Karl Lagerfeld: Neuveríte, kto pravdepodobne zdedí jeho milióny!

Karl Lagerfeld: Neuveríte, kto pravdepodobne zdedí jeho milióny!

Karl Lagerfeld, úspešný podnikateľ, fotograf, vydavateľ, ale predovšetkým uznávaný módny návrhár už neobohatí svet o nové originálne kreácie, veľkolepé prehliadky a ani nešokuje svojimi kontroverznými vyhláseniami. Zákernú rakovinu sa mu darilo tajiť do posledného momentu a tá ho napokon 19. februára premohla vo veku 85 rokov. Jeho stopa v módnom priemysle je nepochybne výnimočná. Podarilo sa mu vzkriesiť z popola značku Chanel a mimoriadne významnou bola aj spolupráca s Chloé či Fendi.

Lagerfeld nepochádzal z chudobných pomerov a ani počas ďalšieho života sa nemohol sťažovať na nedostatok. Jeho majetok sa odhaduje na zhruba 200 miliónov eur. Kto ho však bude dediť, keď nebol nikdy ženatý a ani nemal deti? Zdá sa, že túto otázku mal kráľ módy zodpovedanú ešte pred smrťou. Okrem blízkych ľudí značnú časť majetku zdedí aj jeho posledná veľká láska – Choupette.

Miloval mačku?

Choupette, narodená 15. augusta 2011, je mačka plemena posvätnej birmy s očarujúcimi modrými očami a hebkou polodlhou srsťou. Pôvodným majiteľom však bol istý taliansky model, ktorý ju zveril do rúk Lagerfeldovi kvôli pobytu v zahraničí. Módna ikona mu ju však už odmietla vrátiť späť. V roku 2013 Lagerfeld šokujúco oznámil, že ak by sa dalo, tak sa so Choupette aj zosobáši. Dalo by sa povedať, že bol do tejto mačky naozaj zamilovaný.

Pozri aj: Neuveríš! Ako by vyzerali nebohé slávne osobnosti, keby ešte žili?

Slávna aj bohatá

Choupette patrí rozhodne medzi najznámejšie mačky na svete, má vlastný účet na Twitteri, ale aj Instagrame, na ktorom má momentálne vyše 290 tisíc sledovateľov. Bola už na titulke magazínov, fotili ju s topmodelkami, jej meno niesla aj jedna z Lagerfeldových módnych kolekcií, dokonca jej bola venovaná aj vlastná výstava fotografií. Okrem toho, že je Choupette slávna, bude pravdepodobne aj jedným z najbohatších zvierat na svete.

VIP starostlivosť

Choupette si užíva rozprávkový mačací život a bude mať oň postarané aj po smrti Lagerfelda. Hovorí sa, že má dve opatrovateľky, vlastného kuchára, šoféra a pre prípad núdze je pre ňu nonstop k dispozícii aj zverolekár.

Vybrali sme: Halucinogénne korenie v tvojej kuchyni? Aká dávka je smrteľná?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Ľubica Šťastná 28.02.19 07:30

ĽŠ
karma
100.00

Zaujímavé informácie o jeho poslednej veľkej láske.

  • 2
Odpovedať

Mária Maxianová 28.02.19 18:17

MM
karma
100.00

podľa je smutné, že každým rokom sa prehlbuje priepasť medzi bohatými a chudobnými a čoraz menšie percento najbohatších ľudí na svete vlastní čoraz väčší podiel majetku na celkovom majetku vo svete a smutný je celý tento článok, je to na zamyslenie

  • 4
Odpovedať

Katarína Šugar 01.03.19 08:47

karma
108.00

skoda ho, bol to Pan navrhar, Choupette bude isto velmi chybat...

  • 4
Odpovedať

Mária Chromíková 13.03.19 10:10

MC
karma
109.00

Veľký módny mág udivoval počas života ,a asi aj po smrti...

  • 1
Odpovedať

Anton Marek 18.04.19 08:57

karma
127.00

Mačky majú skvelý život :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní