Najlepšie cvičenie na chudnutie: 3 týždne a máš postavu ako lusk!

Najlepšie cvičenie na chudnutie: 3 týždne a máš postavu ako lusk!

Bohužiaľ, ešte stále sme nenašli taký spôsob chudnutia, pri ktorom by nebolo potrebné ani len prstom pohnúť. Ideálne by bolo, keby sme mohli sedieť s vyloženými nohami a dopriali si všetko, na čo len máme chuť a pritom nepribrali ani len gram. Tí, čo majú skvelý metabolizmus a môžu jesť čokoľvek, čo nezje ich, sa narodili so skvelými génmi a nám ostatným neostáva nič iné, ako vrhnúť sa na cvičenie a postavu do plaviek si „vydrieť“.

Cvičenie je však jedná vec, ktorá pri formovaní postavy nie je postačujúca. S cvičením ide ruka v ruke aj zdravé stravovanie, ktoré je viac ako polovicou úspechu. Z času na čas si každý môže dopriať „cheat day,“ ale ten by nemal byť príliš častý. Pri formovaní postavy však netreba zabúdať na príjem bielkovín, ktoré pomáhajú budovať svalovú hmotu a tiež na prísun vitamínov i minerálov prostredníctvom čerstvého ovocia a zeleniny.

Treba si tiež uvedomiť, že každý chudne inak a u každého funguje niečo iné. Tajomstvo efektívneho chudnutia a formovania postavy však tkvie v našom tele. Mali by sme počúvať naše telo a dať mu to, čo si žiada. Je potrebné nastaviť aj svoju myseľ na chudnutie, pretože v opačnom prípade sa požadované výsledky nemusia dostaviť. A ako teda schudnúť v priebehu 3 týždňov? Odpoveď má pre vás Chloe Ting.

Chudnutie podľa videí

Váha v prípade chudnutia nie je úplne smerodajný údaj, pretože napríklad pri silovom cvičení sa buduje svalová hmota a svaly sú o niečo ťažšie než tuk. Ak však chcete schudnúť, je dôležité zamerať sa na spaľovanie tuku. A tuk sa najlepšie spaľuje pri kardio cvičení a hlavne pri cvičení typu HIIT. Práve vo videu vyššie nájdete skvelé cviky, ktoré vám pri spaľovaní tuku pomôžu najlepšie. A aj keď nebudete vládať tak sa nevzdávajte. Ako sa hovorí, no pain – no gain! Bolesť k cvičeniu jednoducho patrí a tá je akýmsi signálom toho, že cvičenie je úspešné a má zmysel.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Ľubica Šťastná 26.04.21 06:04

ĽŠ
karma
100.00

Počúvať naše telo a dať mu to, čo si žiada je popri správnom nastavení mysle určite základom.

  • 1
Odpovedať

Lucia Šeptáková 26.04.21 18:09

karma
108.00

Premôcť sa a určite prídu výsledky!

  • 1
Odpovedať

Zdenka Sabanošová 27.04.21 09:49

ZS
karma
100.00

Donútiť sa k tomu je ťažké

  • 0
Odpovedať

Daniela Balakova 15.08.21 13:06

DB
karma
96.00

Pravidelné cvičenie a pohyb na čerstvom vzduchu ,prispeje k vysnívanej postave ,trvá to trošku dlhšie ,ale oplatí sa byt trpezlivý,mne sa to podarilo za asi tak za
rok.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní