Dámy, pozor! 21 znakov, že máte pri sebe nezrelého a nevyrovnaného muža

Dámy, pozor! 21 znakov, že máte pri sebe nezrelého a nevyrovnaného muža
  • 03.04.2023
  • Lenka Biba Slovak

Necítite sa byť v poriadku s chlapom, s ktorým aktuálne chodíte alebo už dokonca žijete? Obávate sa, že nemusí byť pre vás (alebo pre akúkoľvek inú ženu na tejto planéte) ten pravý? Možno máte naozaj pravdu! Ale nie vždy to dokážeme odhaliť na prvý pohľad, však? Hlavne vtedy, keď sme zaslepené iba láskou a ešte stále máme nasadené ružové okuliare.

Niekedy si myslíte, že chodíte so skvelým chlapom, no neskôr si uvedomíte, že až taký skvelý nebol. Možno to bola láska, ktorá vás oslepila, sex alebo možno ste len bola naivná. „Zvyčajne si to nevšimnem, pretože si to nechcem všimnúť. Stále dúfam, že z toho hulváta bude milý chlapík." Poznáte to aj vy? Tak v tom prípade už nikdy nepodceňujte svoju ženskú intuíciu!

1. Kráča pred vami

Skutoční muži pred vami nikdy nekráčajú, pokiaľ vám neotvárajú dvere. Ak chodíte s mužom, ktorý vždy kráča pred vami, necháva vás zaostávať za sebou a vy sa snažíte držať krok, potom by ste mali vedieť, že tento chlap vás vždy opustí.

  • Nikdy vás nebude považovať za seberovných.
  • Nikdy vás nebude klásť na prvé miesto.
  • Nikdy nebude brať do úvahy vaše názory a pocity, pretože uprednostňuje seba (a všetkých ostatných okrem vás).

Teraz, ak váš chlap občas kráča pred vami, pretože je z niečoho veľmi nadšený (zábava, na ktorú máte namierené, alebo nová videohra, na ktorú má chuť), je to v poriadku. Ale, ak sa prechádzate parkom alebo len tak bezcieľne a on kráča pred vami, potom niečo určite nebude v poriadku.

Odporúčame: Kaley Cuoco z Teórie veľkého tresku sa stala matkou. Šťastní rodičia vybrali pre drobca krásne meno

2. Vždy zabudne svoju peňaženku

Muž, ktorý si vždy zabudne peňaženku, alebo ktorý nikdy nemá peniaze, pretože si „na niečo šetrí“, je smoliar a mali by ste sa ho zbaviť.

Ak nedokáže alebo nechce zaplatiť za večeru a ukázať vám, že môže byť živiteľom (alebo novodobým „lovcom“ alfa samcom), potom sa nikdy nevzchopí a vždy sa oňho budete starať práve vy.

3. Nikdy sa nepýta na vaše pocity

Každému mužovi, ktorému na vás skutočne záleží, bude záležať na tom, ako sa cítite a čo si myslíte. Ak chodíte s chlapom, ktorý sa nikdy nepýta prečo ste naštvaná, nezaujíma ho, aký ste mali deň, alebo ak sa večer cítite osamelo, v skutočnosti spolu nechodíte.

Tento chlap vás iba využíva – pravdepodobne na sex. Je to úbožiak a nielenže sa nebude starať o vaše pocity, ale zničí vám srdce, ak si ho budete držať nablízku.

4. Nepodporuje vás

Ak sa nezaujíma o vašu prácu alebo vaše záujmy, nikdy vás nebude podporovať vo vašom úsilí. Tento typ chlapov naozaj nikdy nepodporí vaše skutočné ja.

5. Nikdy nie je k dispozícii, keď potrebujete pomoc

Prasknutá pneumatika? PMS? Rodič v nemocnici? Váš muž nie je nikdy pri vás alebo je príliš zaneprázdnený, aby sa ukázal. Toto je typ chlapa, ktorého vo svojom živote nechcete. Nikdy, nikdy tu pre vás skutočne nebude.

6. Nerešpektuje vašu rodinu

Nezáleží na tom, ako veľmi sa s mamou hádate, ale ak ju váš chlap nerešpektuje, vzťah nikdy nevyjde. Je nevyhnutné, aby ste na začiatku uznali, že skutočný muž bude rešpektovať vašu rodinu. Aj keď ju možno nebude mať príliš rád.

7. Obviňuje vás z podvádzania

Každý chlap, ktorý vás (bezdôvodne) obviní z podvádzania, je nezrelý a nevyrovnaný. Ešte dôležitejšie je, že to bude žiarlivý a ovládajúci chlap, ktorý vás pravdepodobne podvádza a chce namiesto toho zvaliť vinu na vás.

Ak ste s chlapom, ktorý je žiarlivý a plný iracionálnych obvinení, potom ste v násilnom vzťahu. Jeho správanie sa bude len zhoršovať. Nezostávajte s týmto mužom.

8. Uprednostňuje kamarátov pred vami

Nie všetci nezrelí chlapi sú vyslovení hulváti. Sú aj veľmi milí a zlatí, no niekedy kladú na prvé miesto svojich kamarátov.

Neprehliadnite: Horoskop na apríl 2023: Kto bude mať šťastie po finančnej stránke a koho čakajú problémy?

9. Je to klamár a podvodník

Ak chodíte s klamárom a podvodníkom, tak si to veľmi rýchlo rozmyslite a zbavte sa ho skôr, ako vám spôsobí len problémy!

10. Zle hovorí o svojej mame

Každý muž, ktorý môže ľahko hovoriť o svojej mame zle alebo ju nerešpektuje, nikdy nebude mať úctu k vám ani k inej žene vo svojom živote. Prvou láskou muža je jeho matka. Muž, ktorý nemiluje svoju matku, nie je v skutočnosti muž – je to nevyrovnaný človek.

To neznamená, že sa nemôže hádať so svojou mamou alebo sa rozčúliť, keď ho raz za čas privedie do šialenstva. Ale ak ju ponižuje alebo je známe, že ju niekedy udrel, potom sa ho naozaj musíte zbaviť.

11. Hovorí príliš veľa o svojej mame

Toto rozhodne nie je niekto, s kým by ste sa chceli zapliesť, pretože na prvý pohľad vyzerá super nevinne a budete ním očarená. Nebudete mať tušenie, že je to nesprávny typ chlapa na rande.

Od pracovnej drámy po osobné problémy, život tohto chlapíka má viac drámy ako tínedžerská telenovela. Máte pocit, že namiesto neho chodíte s jeho matkou? Trávi obscénne množstvo času porovnávaním vás s ňou? Ruky preč od takého muža!!!

12. Nemá prácu

Môže vám byť jedno, aká je ekonomika, ale vždy sa dá nájsť práca. Ak je váš muž príliš dobrý na to, aby obracal hamburgery, aby zabezpečil svoju rodinu, potom naozaj nie je v poriadku.

13. Nerešpektuje ženy

Nazval váš muž niekedy ženu kráčajúcu po ulici veľmi škaredo iba preto, lebo mala príliš krátku sukňu? Povedal niekedy: „Rád by som ju udrel do tváre“ o žene, ktorú nemá rád?

Ak toto alebo niečo podobné niekedy vyšlo z úst vášho muža, potom z toho vzťahu rýchlo odíďte.

14. Počas sexu sa k vám správa agresívne

Chodíte s niekým „nevhodným", ak chodíte s mužom, ktorý je v posteli príliš agresívny a náročný. Ak sa viac zaujíma o svoj vlastný orgazmus a nezaujíma ho ten váš, ak vás dusí alebo ťahá za vlasy s vedomím, že sa vám to nepáči (alebo je inak účelovo agresívny), „len preto, aby bol zlý“, potom by mal z vášho života odísť.

Ak chodíte s mužom, ktorý sa nestará o vaše sexuálne pocity, vaše túžby a orgazmus, potom je to skutočný úbožiak.

15. Po sexe sa k vám správa nevhodne

Rovnako dôležité je, že ak je k vám sladký ako med ešte predtým, ako budete mať sex, ale hneď po sexe sa k vám správa zle, je to úbohý a nevyrovnaný chlap. Ak vyskočí a odíde hneď po tom alebo je preč skôr, ako sa stihnete obliecť, potom nestojí za to, aby vám bol nablízku.

16. Nemá základné spôsoby

Grgá nahlas v luxusnej reštaurácii? Je otváranie dverí niečo, čo považuje za zastarané a nereálne? Hovorí počas filmu alebo odpovedá na mobil v knižnici?

To všetko sú veci, ktoré vám ukazujú, že je bezohľadný voči ľuďom okolo seba – vrátane vás.

Odporúčame aj: Kontrola partnerovho telefónu: Ide o prirodzenú vec alebo je to zásah do súkromia?

17. Nikdy nie je šťastný

Ak robíte všetko, čo môžete, aby ste potešili svojho muža, a nikdy nie je spokojný s vaším úsilím, potom nebude v poriadku.

  • V prvom rade by ste nikdy nemali vynakladať námahu, aby ste sa páčili mužovi (mal by sa páčiť on vám).
  • Po druhé, ak je tak nespokojný, nikdy ho neurobíte šťastným.

Ak je prirodzene nešťastný a pesimisticky sa pozerá na život, potom je nestály a mali by ste sa ho zbaviť. Vážne, takýto negatívny pohľad bude mať naozaj zlý vplyv na váš vzťah a jeho budúce snahy.

18. Znevažuje vás

Každý muž, ktorý sa s vami zhovára a prinúti vás cítiť sa bezcenne, je automaticky pravdepodobne psychopat. A ak o vás zle hovorí svojim priateľom, je na tom rovnako zle.

Jediný dôvod, prečo by o vás muž niekedy hovoril zle alebo vás ponižoval pred niekým iným, je zvýšenie jeho vlastného ega. Typ muža, ktorý získava svoje osobné uspokojenie tým, že vás znevažuje, nie je skutočný muž.

19. Správa sa zle k svojim priateľom

Samozrejme, nie je to len podceňovanie vás, čo robí muža „porazeným". Ak máte chlapa, ktorý je k svojim priateľom zlý, znevažuje ich alebo o nich hovorí nevhodne, potom chodíte s tým nesprávnym.

  • Ľudia predsa nehovoria zle o svojich priateľoch – hovoria o nich dobré veci.
  • Priatelia sa navzájom povzbudzujú a pomáhajú si – navzájom sa nezhadzujú.

Ak sa váš muž chová voči svojim priateľom pred nimi alebo za ich chrbtom zle, potom už vidíte, aký je to skutočne človek.

20. Robí len to, čo chce robiť

Inými slovami – jeho plány sú vždy dôležitejšie ako vaše a urobí všetko pre to, aby ste si to zapamätali? Tento chlap nie je ten správny. Na začiatku je tiež ťažké si to všimnúť, takže buďte opatrné a vždy v strehu.

21. Je neláskavý

Ak nie je citlivý na vaše potreby, je to hlupák. Ak sa k vám po sexe nemôže túliť, držať vás za ruku v parku (pretože „je to príliš blízko“) alebo si myslí, že vidieť vás raz za týždeň úplne stačí, potom je určite nezrelý, chce sex alebo peniaze.

Využíva vás z jedného alebo druhého dôvodu. Mali by ste sa ho rýchlo zbaviť!

Tip pre vás: Každý partnerský vzťah má svoje fázy. Poznáte ich všetky?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Mária Reibergerová 03.04.23 16:03

MR
karma
114.00

hotová katastrófa

  • 0
Odpovedať

Mária Sivová 04.04.23 08:03

MS
karma
100.00

No veru, od takýchto mužov radšej utekať!

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 07.04.23 19:17

karma
-1.00

Nikto nid je dokonalý ale toto hotová katastrofa

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní