LEGENDA O VÁŠNI

LEGENDA O VÁŠNI

Aj keď má láska mnoho podôb, najčastejšie sa skloňuje láska medzi mužom a ženou. Pravá láska by mala byť trpezlivá a dobrá, nemala by byť závistlivá ani urážlivá, najmä by mala byť však vášnivá! Na svete niet vášnivejšieho národa, ako sú Francúzi, pretože v nich dokáže vzbĺknuť vášeň nielen k žene či k mužovi, ale aj k jedlu alebo k umeniu.

Poďte sa s nami pozrieť na skutočný príbeh lásky plnej vášne priamo z parížskych ulíc, kde dokonalá dáma nosí našu vôňu Eclat Mademoiselle a pravý džentlmen vonia po novinke z pánskych vôní Eclat Lui. 

Bude vás zaujímať: Oriflame - Very Me - rúž na pery Frost Addict

LEGENDA O VÁŠNI

Zdroj: Shutterstock®

Viete, že slečnu Francúzi označujú slovom „mademoiselle“? Je to titul pre nevydatú mladú ženu a my v nej vidíme vášnivú umelkyňu, milujúcu priateľku či vznešenú mladú dámu, ktorú vystihuje neskutočná ženskosť a neha. Práve pre takúto ženu je ako stvorená nová Toaletná voda Eclat Mademoiselle v nežnom fialovom flakóne, z ktorej po jednom nádychu ucítite vy aj vaše okolie nefalšovaný parížsky šarm.

Eclat Mademoiselle si podmaní vaše zmysly svojimi kvetinovo-ovocnými akordmi. Jej vrchné tóny tvorí sladké jablko, srdce iskrivý biely ibištek a základné tóny zasa energické pižmo. Pre dokonalú francúzsku eleganciu prichádza k vôni aj pôvabný prstienok s broskyňovým kamienkom, ktorý pri kúpe toaletnej vody z katalógu 2 dostanete zadarmo. Dovoľte kolekcii Eclat Mademoiselle, aby sa stala vašou láskou na prvý pohľad a na celý život! 

Bude vás zaujímať: Oriflame - vianočná kolekcia Si Magnifique!

LEGENDA O VÁŠNI

Zdroj: Shutterstock®

VIETE, ŽE... Ibištekom vo vlasoch zdôrazňujú havajské slečny, že sú súce na vydaj? Niektoré druhy ibišteka sú aj ohrozenými druhmi. Ibištek je dokonalou ingredienciou pre našu Eclat Mademoiselle, ktorá sa krásnymi slečnami inšpirovala J.

Stať sa moderným a štýlovým mužom, ktorý vždy pôsobí elegantne a upravene, energicky a neodolateľne, nie je až také ťažké. Stačí vedieť ako na to a mať po ruke ten správny nástroj. 

Bude vás zaujímať: Oriflame - krém na ruky a mydlo Spiced Citrus

LEGENDA O VÁŠNI

Zdroj: Shutterstock®

Takým je určite novinka z portfólia pánskych vôní Toaletná voda Eclat Lui, ktorá vyniká z davu vďaka unikátnemu spojeniu vrchných tónov grapefruitu, levanduľového srdca a základných kožených akordov. S Eclat Lui bude muž jednoducho neprehliadnuteľný! K znamenitej vôni, ktorú zakúpite v katalógu 2, dostanete aj Manžetové gombíky Eclat Lui zadarmo, čo zo sady robí ideálny darček pre vášho partnera. 

Viac noviniek nájdete na www.oriflame.sk alebo v aktuálnom katalógu.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

7 komentárov

Soňa Krátka 19.01.17 20:12

SK
karma
114.00

už len podľa zloženia musia byť úžasné

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 18:18

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 18:18

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 19.01.17 21:21

MM
karma
100.00

pôsobia tak jarne, už aby táto zima skončila

  • 0
Odpovedať

Mária Zámečníková 21.01.17 13:56

MZ
karma
-1.00

"pričuchla" by som si veľmi rada :)

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 12:35

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 12:35

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní