Film Dievčatá z Dubaja vám ukáže, ako si známe influencerky privyrábajú na živobytie

Film Dievčatá z Dubaja vám ukáže, ako si známe influencerky privyrábajú na živobytie

Konzervatívnym Poľskom otriasol v roku 2014 škandál známy ako dubajská aféra. V médiách sa totiž prevalila informácia, že viaceré ženy z poľského šoubiznisu si na udržanie svojho luxusného životného štýlu privyrábali plnením najtajnejších sexuálnych túžob bohatých Arabov. Ich rodiny a partneri o tom nemali ani tušenia. Dubajský škandál sa onedlho prevalí aj na Slovensku.

Nie však v súvislosti so slovenskými celebritami, ale v novom filme s názvom Dievčatá z Dubaja, ktorý bude mať na Slovensku premiéru už 11. augusta 2022. Tento erotický triler zachytáva šokujúcu pravdu o živote mnohých instagramových krások, ktoré sa na sociálnych sieťach prezentujú svojím dokonalým životom na vysokej nohe, plným exotických dovoleniek a drahých šiat. Málokto však tuší, aká vysoká je cena za ich „posh“ životný štýl... 

Takzvaná dubajská aféra sa prevalila potom, ako autori blogu TagTheSponsor spustili kampaň s cieľom odhaliť, odkiaľ berú instagramové modelky peniaze na svoj luxusný život. Blogeri kontaktovali celebrity z celého sveta s ponukou sexuálnych zájazdov, pričom sa vydávali za ich organizátorov, respektíve za samotných bohatých Arabov. Boli prekvapení, že väčšina žien ich ponuky neodmietla. Autori kampane zároveň pod fiktívnymi profilmi oslovili druhú stranu – bohatých ľudí, ktorí využívali služby týchto luxusných „spoločníčok“. Konverzácie s modelkami aj ich sponzormi zverejnili na internete a megaškandál bol na svete.

Pozri tiež: Celebrity a slávne osobnosti narodené v mesiaci august

Kniha Dievčatá z Dubaja

V susednom Poľsku aféru sprevádzal aj súdny proces so skutočnými organizátorkami sexuálnych zájazdov. Tie na sociálnych sieťach vyhľadávali dievčatá, ktoré podľa svojich fotografií viedli nákladný život a nemali problém s odhaľovaním vlastného tela, a následne ich posielali do zahraničia ako exkluzívne „spoločníčky“ pre arabských šejkov. Investigatívny novinár Piotr Krysiak vydal v roku 2018 knihu s názvom Dievčatá z Dubaja. V nej sa k udalostiam anonymne vyjadrili aj niektoré zo žien, ktoré si uvedeným spôsobom privyrábali.

Piotr Krysiak mal počas súdneho procesu prístup k vyšetrovaciemu spisu a menám skutočných „dievčat z Dubaja“. Vo svojej kontroverznej knihe píše, že medzi nimi boli poľské modelky, finalistky súťaží krásy, známa speváčka aj účastníčka programu Top Model. Podľa Krysiaka mali mnohé z týchto žien doma partnerov a niektoré dokonca aj manželov či deti. Tí o „zárobkovej činnosti“ svojich polovičiek nemali ani tušenia. Väčšina dievčat pred rodinou tvrdila, že chodí do zahraničia na fotenia, výstavy áut či stavebné veľtrhy. Totožnosť „dubajských dievčat“ nebola na verejnosti doposiaľ odhalená, v poľských bulvárnych médiách sa však s dubajským škandálom najčastejšie spája populárna speváčka  Iwona Węgrowska, ktorá ale svoju účasť na sexuálnych výletoch vehementne popiera.

Odporúčame: Ako si získať srdce svokry? Vyskúšaj tieto overené spôsoby

film Dievčatá z Dubaja

Zdroj: Bontonfilm

Medzi klientov „dievčat z Dubaja“ patrili milionári či dokonca miliardári zo Spojených arabských emirátov. Nezriedka išlo dokonca o politikov či zástupcov kráľovskej rodiny. Od mladých a krásnych žien prevažne zo strednej a východnej Európy požadovali najrozličnejšie sexuálne služby – od klasického sexuálneho styku cez análny styk až po skupinový sex koprofíliu či sadomasochizmus. Za tie svojim VIP „spoločníčkam“ kráľovsky platili – peniazmi, ale aj drahými šatami, kabelkami, topánkami či inými luxusnými vecami.

Filmová novinka Dievčatá z Dubaja bola inšpirovaná spomenutou knihou Piotra Krysiaka. Rozpráva pikantný príbeh študentky Emi – mladej, ambicióznej ženy, ktorá sníva o tom, že raz opustí hranice rodnej krajiny a presadí sa vo veľkom svete. Keď sa jej naskytne príležitosť pracovať v luxusnom eskorte, bez váhania sa jej chopí. Tým sa pre ňu otvorí nový, neznámy svet a s rýchlo získanými peniazmi sa strmhlavo vrhá do svojho vlastného biznisu s poľskými modelkami, misskami, herečkami a celebritami, ktoré majú robiť luxusné „spoločníčky“ bohatým arabským šejkom. Dievčatá sa tak dostávajú do sveta, v ktorom je možné všetko a ktorý si bežní smrteľníci nedokážu ani predstaviť. Ich dni na prvý pohľad pripomínajú splnený sen – sú plné exotických dovoleniek, párty, drahého oblečenia, sexu a peniaze sa len tak sypú. Daň za život v prepychu je však príliš vysoká.

Erotický film Dievčatá z Dubaja vás vezme do tajomného, nepreniknuteľného sveta plného hriešneho luxusu. Neuveríte, pokiaľ to neuvidíte na vlastné oči. Už 11. augusta v slovenských kinách.

Zdroje: pudelek.pl, kobieta.interia.pl, kobieta.onet.pl

- Dievčatá z Dubaja
1 z 4
Film Dievčatá z Dubaja vám ukáže, ako si známe influencerky privyrábajú na živobytie - KAMzaKRASOU.sk
Film Dievčatá z Dubaja vám ukáže, ako si známe influencerky privyrábajú na živobytie - KAMzaKRASOU.sk
Film Dievčatá z Dubaja vám ukáže, ako si známe influencerky privyrábajú na živobytie - KAMzaKRASOU.sk
Film Dievčatá z Dubaja vám ukáže, ako si známe influencerky privyrábajú na živobytie - KAMzaKRASOU.sk

Zdroj: Bontonfilm


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Mária Slováková 04.08.22 09:52

MS
karma
118.00

Už sa teším na tento film v kine.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní