Osvieženie, ktoré vás postaví na nohy. Bylinné ľadové čaje Mixitea vás povzbudia a nakopnú energiou

Osvieženie, ktoré vás postaví na nohy. Bylinné ľadové čaje Mixitea vás povzbudia a nakopnú energiou

Šplech, šplech. To nešpliecha Mixiťákom na maják, to ste započuli ich tekutú novinku. Tento nápad im žblnkal v hlavách už dlho, a tak sa do neho pustili. Ak ale chcete v tomto prípade zažiť klasické mixiťácké chrumkanie… tak to budete mimo. Bylinné čaje Mixitea síce nechrumkajú, no osviežia, povzbudia a nakopnú vás energiou zo 7 druhov bylín.

Dodržiavanie pitného režimu a udržiavanie energie. To je balans, ktorý nie je úplne jednoduché udržať. Po 2 obligátnych litroch tečie všetkým voda už aj ušami, z limonád máte zalepenú pusu a navyše sa na vás zlietajú osy zo širokého okolia a po tretej káve máte zarobené na bolehlav alebo žalúdočný vred. Ale čo keby sa spojila chuť ľadového čaju a účinok energeťáku?

Odporúčame: Ochutnajte raňajkové menu športových hviezd! Kaša samuraja Jirky Procházky a Müsli Adama Ondru vás nabijú energiou

MIxitea bylinné ľadové čaje

Zdroj: mixit.sk

7 statočných

Na starú zostavu Siedmych statočných zabudnite, túto partiu teraz tvoria maté, guarana, citrónová tráva, kozinec, ženšen, maral a materina dúška. Každá fľaštička ukrýva výluh z týchto 7 bylín, ktoré boli starostlivo spracované a opatrne vylúhované tak, aby nestratili nič zo svojich priam až magických účinkov. Prírodnej sile bez umelých prísad pomohli v Mixite len troškou sladkosti, o ktorú sa postarala štipka trstinového cukru. Chcete tú energiu vyčísliť? Jedna fľaštička vám v 100 ml vleje do žíl 25 mg kofeínu. Na celý jeden Mixitea a jeho 330 ml navyše pripadá len 4,8 % cukru.

A aký Mixitea je? Príjemne bylinkový, jemne citrusový, rozhodne ale nie presladený. Ideálny, keď si nechcete humplovať telo chemickými energeťákmi, keď vám káva nerobí dobre a vaše telo, a vo väčšine prípadov aj myseľ, by ocenili povzbudenie. A najlepší je samozrejme vychladený. Pre skalných Mixiťákov a presvedčených nováčikov majú navyše v Mixite akciu na Mixitea 5 +1 zdarma. Pre váhajúcich a neveriacich Tomášov pripravili menšie balenie Mixitea po 3 kusoch na skúšku.

Mixitea Energy - Čaj zo 7 bylín, 6 ks (AKCIA 5 + 1 ZDARMA), 6x 330 ml,  12,45 €. Zloženie: bylinný výluh (filtrovaná pitná voda, maté, guarana, citrónová tráva, kozinec, ženšen, maral, materina dúška), trstinový cukor, antioxidant: kyselina citrónová; 100 % citrónová šťava z koncentrátu.

Mixitea Energy - Čaj zo 7 bylín, 3 ks, 3x 330 ml,  6,99 €. Zloženie: bylinný výluh (filtrovaná pitná voda, maté, guarana, citrónová tráva, kozinec, ženšen, maral, materina dúška), trstinový cukor, antioxidant: kyselina citrónová; 100 % citrónová šťava z koncentrátu.

Ľahká citrusová chuť osvieži, sila byliniek dodá energiu. Po Mixitea môžete siahnuť, keď chcete osviežiť, oživiť pitný režim, počas skúškového, na nočnej alebo keď vás čaká únavný meeting, ktorý mohol byť pokojne email. Skrátka keď potrebujete poriadnu a zdravú vzpruhu.

Neprehliadni: Ešte lepší ako v kine. Nový blockbuster chuťových pohárikov je tu a volá sa Popcorn Slaný karamel!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní