Ryžovar a muž z Indonézie vstúpili do zväzku: Ich manželstvo trvalo len 4 dni

Ryžovar a muž z Indonézie vstúpili do zväzku: Ich manželstvo trvalo len 4 dni

...a žili spolu šťastne, až do smrti! Aspoň takto to býva v rozprávkach so šťastným koncom, no v skutočnosti nie všetky manželstvá končia takto šťastne. Žiadne drahé medové týždne v zahraničí, žiadne lepšie spoznávanie sa v spoločnej domácnosti. Dokonca ani mnohé celebrity nemajú šťastie na lásku. Bohužiaľ, to je prípad aj Khoirula Anama z Indonézie, ktorý si myslel, že našiel lásku svojho života – ryžovar.

Na ryžovar sme počuli samu chválu, ale popravde žiaden spotrebič nás neohúril natoľko, aby sme s nim „vošli“ do zväzku. U nás sa to ani nedá, ale v zahraničí je všetko možné a skoro všetko povolené. Khoirula však jeho ryžovar očaril natoľko, že cez neho prehodil biely závoj a vzal si ho. Áno, čítate správne – Khoirul sa s ryžovarom oženil.

... a bola svadba s ryžovarom

Na fotografiách zdieľaných na sociálnej sieti Facebook bolo vidieť, že láska k ryžovaru je naozaj obrovská. Khoirul vyzeral hrdo, keď vstúpil do zväzku práve so svojim ryžovarom. Síce nie je tým najchytrejším spoločníkom, s ktorým by sa dali stráviť dlhé večery v družnej debate, ale ryžu vie pripraviť perfektne a bez pomoci. Napokon, je to biely, milujúci a poslušný pomocník do domácnosti, bez ktorého by ryža nebola taká dokonalá a ktorý vôbec neodvráva.

Ako však mnohí z nás vedia, príbeh pravej lásky nikdy neprebieha hladko. Veď ani Rómeo a Júlia to nemali v živote ľahké, nakoľko ich láske nepriali ani ich rodičia. Ani Khoirul a jeho nová „manželka" neboli predurčení na lásku až za hrob. Strávili spolu len pár krátkych, ale za to krásnych spoločných dní. Svoje manželstvo ukončili po 4 dňoch od svadby.

Je to ťažké a možno to bolí, ale je to tak. Khoirul sa s ryžovarom rozviedol. Nie je však jasné, či zostanú priateľmi po tom všetkom, čím si spoločne prešli. Či budú zdieľať spoločnú kuchyňu aj naďalej je otázne. Avšak asi nik by nechcel každý jeden deň stretať svojho bývalého. :D

Aj takéto kuriozity sa dejú v zahraničí a podľa všetkého, je to úplne normálne. Aj keď to Khoirulovi nevyšlo s ryžovarom, pevne veríme, že nájde skutočnú lásku svojho života.

Máte aj vy v domácnosti nejakého pomocníka, za ktorého by ste sa neváhali vydať / oženiť?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Darina Božiková 12.10.21 13:28

DB
karma
114.00

nuž, ja som si už svojho pomocníka zobrala dávno. je to môj manžel.

  • 0
Odpovedať

Ľubica Šťastná 12.10.21 22:31

ĽŠ
karma
100.00

Vo svete existuje naozaj množstvo kuriozít.

  • 0
Odpovedať

Katarína Konečná 13.10.21 08:47

KK
karma
109.00

pri niektorých "kuriozitách" niekedy zostáva rozum stáť

  • 0
Odpovedať

beata kolkova 16.10.21 20:33

BK
karma
-1.00

Aj ja mam ladku zivota,ostatem s nou cely zivot, ....je to praca :) bez nej nemozem zit :)

  • 0
Odpovedať

Mária Chromíková 19.10.21 08:58

MC
karma
109.00

ryžovar je užitočná vec,ale niečo nie je v poriadku s majiteľom.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní