Dokonalý deň zamilovaných: Venuj kreatívny valentínsky darček!

Dokonalý deň zamilovaných: Venuj kreatívny valentínsky darček!

14. február patrí každý rok tradične zamilovaným párikom. Je sviatok svätého Valentína a s ním aj pretlak srdiečok v obchodoch a valentínskych menu v reštauráciách. Aj keď jedni ho doslova milujú, iní nenávidia a bojkotujú, no ruku na srdce, koho by nepotešil pekný a premyslený darček od svojho partnera či partnerky?

Rozhodli sme sa vám vnúknúť niekoľko nápadov na kreatívny valentínsky darček, ktorý vašu polovičku poteší aj v tom prípade, že nie je valentínskym nadšencom. Pamätajte na to, že snaha sa cení!

Pozri aj: Vyrob valentínsky darček pre svoju polovičku. Ako na to?

Vaše vlastné vínko

Spája vás a vašu polovičku láska k dobrému poháriku vínka? Potom je skvelým nápadom na darček kvalitná fľaša vínka, no nie tak celkom obyčajná. Zbehnite do dobrého vinárstva, požiadajte ich o fľašu bez etikety a vyrobte si ju sami! Stačí vám aká-taká zručnosť v internetovom editore a internetová objednávka v tlačiarni.

Čo napísať na etiketu? Vaše iniciály, spoločné zážitky, alebo len tak dátum vášho prvého rande. Pokiaľ ste kreatívnejšia duša, pohrajte sa so šiestimi etiketami a venujte celú basu, vínko vám vydrží dlhšie.

personalizovaná etiketa vína

Zdroj: Shutterstock®

Prekvapenie na každý deň

Prečo vyčarovať úsmev len na Valentína? Venujte svojej polovičke veľkú nádobu plnú lístkov. Na každý napíšte, prečo toho druhého milujete a starostlivo zahnite. Takto sa bude vaša láska tešiť niekoľko dní vkuse. Vložte tam papieriky na mesiac, pol roka, alebo celý rok!

lístkočky plné lásky

Zdroj: Shutterstock®

Fotky nikdy neomrzia

Vaše obľúbené fotky z ciest či zážitkov nesmú zostať pohodené v zásuvke, alebo horšie, v smartfóne. Dajte im hmatateľnú podobu a vystavte si ich vo vašom hniezdočku lásky. Venujte svojej polovičke starostlivo vybranú fotokoláž. Použite na to kombinované fotorámiky, ktoré dostanete kúpiť v obchodoch, alebo urobte koláž v tvare srdca. Dobrým nápadom je aj fotka na plátne.

Inšpiruj sa: Mysli na starobu! Toto sú top potraviny pre tvoj mozog

fotografia ako valentínsky darček

Zdroj: Shutterstock®

Zážitky nikdy nevyjdú z módy

Najlepším valentínskym darčekom je možnosť tvoriť si nové spoločné zážitky. Preto vždy poteší premyslený darček v podobe cesty. Venujte letenku do mesta, ktoré chce váš partner navštíviť, alebo spoločný romantický wellness víkend. Skvelým darčekom je aj spoločná masáž, alebo kurz varenia či iného remesla, ktorému by ste sa spoločne chceli priučiť.

Zaujme ťa: Čo je micelárna voda, ako pracuje a postačí ti na odlíčenie?

darujte kurz varenia

Zdroj: Shutterstock®

- Anketa

TEŠÍTE SA NA VALENTÍNA?

Odpovedalo 9 ľudí  

Áno, milujem Valentína!
44%
Nie, momentálne som sám/sama.
0%
Nie, Valentína neoslavujem.
56%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní