Cvičenie so švihadlom zamerané na chudnutie: Váha pôjde rapídne dole!

Cvičenie so švihadlom zamerané na chudnutie: Váha pôjde rapídne dole!

Skákanie na švihadle si pamätáme z detstva. Kedysi sme sa ho nevedeli vôbec vzdať. Skákali sme v škole na telesnej výchove a skákali sme doma či na ulici pred panelákom. Bola to naša detská zábavka, pri ktorej sme súťažili, kto vydrží skákať najdlhšie. Ako sme rástli, tak sme švihadlo odložili do kúta a už sme ho viac nevytiahli. No teraz to môžete napraviť a vytiahnuť ho, pretože sa zdá, že švihadlo je skvelým pomocníkom pri cvičení.

Skákanie cez švihadlo je akousi formou kardio tréningu, pri ktorom ani nemusíte opustiť svoju domácnosť. Síce v paneláku to môže byť náročnejšie, ale spôsob sa vždy nájde – keď sa chce. Pri cvičení so švihadlom nejde len o monotónne skákanie. Pomocou švihadla môžete praktizovať rôzne cviky, ktoré vám pomôžu dostať sa do formy.

Formovanie postavy so švihadlom

Čo už len môže byť na skákaní cez švihadlo. No budete sa diviť, ale skákanie cez švihadlo je vraj účinnejšie kardio cvičenie než beh. Prostredníctvom tréningu so švihadlom dokážete znížiť svoju hmotnosť, spevniť stehná i zadok a podporiť koordináciu tela. Dokonca takýmto cvičením posilnite aj lakte a zápästia. Nenechajte sa teda odradiť – nejde len o monotónne skákanie. Dokonca existuje viacero cvikov, ktoré sa oplatí vyskúšať. Tak sa pripravte, pusťte si nasledujúce video a vyskúšajte tréning, pri ktorom sa chudne do plaviek.

Odporúčame: Pilates pre začiatočníkov: Pomôže ti zbaviť sa bolesti a pretiahnuť telo!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Mária Chromíková 10.05.20 11:32

MC
karma
109.00

už len spomienka na detské časy.

  • 0
Odpovedať

Ľubica Šťastná 11.05.20 07:51

ĽŠ
karma
100.00

Veľmi efektívne cvičenie!

  • 0
Odpovedať

Elena Švachová 12.05.20 22:13

karma
109.00

Jáááj,ako decko som sa naskákala :-D

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní