Rambo v tele dievčatka?! 10-ročná gymnastka vyzerá lepšie ako fitnessky

Rambo v tele dievčatka?! 10-ročná gymnastka vyzerá lepšie ako fitnessky

Zatiaľ, čo jej rovesníčky sa ešte stále hrajú s bábikami, ona chodí do posilňovne a pracuje na sebe. Neoberá ju to však o jej detstvo a tie krásne detské časy? Psychológovia pred takýmto postojom varujú, pretože to nemusí byť pre dievča správne, hlavne čo sa týka jej fyzického i psychického vývoja.

10-ročná Lyza Brooks Mosier ohromila používateľov internetu svojou vyrysovanou postavou, ktorú jej môžu závidieť aj dlhoročné fitnessky. Dokonalý six pack na bruchu a vyrysované svaly si v posilňovni doslova oddrela. Lyza sa gymnastike venuje už od svojich 4 rokoch, no pred rokom sa zamilovala do silových cvičení. Tým sa venuje 5-krát do týždňa v priemere 30 hodín dokopy. Fuuu, a my sa nedokážeme prinútiť cvičiť ani 10 minút denne. Mali by sme si z nej brať príklad!

Rambo v detskom telíčku, no kde sa stratilo detstvo?

Samozrejme, aj jej rodičia sa stretli s kritikou, že na ňu príliš tlačia a okrádajú ju o detstvo. Jej matka však pre zahraničné média uviedla, že nemajú nič spoločné s intenzívnym tréningom ich dcéry. Údajne ju do ničoho netlačia. No napriek tomuto tvrdeniu jej zriadili v dome posilňovňu, v ktorej Lyza cvičí od 5:30 ráno, a to päť dní v týždni. Má ju plne vybavenú všetkými potrebnými nástrojmi a prístrojmi na cvičenie, vďaka ktorým sa udržuje v kondícii.

Lyzina oddanosť a sen o dokonalej postave si získal viac ako 100 000 sledovateľov na sociálnej sieti Instagram. Vraj je pre všetkých inšpiráciou, že ak človek niečo chce a stojí si za tým, tak to aj dosiahne. Popravde, ak by sme všetci boli takýto namotivovaní ako Lyza, náš svet by možno teraz vyzeral úplne inak.

Ako uviedla jej matka Jill pre portál kidspot.com.au: „Lyza je úplne motivovaná sama sebou, pretože sa chce stať najlepšou z najlepších!“

Dokonca Lyza nie je jediným dieťaťom na svete, ktorému záleží na svojom vzhľade, na ktorom drela dlhé hodiny a dní. Na internete môžete nájsť aj 6-ročného iránskeho chlapca, ktorý sa rovnako môže pochváliť neuveriteľnou postavou.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľubica Šťastná 28.12.21 06:04

ĽŠ
karma
100.00

Naozaj to nemusí byť pre dievča správne, hlavne čo sa týka jej fyzického i psychického vývoja.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní