Reese Witherspoon je inšpiráciou pre mnohé ženy: Podnikateľského ducha nezaprie!

Reese Witherspoon je inšpiráciou pre mnohé ženy: Podnikateľského ducha nezaprie!

Nenápadná blondínka, ktorú všetci poznáme predovšetkým z filmu Pravá blondínka, sa stala najbohatšou herečkou na svete, a to vo veku 45 rokov. Vo filme pôsobila ako naivná blondínka, ktorá vo všetkých videla len dobro a snažila sa o lepší svet a život pre zvieratá, no v skutočnosti ide o veľmi úspešnú podnikateľku, ktorá vie, ako sa „obracať“ a pretavovať svoj úspech na zisk.

Reese je známa aj vďaka ďalším filmom, v ktorých sa objavila. Stvárnila hlavnú postavu v romantickej komédii Dievča na roztrhanie, vo filme Ktorý je ten pravý hľadala ideálneho manžela, za pozretie však stojí aj romantický film Voda pre slony. Svoj hlas prepožičala aj animovaným postavičkám z rozprávok, ako je napríklad Sing.

Mnohí si povedia, že veď je herečkou, tak úspech prichádza sám, ale popravde, nie vždy je to tak. Reese zvláda starostlivosť o rodinu, stále sa objavuje v mnohých filmoch a v súčasnosti patrí medzi úspešné podnikateľky, vďaka čomu je pracovnými povinnosťami doslova zahltená.

Reese Witherspoon začínala v módnom priemysle

Svojho podnikateľského ducha objavila už v roku 2015, kedy založila módnu značku Draper James. Kolekcia oblečenia navrhnutá samotnou herečkou je inšpirovaná jej južanskými koreňmi. No inšpiráciou jej pri jej tvorbe boli aj starí rodičia.

Ako sama uvádza, jej stará mama Dorothea nemala veľa šiat, ale mala neuveriteľný štýl. Vedela, ako využiť potenciál každého oblečenia a ako svoj outfit doladiť do posledného detailu. Dávala si záležať na doplnkoch, ktoré ladili k outfitu a rovnako aj na topánkach, ktoré ladili s kabelkou.

Starý otec ju zase naučil, že dobré spôsoby a veľký štýl idú ruka v ruke. Jej móda je teda postavená na týchto základoch a jej cieľom je priniesť nadčasový štýl do každého šatníka bez ohľadu na to, kde žijete.

Inšpiruj sa: Keňské útočisko Naomi Campbell: Jej luxusná vila ukrýva mnoho pokladov

Mediálna i produkčná spoločnosť Reese Witherspoon

Aj keď sa zdá, že Reese sa do povedomia dostala vďaka svojej módnej značke, pravda je úplne inde. Podnikať začala už v roku 2012, kedy založila svoju produkčnú firmu Pacific Standard. V roku 2016 zase založila mediálnu spoločnosť Hello Sunshine, ktorej aktuálne šéfujú manažéri štúdia Disney. V zahraničí sa tak hovorí o kontrakte za 900 miliónov dolárov, ktoré si Reese pripísala na účet. Vďaka tomuto predaju sa stala najbohatšou herečkou na svete.

Zdá sa, že všetko, do čoho Reese investuje svoj čas a svoje financie má úspech. Môže za všetko vďačiť svojmu hereckému talentu alebo skôr podnikateľskému duchu? Asi to ide ruka v ruke, no každopádne, sme zvedavé, s čím príde tentokrát a kam investuje svoje zarobené peniaze. Jedno však musíme povedať, Reese sa rada delí a učí aj svoje deti, že je potrebné dávať a deliť sa. Vďaka svojmu úspechu podporuje mnohé charity a charitatívne organizácie.

Reese Witherspoon je inšpiráciou pre všetky ženy. Je dôkazom, že aj ženy môžu byť skvelými podnikateľkami a zároveň aj matkami! Súhlasíte?

Odporúčame: Masážny zážitok pre náročných: Čím je špeciálna erotická nuru masáž?

1 z 11

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Ľubica Šťastná 27.09.21 06:50

ĽŠ
karma
100.00

Reese Witherspoon je skutočne inšpiráciou pre všetky ženy.

  • 0
Odpovedať

Margaret Zimova 28.09.21 13:48

karma
106.00

Zaujímavé, inšpirujúce ... každopádne je to sympatická herečka.

  • 0
Odpovedať

Marta Kendrová 29.09.21 06:36

MK
karma
100.00

Krásna a šikovná herečka

  • 0
Odpovedať

Daniela Bieliková 01.10.21 16:59

DB
karma
117.00

Moja obľúbená herečka...

  • 0
Odpovedať

Daniela Bieliková 01.10.21 16:59

DB
karma
117.00

Moja obľúbená herečka...

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní