Kardio cviky na doma: Zopár cvičení a ručička na váhe klesne!

Kardio cviky na doma: Zopár cvičení a ručička na váhe klesne!

Čo si predstavíte pod pojmom kardio? Tiež vám ako prvé napadne beh? Niekým milovaný, inými nenávidený. Už na základnej škole sme si k behu vytvorili závislosť alebo odpor. „Smrteľná“ dvanásťminútovka, beh na 800 či 500 metrov na čas – nie každý to zvládal ľavou zadnou. Avšak kardio cvičenie nie je len o behu. Síce je pravda, že beh je skvelý na chudnutie a je to istá forma kardio cvičenia, môžete vyskúšať praktizovať aj iné kardio cviky, ktoré budú mať rovnaký účinok a prinesú vám želaný výsledok.

Kardio cvičenie na doma

Kardio cviky predstavujú aeróbny druh cvičenia, pri ktorom vykonávate aktivitu nižšej a strednej záťaže. Tým, že si dáte poriadne do tela pri takom kardio cvičení, naštartujete svoj metabolizmus a budete efektívni pri spaľovaní tukov. Akékoľvek kardio cvičenie preverí vašu kondíciu, ktorú značne zlepší, no priaznivo tiež pôsobí na srdcovo-cievny systém, ale aj na psychiku človeka.

Možno si poviete, že kardio cvičenie je poriadnou záťažou pre človeka. Musíme súhlasiť, pretože už pri 15-minútovom cvičení váš organizmus spotrebuje veľké množstvo energie. No na druhej strane, kardio cvičenie vášmu telu dodáva energiu, a to hlavne z dlhodobého hľadiska. Postupom času pri pravidelnom praktizovaní kardio cvičenia budete mať viac energie a budete sa cítiť fit. Pridajte sa k portálu cvicte.sk a vyskúšajte kardio cviky vo videu, ktoré vás rozhýbu, pomôžu vám zbaviť sa tuku a zároveň vám vyformujú postavu!

Ak si chcete zacvičiť oveľa viac, keď chcete cvičiť pravidelne alebo si chcete vyformovať celé telo, tak vyskúšajte online video program SUPER BODY, SUPER BODY 1SUPER BODY 2. X-hodín cvičenia navyše získate s kódom „KZK10“ s 10 % zľavou!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Martina Zahoranová 06.05.20 19:44

MZ
karma
109.00

juuj začala som cvičiť a včera ma seklo v krížok tak musím mať chvíľku pauzu ale super cviky ... a keď budem fit rada vyskúšam

  • 1
Odpovedať

Ľubica Šťastná 07.05.20 06:33

ĽŠ
karma
100.00

Hoci je pre niekoho naozaj poriadnou záťažou, v každom prípade dodá energiu a nielen.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní