Ako sa zbaviť nadbytočných kíl? Inšpiruj sa celebritami ako Švidraňová či Mirgová

Ako sa zbaviť nadbytočných kíl? Inšpiruj sa celebritami ako Švidraňová či Mirgová

Jar je predzvesťou toho, že sa k nám pomaly blíži leto. To horúce leto, na ktoré sa všetci tešíme. Aj keď budeme „hundrať,“ pretože vysoké teploty budú neznesiteľné, ale vždy lepšie ako ukrutná zima. To obdobie, kedy jedna vrstva oblečenia nie je postačujúca. Okrem toho sa na leto všetci tešíme, pretože je to presne to obdobie, kedy môžeme zo skrine vytiahnuť šortky a mini sukne, krátke šaty a dokonca aj plavky, v ktorých sa my ženy veľmi rady promenadujeme. Teda nie úplne všetky, ale tie, ktorým bola nadelená dokonalá postava či tie, ktoré si ju poctivo oddreli v posilňovni. A v tomto by sme si mali brať príklad aj od slovenských celebrít, ktoré sa zmenili na nepoznanie.

Keďže ide o verejne známe osobnosti, tak je jasné, že ich vzhľad je častokrát terčom bulváru. Ich vzhľad sa dokonca rieši aj častejšie než ich kariéra. Preto stratiť zopár nadbytočných kíl prišlo ako skvelé riešenie EVELYN, Barbore Švridraňovej, Dominike Mirgovej, ale aj ďalším herečkám, ktoré sa objavujú v seriáloch či filmoch.

Aké je tajomstvo chudnutia slovenských celebrít?

Je za tým len zmena svojho jedálnička a zdravý životný štýl? Alebo ide skutočne o „vydrenú“ postavu, za ktorú môžu vďačiť trénerom, ktorí ich mali pod drobnohľadom? Aké je tajomstvo úspechu a tajomstvo chudnutia vyššie spomínaných celebrít? Nechajte sa inšpirovať a začnite aj vy na sebe pracovať – do leta to určite stíhate!

Pozri aj: Chudnutie podľa typu osobnosti: Zisti, ktorý si ty a schudneš

- Chudnutie podľa celebrít
1 z 3

EVELYN

Komička, ktorá sa dostala do povedomia, vďaka svojmu výroku s kunami v chorvátsku. No dnes vyráža dych aj svojou premenou. Spočiatku len zmena stravovacích návykov a viac aktívneho pohybu v podobe vychádzok do prírody – to jej stačilo na to, aby zhodila niekoľko nadbytočných kíl. Evelyn je dôkazom toho, že sa stačí naozaj hýbať a ono to pôjde aj samo. Aby však dosiahla vytúžený cieľ, tak sa odhodlala aj k pravidelnému cvičeniu s trénerom. No uznajte sami – prinieslo to zatiaľ želané ovocie?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Lucia Šeptáková 31.05.20 05:14

karma
107.00

Pristane im to

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní