Chudnutie u celebrít: Kto odmietol zhodiť kilá pre filmovú rolu?

Chudnutie u celebrít: Kto odmietol zhodiť kilá pre filmovú rolu?
  • 11.08.2022
  • Veronika Nemčeková

Chudnutie u celebrít býva často pod drobnohľadom médií a verejnosti. Zmena váhy u známych osobností sa pritom mnohokrát viaže na filmovú úlohu.

Niektoré slávne ženy však povedali zhadzovaniu kilogramov pre filmový priemysel jasné nie. Prečítajte si, kto odmietol schudnúť.

Jennifer Lawrence

Americká herečka Jennifer Lawrence, známa ako Katniss Everdeen z filmovej série Hry o život, chce byť dobrým vzorom pre mladé ženy a snaží sa vyzerať prirodzene. Drastickým diétam preto dala jasnú stopku.

„Nikdy nebudem hladovať kvôli filmovej úlohe... Nechcem, aby dievčatá hovorili: Och, chcem vyzerať ako Katniss, tak vynechám večeru. Toto som mala na pamäti počas tréningu k filmu, keď som sa snažila dostať telo do očakávanej formy. Snažila som sa, aby moje telo vyzeralo fit a silné – nie chudé a podvyživené,“ vyjadrila sa v rozhovore pre Elle.

Jennifer Lawrence

Zdroj: instagram.com/j_law_official_account

Kirsten Dunst

Americká herečka Kirsten Dunst mala zredukovať hmotnosť pre úlohu vo filme Oklamaný. Navrhla jej to režisérka Sofia Coppola, s ktorou majú za sebou už niekoľkoročnú spoluprácu. Dunst však tento nápad zmietla zo stola a Coppola mala napokon pre jej rozhodnutie pochopenie.

„Je oveľa ťažšie schudnúť, keď máte 35 a nenávidíte cvičenie,“ povedala Dunst pre Variety, pričom na svoju obhajobu uviedla, že chudnutie jej znemožňovala aj vidiecka lokalita v Louisiane, v ktorej sa film Oklamaný nakrúcal.

„Pred tým, než sa pustím do práce, jem vyprážané kurča a jedlo z McDonald’s. Takže som si povedala, že jednoducho nemám vhodné podmienky! Je mi ľúto, no pre túto rolu nemôžem schudnúť,“ dodala.

Odporúčame: Počítať kalórie pri chudnutí a stukovatenej pečeni nestačí. Dôležitejší je, pomer živín

Kirsten Dunst

Zdroj: instagram.com/kirstendunst

Margot Robbie

Austrálsku herečku Margot Robbie žiadali, aby schudla pre rolu v Legende o Tarzanovi, kde si zahrala Jane.

Tridsaťdvaročná rodáčka z Queenslandu prísnu diétu odmietla, pričom producentom argumentovala tým, že ženy z 19. storočia neboli vychudnuté na kosť, ale skôr mali plné krivky.

Robbie neskôr prezradila, že odmietla schudnúť, pretože počas diéty by nemohla chodiť do londýnskych pubov, ktoré chcela vyskúšať.

Prečítajte si: Chceš mať pevné brucho a spáliť tuky? V túto hodinu určite necvič!

Margot Robbie

Zdroj: instagram.com/margotrobbieofficial

Sienna Miller

Americko-anglickú herečku Siennu Miller požiadali o zníženie hmotnosti pre rolu v snímke Warholka, kde stvárnila múzu Andyho Warhola, modelku a herečku Edie Sedgwick.

„Edie Sedgwick bola chudšia ako ja, takže režisér George Hickenlooper chcel, aby som schudla. Ale ja nemôžem toľko pracovať a nejesť. Prišiel a pokúsil sa mi vytrhnúť bagetu z rúk,“ nechala sa počuť Miller.

Sienna Miller

Zdroj: instagram.com/siennamiller1

Ashley Benson

Americká herečka, modelka a speváčka Ashley Benson, známa predovšetkým ako Hanna Marin zo seriálu Roztomilé mrchy, ustála tlak šoubiznisového sveta a odmietla neprimerane chudnúť. Je totiž presvedčená, že to nepotrebuje a so svojou postavou je spokojná.

„Za posledných pár rokov sa niekoľkokrát objavili reči, že som príliš tučná. Povedala som si, počkať, čo? Chcete kostru? Cítim sa dobre! Nechcem schudnúť 20 kíl, pretože to nepotrebujem. Stále mi hovorili, aby som schudla. Mám veľkosť dva, ale myslím si, že aj veľkosť štyri je zdravá. Myslím si, že všetky tieto veľkosti sú zdravé,“ opísala svoje pocity.  

Pozri aj: Jete bezpečné potraviny? Na pravidlo piatich sekúnd zabudnite!

Ashley Benson

Zdroj: instagram.com/ashleybenson

Zdroj foto: úvodná koláž - instagram.com/j_law_official_account, instagram.com/siennamiller1, instagram.com/margotrobbieofficial

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní