa tradičným chybám rôznych diét spôsobujúcich hlad a opätovné priberanie.

Odporúčame prečítať: Kuchárska kniha Kiše a tarty (recenzia)

Kuchárska kniha Diéta Ploché brucho (recenzia)

Zdroj: Shutterstock®

„David Zinczenko, autor bestsellerov o zdravej strave a výživový špecialista, sa vo svojej kariére zaoberá brušným tukom, tým, odkiaľ pochádza a ako na nás pôsobí. V tejto knihe sa dozviete, prečo niektorí z nás majú problém schudnúť, kým iní sú štíhli. 


Vysvetľuje, ako niektoré jedlá povzbudzujú naše tukové gény, a naopak uvádza zoznam deviatich jedál, ktoré tieto gény „vypínajú“ a tak umožňujú jednoducho, rýchlo a natrvalo schudnúť. Tieto jedlá nám pomáhajú uzdraviť náš tráviaci systém a nastaviť sa na nový štíhly život.“

Odporúčame prečítať: Kuchárska kniha Mrazené maškrty (recenzia)

Kuchárska kniha Diéta Ploché brucho (recenzia)

Zdroj: Shutterstock®

Všetko o diéte Zero Belly

Táto kniha nepatrí medzi klasické kuchárske knihy. Samotným receptom je venovaná len menšia časť a fotografie jedla by ste hľadali zbytočne. Kniha obsahuje všetky informácie o diéte ZERO BELLY, ako funguje, prečo je vo svete taká populárna a návod na to, ako s diétou začať.

Počas diéty je nutné obmedziť spracované potraviny, nasýtené tuky, cukor, pšenicu, mliečne výrobky a červené mäso. Všetky recepty v knihe dodržiavajú tieto zásady stravovania a inšpirovali už tisíce ľudí po celom svete zmeniť svoj životný štýl.

Odporúčame prečítať: LaPetit – kniha slovenskej foodblogerky (recenzia)

Kuchárska kniha Diéta Ploché brucho (recenzia)

Zdroj: Shutterstock®

Knihu Diéta ploché brucho si môžete zakúpiť na BUX.sk - bežná cena 12,90€ - tu v zľave za 9,84€.

Zdroj foto: www.luci.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Daniela Bieliková 13.06.17 11:07

DB
karma
117.00

môže to byť zaujímavá a poučná kniha...

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 14.11.21 15:24

KS
karma
133.00

Presne toto by som potrebovala :-D

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní