Luxusné svadobné šaty s viac ako 200-tisíc Swarovského krištáľmi: Kto si tento luxus obliekol?

Luxusné svadobné šaty s viac ako 200-tisíc Swarovského krištáľmi: Kto si tento luxus obliekol?

Luxusné svadobné šaty pochádzajúce z dielne svetoznámeho módneho návrhára Michaela Cinca zažiarili na výnimočnej svadbe v Abú Dhabí. Ide o jedinečné svadobné šaty, ktoré boli vytvorené podľa požiadaviek nevesty a obsahujú viac ako 200-tisíc Swarovského krištáľov. Pokiaľ ide o luxusné výtvory, tak práve Michael Cinco patrí medzi tých návrhárov, ktorý sa neboja výziev a dokážu splniť akékoľvek, a to aj tie najpodivnejšie, požiadavky neviest. V súčasnosti do pozoru postavil všetky nevesty, pretože celý svet obleteli zábery luxusných svadobných šiat, ktoré by si chcela aspoň raz obliecť každá nevesta.

Svadobné šaty s trojmetrovou vlečkou sú azda snom každej nevesty. Vlečka týchto luxusných šiat je vytvorená podľa predlohy, ktorou boli v tomto prípade tulipány. Tulipány obľubuje práve tá nevesta, pre ktorú boli tvorené. Aj keď miestami vlečka vyzerá, akoby na nej neboli listy tulipánov, ale šupiny z kapra, veríme, že neveste spravili ozajstnú radosť a splnili jej očakávanie.

Luxusné šaty so Swarovského krištáľmi

Výroba týchto šiat trvala viac ako 1000 hodín a pracovalo na nich 15 skúsených „remeselníkov“. Musíme však podotknúť, že šaty si neobjednala „obyčajná“ nevesta, ale boli vytvorené pre nevestu z prominentnej rodiny z Abú Dhabí.

Samozrejme, takouto prácou je potrebné pochváliť sa aj na sociálnych sieťach. Ak teda ešte nesledujete módneho návrhára na Instagrame, ktorého tam nájdete ako @michael5inco, tak by ste to mali hneď napraviť. Michael má viac ako 1 200 000 fanúšikov, s ktorými veľmi rád zdieľa svoju tvorbu. Nájdete tam viac podobných kúskov, ktoré vám dokážu vyraziť dych.

Na prvý pohľad vyzerá, že tieto svadobné šaty nie sú veľmi ľahké, keďže ich prenášalo 7 ľudí, no Cinco tvrdí, že sa to len zdá a že sa v skutočnosti vznášajú. Je neuveriteľné, čo si dokážu nevesty vymyslieť a je ešte neuveriteľnejšie, že skúsení návrhári dokážu splniť všetky požiadavky. Ale vraví sa, že kde sú peniaze, tam je cesta!

Pozri aj: NOYA by Riki Dalal – Amor kolekcia svadobných šiat, do ktorých sa zamiluješ

- Svadobné šaty so swarovského kryštálmi
1 z 3
- Anketa

ČO HOVORÍTE NA TIETO ŠATY? SÚ OKÚZĽUJÚCE ALEBO SÚ PODĽA VÁS AŽ PRÍLIŠ „PREČAČKANÉ“.

Odpovedalo 48 ľudí  

Sú NÁDHERNÉ
21%
Je to až PRÍLIŠ
79%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Daniela Bieliková 17.02.20 07:28

DB
karma
117.00

Bez tej vlečky by sa mi páčili viac....

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 17.02.20 22:16

karma
100.00

Je neuveriteľné, čo si dokážu nevesty vymyslieť a je ešte neuveriteľnejšie, že skúsení návrhári dokážu splniť všetky požiadavky

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 23.02.20 19:06

MM
karma
100.00

luxusné, ale ...

  • 0
Odpovedať

Lenka Geršiová 27.02.20 14:20

LG
karma
-1.00

Sú nádherné.

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 23.09.21 07:27

KS
karma
133.00

Zbytočne vyhodené peniaze :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní