Škola numerológie – NUMERO: Ako myslí a cíti vaše dieťa

Škola numerológie – NUMERO: Ako myslí a cíti vaše dieťa

Máte niekedy problém pochopiť vlastné dieťa? Možno túžite vedieť, čo si myslí a čo cíti, ale akoby ste stratili ten správny kľúč? Škola numerológie – NUMERO vám s tým pomôže. Rodičia, toto je výborný tip práve pre vás! Tento kurz má potenciál otvoriť vaše oči a srdcia. Podá pomocnú ruku a vysvetlí, čo u vašich detí podporiť, čomu venovať špeciálnejšiu pozornosť a ako smerovať vaše výchovné kroky, a to aj u detí, ktoré sa javia ako „problematické“.

Cieľ Školy numerológie – NUMERO

Vysvetliť vplyv a jedinečnosť kombinácie čísel dátumu narodenia, ich charakteristiku, vplyv na potenciál a psychiku dieťaťa. Podporiť originalitu spirituálnych dievčat a chlapcov. Usmerniť rodičov, ako správnou výchovou predísť blokom, ktoré môžu nesprávnym postojom spôsobiť. 

Cieľová skupina

Rodičia, ktorí sa snažia pochopiť alebo nechápu svoje deti, rodičia, ktorí majú tzv. „problémové deti“, výchovní poradcovia, tréneri, pedagógovia, terapeuti, každý, kto má záujem rozumieť deťom a súčasnej mládeži.

numerológia a deti

Zdroj: Shutterstock®

Čo poznatkami získate?

  • Pochopíte vnútorný svet dieťaťa, jeho povahové vlastnosti a potenciál. 
  • Dokážete rozpoznať a napomáhať rozvoju jeho silných stránok.

Prihlásiť sa môžete na: www.numero.sk a na tel. čísle  + 421 905 493 395. Záväznú prihlášku potvrďte, prosím, najneskôr do 28.3.2019 zálohou 54 eur, alebo úhradou celej platby 260 eur. 
Ak máte nezodpovedané otázky, neváhajte ma kontaktovať.  

leták-numero

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Jana Komadová 25.03.19 17:10

JK
karma
100.00

Rada som si prečítala

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní