Dokonalé sviečky od Heart & Home: Čas na romantiku každý deň!

Dokonalé sviečky od Heart & Home: Čas na romantiku každý deň!

Príjemný podvečer, vynikajúce jedlo a pitie, dobrá spoločnosť, a k tomu horia sviečky. Alebo – dobrá kniha, šálka obľúbeného čaju či kávy, a k tomu nádherná vôňa sviečky kedykoľvek a kdekoľvek. Páči sa vám táto predstava?

Nám áno! A čo je na tom najlepšie – nemusí to byť výsadou iba niekoľkých dní či večerov v roku. Príjemnú atmosféru u vás doma si viete navodiť a pripraviť kedykoľvek. Nečakajte na chladnejšie dni a neodkladajte nič z vašich obľúbených činností na neskôr.

Všetci veľmi dobre vieme, že každodenné starosti nás nútia žiť veľmi rýchlo často krát bez toho, aby sme si vyhradili čas na oddych pre seba a svojich najbližších. A práve preto vám prinášame jeden skvelý tip na to, ako si spríjemniť spoločné chvíle veľmi jednoducho a v pohodlí vášho domova.

Inšpiruj sa:  Sukulent v tvare srdiečka: Toto dokonalé dielo si určite zaobstaraj!

Prírodné sviečky od Heart & Home

Predstava oddychu a relaxu sa mnohým z nás spája nielen s voľným časom, ale aj s tým spojenou príjemnou atmosférou. A práve tú azda nič nedotvára lepšie ako sviečky. Či už ide o romantický večer vo dvojici, spoločne strávený čas s rodinou pri hre spoločenských hier, relaxovanie pri pozeraní dobrého filmu alebo rodinné stolovanie pri výbornom jedle, všetky tieto chvíle ideálne dotvoria sviečky a ich vôňa.

Predstavujeme vám preto prírodné sviečky zo sójového vosku bez parafínu, ktoré neškodia zdraviu, nečmudia, krásne voňajú a vďaka nízkemu stupňu horenia vydržia horieť veľmi dlho. Sviečky od Heart & Home sú praktické, krásne, nádherne voňajú a ak sa o ne budete správne starať, viete predĺžiť ich životnosť veľmi ľahko a jednoduchým spôsobom.

Sviečky sa odporúča nechať horieť maximálne 2-3 hodiny v závislosti od veľkosti priestoru, a to predovšetkým pri prvom horení sviečky. Je to z toho dôvodu, že práve vtedy sa sviečka rovnomerne nahreje a ďalšie horenia sa už bude rovnomerne páliť bez zostatkov na stenách skleneného obalu. Práve toto býva v mnohých prípadoch neželaný sprievodný jav, ak si vyberieme sviečky v skle.

Sviečka Heart and Home Navždy spolu

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková

Správna starostlivosť o sviečky Heart & Home

  • Vyberte si správny typ sviečky pre veľkosť danej miestnosti (bez obalu pre malé miestnosti, stredné pre malé až stredné miestnosti a veľké pre stredne veľké až veľké miestnosti).
  • Knôt pred zapálením zastrihnite na dĺžku približne jedného centimetra.
  • Sviečku nechajte horieť dovtedy, kým rozpustený vosk nedosiahne k okrajom sklenenej nádoby. Vďaka tomu predídete tzv. tunelovému horeniu, kedy po obvode nádoby ostáva nerozpustený vosk.
  • S dĺžkou horenia stúpa intenzita vône. Nenechávajte však sviečku horieť dlhšie ako štyri hodiny.
  • Strednú a veľkú sviečku najlepšie zhasnete zaklopením kovového viečka.
  • Neprenášajte sviečku, pokiaľ je vosk rozpustený, a nenechávajte sviečku horieť v prievane.

Pozri aj:  Tajná svadba Jennifer Lopez a Bena Afflecka - počkali si 20 rokov!

Heart & Home – prémiová značka

Vonné sviečky Heart & Home sú vyrobené zo sójového vosku, ktorý horí pri nižšej teplote a je šetrnejší k životnému prostrediu. Obal sviečok Heart & Home pozostáva z prémiových materiálov:

  • sklenené telo a kovový kryt,

ktorý vďaka dizajnovému vyhotoveniu môže poslúžiť aj po minutí sviečky, napríklad ako dekorácia. Ďalším skvelým benefitom je, že produkty Heart & Home ponúkajú intenzívnu lahodnú vôňu.

Sviečka Heart and Home S láskou

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková

Ako si správne vybrať sviečku Heart & Home?

Sviečky sú tu s nami už od dávnych dôb. Oheň v nás evokuje pocit tepla, vášne, sily, ale aj romantiky, a preto nie nadarmo ľudia relaxujú pri sviečkach. Sviečky dodajú vášmu domovu osobitosť, ale aj originálnu vôňu. Nemusíte vyberať len medzi levanduľou či vanilkou, najväčším trendom sú momentálne vône, ktoré navodzujú určité pocity. 

Stredná sviečka od Heart & Home – S láskou – je sviečka s kvetinovou vôňou, ktorá vyniká tónmi zmyselnej ruže damascénskej. Sviečka bude horieť až do 30 hodín a počas toho vás pozve na púť arómami zložených z vôní damascénskej ruže, arabského jazmínu a jantáru.

Stredná sviečka od Heart & Home – Navždy spolu  – je jedinečná svojou parfumovanou vôňou, ktorá v sebe zahŕňa esenciu večnej lásky a spolupatričnosti.

Vôňa jazmínu a santalového dreva je nadčasová a elegantná so sľubom trvalého tajomstva. Ide o drevitú vôňu, ktorá si vás podmaní svojou výraznou, ale zároveň veľmi príjemnou a osobitou vôňou.

Odporúčame:  Rozprávkové svadobné účesy: Ak máš dlhé vlasy, zamiluješ sa!

sviečky od Heart & Home Albi

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková

Vždy ale dbajte aj na bezpečnosť pri zapálenej sviečke

Ani pri romantickej atmosfére pri sviečkach však nikdy nezabúdajte na bezpečnosť. Pred spaním sviečku vždy zahaste. Eajte si ju ďalej od horľavých materiálov a dodržiavajte aj tieto nasledujúce rady a tipy:

  • prednosť majú vždy prírodné materiály,
  • ak sviečka dymí, zahaste ju,
  • nevdychujte výpary priamo pri horiacej sviečke,
  • dostatočné vetranie pri pálení sviečok má svoj význam,
  • sviečka nepatrí do prievanu,
  • knôt sviečky by nemal byť pridlhý – postačí 1 cm, zvyšok odstrihnite,
  • sviečku nechajte horieť maximálne 4 hodiny,
  • zhasínajte sviečku správne – nesfukujte ju,
  • nezabúdajte miestnosť po zhasnutí sviečky vyvetrať.

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ingrid Štefanová 26.08.22 20:20

karma
92.00

zboznujem vonu sviecok,ale iba malo ma uspokojivu kvalitu

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní