30-ročná Fínka neuveriteľne zbohatla upratovaním najšpinavejších domácností – robí to pritom zadarmo!

30-ročná Fínka neuveriteľne zbohatla upratovaním najšpinavejších domácností – robí to pritom zadarmo!

Na internete a sociálnych sieťach sa dá v súčasnej dobe preraziť skutočne rôznorodými spôsobmi. Hlavnou podmienkou je vytvárať a prinášať obsah, ktorý ľudí zaujme a nájde si svoje publikum. Niektorí sa venujú make-up tutoriálom, iní majú obsah zameraný na jedlo a recepty a ďalší sa snažia vytvárať náučný obsah rôzneho druhu. 

Sociálne platformy sú dnes rozmanitým miestom, na ktorom si každý nájde to svoje. A čo tak zdieľať trebárs videá o upratovaní domácností? Verte, že aj takýto obsah si nájde svojich priaznivcov a skalných fanúšikov, alebo možno len občasných sledovateľov a zvedavcov, ktorí neveria vlastných očiam.

Zoznámte sa s mladou Fínkou Auri, ktorá prerazila na sociálnych sieťach tým spôsobom, že dokumentuje upratovanie tých najšpinavejších domácností – zadarmo!

Odporúčame: Máš pocit, že je čas na zmenu účesu? Prečo nie, pozri na vlasové premeny Diany Hágerovej!

Auri Kananen

Zdroj: instagram.com/aurikatariina

Špiny, neporiadku a odpadkov sa rozhodne nebojí

Auri Kananen (30) z Pirkanmaa vo Fínsku sa rozhodla začať upratovať extrémne špinavé domácnosti a na tomto, takpovediac, založila svoj biznis a stala sa milionárkou. Jej upratovacie služby sú pritom zadarmo a požiadať o ne môžu rôzni ľudia v núdzi, ktorí nezvládajú starostlivosť o svoju domácnosť z rozličných dôvodov. 

Fínka sa vydáva do tých najšpinavejších domácností vo Fínsku aj zahraničí a púšťa sa do fascinujúcich premien, ktoré na jednu stranu domácich nič nestoja, no na druhú stranu si ich Auri zdokumentuje a vytvorí tak obsah na svoje sociálne siete.

A je pravdou, že jej videá zaujímajú alebo fascinujú naozaj obrovské množstvo ľudí. Mladá Fínka má len na TikToku neuveriteľných viac 10 miliónov sledujúcich. Na svojom instagramovom profile ju sleduje viac ako 3,7 milióna sledujúcich a jej YouTube kanál má viac ako 3,2 milióna odberateľov. 

Auri sa neskutočnej špiny a neraz aj odpadkov po kolená vôbec neobáva a upratovanie ju, zdá sa, poriadne fascinuje a napĺňa. Na druhú stranu je pravdou, že si takto dokázala prísť k poriadnemu balíku, hoci pre ľudí, ktorí sú v núdzi, upratuje ich domovy bez poplatku.

Pozrite sa na jej dych berúce premeny našpinavejších domácností na videách nižšie. Pustili by ste sa do upratovania spolu s ňou, alebo by ste na to nemali žalúdok?

@aurikatariina

Calm down it’s just a fridge

Calm Down - Rema & Selena Gomez
@aurikatariina The most breathtaking TRASH MOUNTAIN I’ve ever seen!! Cleaning with @Sinicleaning F.E.E.L. - Lucky Luke
@aurikatariina Cleaning FOR FREE with@Scrub Daddy UK Fairytale (From "Shrek") - Geek Music
@aurikatariina

SATISFYING HOME MAKEOVER FOR FREE

Sunroof - Nicky Youre & dazy
- Anketa

MÁTE RADI UPRATOVANIE?

Odpovedalo 49 ľudí  

Áno, dokážem sa pritom skvelo odreagovať.
43%
Nemám s ním problém.
20%
Vôbec, ale robím to pravidelne.
18%
Nie a je pravda, že to niekedy podceňujem.
18%

Zdroj foto z úvodnej koláže: instagram.com/aurikatariina


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Elena Švachová 29.11.23 22:19

karma
109.00

Fúúúha, tak to je sila :-O ...Len nechápem, čo sú to za byty, ako v nich niekto mohol žiť.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní