Last-minute tipy na darčeky od Dermacol

Last-minute tipy na darčeky od Dermacol

Kvalitná kozmetika je pod každým vianočným stromčekom „stávka na istotu“. Voňavý a praktický darček poteší každého a ak je navyše zabalený v peknom darčekovom balení,

Darčekové balenie Flower Fresia

Ženy milu­jú kvety fré­zie  aj vďaka ich sofistikovanej a elegantnej vôni. Pod stromčekom ich preto určite poteší balíček telovej kozmetiky Flower Care od Dermacol. Obsahuje sprchovací  krém s  lotosovým extraktom a vyživujúcimi olejmi a sprchovací olej, ktorý môžete použiť aj do kúpeľa. Pri kontakte s vodou sa totiž zmení na jemnú mliečnu emulziu, ktorá doslova rozmaznáva pokožku. A keď už budete mať pocit, že bez vône frézie nedáte ani krok, siahnite po kréme na ruky s lotosovým extraktom, bambuckým maslom a panthenolom, ktorý sa dokonale postará o pokožku rúk a pohladí vaše zmysly.

Odporúčame: Cover Xtreme korektor: Kamuflujte ako profesionál

Darčekové balenie Men Agent Mix

Zdroj: Dermacol

Darčekové balenie Men Agent Mix

Dermacol myslí aj na pánov, a tak si aj tenntokrát môžete vyberať zo širokej ponuky sprchovacích gélov,pleťových krémov , deodorantov, antiperspirantov a vôd po holení. V darčekovom balíčku MEN AGENT nájdete set sprchovacích gélov 3v1. Dokonale umyjú telo, tvár aj vlasy , nehovoriac o podmanivých vôňach, ktoré ocení aj partnerka.

Darčekové balenie Collagen plus

Zdroj: Dermacol

Darčekové balenie Collagen plus

Kolagén pre pružnú a sviežu pleť nikdy nesklame a v darčekovom balíčku Collagen plus od Dermacol  sa ním rozhodne nešetrilo. Obsahuje denný a nočný pleťový krém s vysokým podielom prírodného kolagénu  a zlupovaciu masku, ktorá pleť spevní, skrášli a rozjasní.  Vhodný pre všetky typy pleti.

Zaujme ťa: Dermacol Collagen make-up: Pre ženy, ktoré chcú viac

Darčekový balíček Cannabis

Zdroj: Dermacol

Darčekový balíček Cannabis

Kozmetika s konopným olejom je veľmi žiadaná, pretože jej zloženie a účinky spravidla vyhovujú každému typu pleti. Darčekový balíček Cannabis od Dermacol obsahuje detoxikačnú ílovú masku, pleťový krém s konopným a arganovým olejom a kyselinou hyalurónovou a ako bonus balzam na pery s konopným olejom a višňovou vôňou, ktorý  krásne vyživí suché a popraskané pery. Samozrejme, toto všetko krásne zabalené v praktickej dóze.

Darčekové balenie s dekoratívnou kozmetikou

Zdroj: Dermacol

Darčekové balenie s dekoratívnou kozmetikou

Ulahodiť žene dekoratívnou kozmetikou môže byť občas hlavolam, a preto Dermacol urobil výber za vás. Praktická kozmetická taštička obsahuje riasenku Imperial, ktorá patrí k bestsellerom medzi riasenkami. V kombinácii s očnou linkou vo forme fixky Precise Black tvoria neprekonateľné duo na vytvorenie mačacieho vzhľadu očí. Dvojfázová micelárna voda s kyselinou hyalurónovou zase všetko šetrne odlíči a ošetrí pleť tváre aj okolia očí.

Pozri tiež: Doprajte pleti luxus bieleho kaviáru s radom Caviar Energy od Dermacol


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Ľubica Šťastná 09.12.21 05:56

ĽŠ
karma
100.00

Darčeky, ktoré určite potešia.

  • 0
Odpovedať

Katarína Konečná 09.12.21 09:08

KK
karma
105.00

Super inšpirácie, už mám síce darčeky nakúpené aj zabalené, ale možno ešte niečo doplním :)

  • 0
Odpovedať

Ingrid Štefanová 13.12.21 21:53

karma
94.00

inšpirativné tipy

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní