DIY dekorácie zo šišiek: Na jeseň, na Vianoce, ale aj počas celého roka

DIY dekorácie zo šišiek: Na jeseň, na Vianoce, ale aj počas celého roka

Šišky patria medzi akési univerzálne dekorácie, ktoré môžete mať len tak položené na parapetnej doske, na stole či niekde na poličke. Neuveríte, ale šišky sú zadarmo. Teda možno ani nie tak zadarmo, pretože vás budú stáť váš drahocenný čas. Je totižto potrebné, aby ste sa vybrali na prechádzku do lesa, kde sa nadýchate čerstvého vzduchu, zrelaxujete svoju myseľ pri zvukoch prírody a popritom si nazbierate šišky, ktoré pri varenom vínku alebo teplom čaji premeníte na krásne dekorácie.

A aké šišky vlastne zbierať? Akékoľvek vám padnú do oka. Malé, veľké, roztvorené, zatvorené – využijete všetky. Zoberte si však len tie, ktoré budú mať podľa vás nejaký potenciál. Teda tie, ktoré vás očaria hneď, ako ich zbadáte. V takom prípade budete vedieť hneď, čo z nich vyrobíte.

Dekorácie zo šišiek, ktoré zvládnete aj vy!

Pri výrobe dekorácií môžete okrem šišiek použiť čokoľvek, čo máte po ruke. Ak sú to temperové farby alebo farebné spreje, tak ich použite. Nastriekajte nimi celé šišky alebo len ich časť. Použiť môžete tiež lepidlo a noviny či rôzne kúsky látok. Ak si chcete vyrobiť veniec na dvere, tak sa nezaobídete bez drôtika alebo tavnej pištole, prostredníctvom ktorých ich pospájate dokopy.

Inšpirácií na tvorbu dekorácií zo šišiek nájdete na sociálnej sieti Pinterest neúrekom. A práve na tejto sieti sme „zakotvili“ aj my, aby sme pre vás našli niekoľko inšpirácií, ktoré určite zvládnete. Tak čo, vrhneme sa spolu do tvorby unikátnych dekorácií?

Neprehliadni: Detské fotky so zvieratami: Nič rozkošnejšie neexistuje!

1 z 16

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

6 komentárov

Ľubica Šťastná 20.11.19 05:55

ĽŠ
karma
100.00

Krásne DIY dekorácie zo šišiek!

  • 0
Odpovedať

Mária Slováková 20.11.19 07:31

MS
karma
118.00

Sú krásne.Tie šišky na podnose si aj správím. Jednoducho pravá predvianočná nádhera.

  • 0
Odpovedať

Ľudka Uličná 20.11.19 18:13

ĽU
karma
100.00

pekné a krásné šišky

  • 0
Odpovedať

Marika Michálková 21.11.19 15:42

MM
karma
107.00

jednoduché a pekné

  • 0
Odpovedať

Ivana Šurániová 28.11.19 12:45

karma
100.00

krasne

  • 0
Odpovedať

Katarína Konečná 06.12.19 16:30

KK
karma
105.00

aj ja mám vianočnú atmosféru zo šiškami, dala som si ich do vonkajšieho svietnika a ešte mi nejaké zostali, tak ďakujem za inšpirácie

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní