Výnimočný kávový zážitok a ženy, ktoré za nim stoja

Výnimočný kávový zážitok a ženy, ktoré za nim stoja
  • 08.03.2021
  • PR článok

Mezinárodný deň žien nám 8. marca každoročne pripomína význam nežnejšieho pohlavia a všetky nenahraditeľné roly, ktoré ženy zastupujú v živote rodinnom, profesnom aj spoločenskom. Ani kaviarne Starbucks by sa nezaobišli bez výnimočných žien, ktoré sa obetavo starajú o spokojnosť zákazníkov, prípravu lahodnej kávy a dotvárajú jedinečnú atmosféru. O tom, že Starbucks je doménou talentovaných žien svedčí aj fakt, že tvoria viac ako 70% z nášho tímu.

Medzi naše šikovné kolegyne patrí napríklad aj Gabriela Šuťáková, Store Manager kaviarne Starbucks v OC Eurovea v Bratislave.

Svoju púť v Starbucks začala v auguste 2019, kedy sa po niekoľkých rokoch v zahraničí, konkrétne v Škótsku, rozhodla vrátiť aj so svojou rodinou na Slovensko. Gabika sa doma stará o tri skvelé deti a anglického buldoga, takže doma majú stále veselo. Vyštudovala organickú chémiu a biochémiu,  ale život ju zavial úplne iným smerom, a to do oblasti gastronómie. 15 rokov pracovala v zahraničí v rôznych prevádzkach zameraných na predaj kávy a čerstvo pripravovaných produktov. Už po 2 rokoch sa jej podarilo vypracovať na manažérsku pozíciu. Už počas jej pobytu zahraničí jej kroky zablúdili do kaviarne Starbucks, v ktorej aj nejaký čas pracovala. Kultúra a hodnoty značky Starbucks ju oslovili a na momentálne je nenahraditeľným členom slovenskej Starbucks rodiny. Veľmi ju baví práca so  zákazníkmi a vždy sa vylepšovať zákaznícke služby. Gabika miluje vôňu kávy, espresso je jej „topkou“ a káva Sumatra je jej favoritka.

Odporúčame: Zastavte sa na raňajky v Starbucks a doprajte si príjemnú chvíľku pre seba

Gabriela Šuťáková

Zdroj: Starbucks

Store manager Mária Rozgoňová vedie tím skvelých ľudí v najnovšej kaviarni Starbucks, ktorá bola otvorená v uplynulom roku v Nitre, ktorá sa teší veľkej obľube v regióne. Pod jej úspech sa podpísali aj Majkine skúsenosti z Veľkej Británie, kde žila takmer 10 rokov. V Londýne pracovala na manažérskych pozíciách aj v prestížnych obchodných domoch Harrods, Fenwick London a John Lewis and Partners. Majka je veľmi aktívna žena a rada behá. Zabehla 3 polmaratóny, z toho 2 na charitatívne účely (Mcmillan Cancer Support a WWF- world wildlife fund) a roku 2016 si dokonca rekreačne skočila Bungee Jumping. Káva je pre ňu životabudič a spája si ju najmä  s chvíľami  strávenými s ľuďmi, ktorých má rada, hodnotnou konverzáciou a relaxom. Starbucks bol preto pre ňu jasnou voľbou čo sa kávovej aj personálnej  kultúry týka a samozrejme aj kvôli tradícii, ktorú Starbucks bezpochyby má. Je presvedčená, že jej hodnoty a poslanie robia svet lepším miestom.

Mária Rozgoňová

Zdroj: Starbucks

Sme naozaj nesmierne radi, že aj vďaka našim skvelým kolegyniam dokážeme našim zákazníkom sprostredkovať jedinečný kávový zážitok a máme radosť z každej novej členky našej Starbucks rodiny.

Príďte si pre svoj obľúbený nápoj do jednej z našich kaviarní a užite si oslavu MDŽ plnú príjemných momentov s našimi skvelými kolegyňami. Vychutnajte si svoju obľúbenú kávu, doprajte si sladký dezert alebo ochutnajte niektorý z čerstvých sendvičov.

Zaujme ťa: Kávové kapsuly STARBUCKS BY NESPRESSO®: Vychutnaj si dokonalú kávu v pohodlí domova


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Marika Michálková 08.03.21 18:04

MM
karma
107.00

skvelá káva

  • 0
Odpovedať

Ľubica Šťastná 09.03.21 06:57

ĽŠ
karma
100.00

Výnimočný kávový zážitok za ktorým stoja výnimočné ženy.

  • 0
Odpovedať

Katarína Konečná 09.03.21 21:10

KK
karma
105.00

kávu milujem

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní