Manžel podľa znamenia horoskopu (I. časť): Ktorý je najideálnejší?

Manžel podľa znamenia horoskopu (I. časť): Ktorý je najideálnejší?

Mnoho horoskopov sa venuje partnerskej kompatibilite, aby ste na ich základe mohli zistiť, či ste pre seba s partnerom stvorení a čaká vás spoločná staroba alebo to bude ťažšie spolužitie s hrozbou krachu. Avšak aj všeobecná charakteristika znamení veľa napovie o kvalitách, ktoré môžu byť pre manželstvo ako stvorené. Pozrite sa teraz nielen na svetlú, ale aj temnejšiu stránku mužov v jednotlivých znameniach horoskopu. Ktorý bude ideálnym manželom?

BARAN (21.03. – 20.04.)

Ohnivý muž, ktorý vie, čo chce – to je energický a akčný Baran, s ktorým sa žena rozhodne nudiť nebude. Jemnejšie a citlivejšie znamenia s ním však môžu mať zásadný problém, keďže jeho priamočiarosť v komunikácii dokáže zraniť a niekedy sa javí pomerne bezohľadne. Hodí sa k nemu submisívnejší typ ženy. Ideálne by malo ísť o ženu, ktorá ocení jeho kvality, ako je odvaha, spoľahlivosť a zásadovosť. Komunikácia s ním však môže byť pomerne ťažká a v rodine s dospievajúcimi deťmi vie jeho povaha spôsobiť búrky vzdoru, a to najmä preto, lebo musí mať vždy pravdu a jeho prejavy niekedy pripomínajú diktátorský režim.

Pozri aj: Ktoré znamenia neodpúšťajú žiadnu krivdu? S tými to je ťažké!

Manželia podľa znamení horoskopu

Zdroj: Shutterstock®

BÝK (21.04. – 21.05.)

Manžel v znamení Býka pôsobí seriózne, dominantne a vytvorí pre svoju rodinu pekný aj usporiadaný domov. Jeho starostlivosti sa nedá nič vytknúť, no niekedy môžu členovia rodiny naraziť na prílišné lakomstvo Býka. Míňanie peňazí, ktoré považuje za nerozvážne, spôsobuje aj mnohé hádky, či už medzi partnermi alebo vo vzťahu k potomkom. Konzervatívne nastavenie Býka má tiež svoje pre aj proti. Poskytuje stabilitu aj bezpečie, ale pokiaľ majú členovia rodiny sklony k novátorstvu a nevyhovuje im jeho stereotypné nastavenie, narazia na Býkovu „rohatú“ povahu. Mužovi v znamení Býka však nemožno odoprieť pragmatickosť a netreba sa obávať ani toho, že by sa v živote „stratil“. Je pre neho dôležité, ako sa javí jeho rodina navonok. Chce, aby pôsobila vždy dokonale a harmonicky a on sa mohol prezentovať ako hrdý otec.

BLÍŽENCI (22.05. – 21.06.)

Muž v znamení Blížencov nepôsobí ako ten, kto si zakladá na rodine a domove. Je tak trochu nestály a „ulietaný“. Chce toho v živote veľa stihnúť, či už precestovať svet alebo sa stať generálnym riaditeľom. Ambície mu rozhodne nechýbajú a s jeho inteligenciou má na to, aby dosiahol ciele, ktoré si stanoví. Keď však zakotví vo vzťahu a stane sa manželom, prinesie do svojej rodiny veselosť a neustále nové podnety, takže na nudu sa s ním naozaj nemožno sťažovať. Ako otec je vtipný, so svojimi ratolesťami sa dokáže porozprávať na akúkoľvek tému, poskytne im dobré rady do života. Na druhej strane však treba počítať s istým stupňom bohémskosti a manželka Blížencov sa často musí spoľahnúť sama na seba, lebo niektoré praktické stránky rodinného života tomuto znameniu dosť unikajú.

Manžel podľa znamenia

Zdroj: Shutterstock®

RAK (22.06. – 22.07.)

Muž v tomto znamení sa narodil pre to, aby bol milujúcim manželom a skvelým otcom. Rodina je jeho prioritou a všetko, čo sa jej týka, berie veľmi vážne. Na členoch svojej rodiny však až príliš lipne a niekedy im nedá „dýchať“. Rád vychováva a jeho pozitívny vplyv na deti je badateľný. Horšie je, keď dobre mierené výchovné lekcie musia jeho deti znášať aj v dospelosti. Chce mať o všetkom prehľad, čo môže vyvolávať napätia. Povestné sú aj jeho náhle zmeny nálad, ktoré bývajú ťažko predvídateľné a ovplyvňujú aj celkovú náladu v jeho domove – niekedy v dobrom, inokedy v zlom. Inak je muž v znamení Raka mimoriadne romantický, nikdy nezabudne na výročia, sviatky a so svojou citlivou dušou vie vycítiť, čo jeho partnerka aktuálne potrebuje. Problém mu nerobia ani domáce práce, chytá sa aj do sfér, ktoré sa považujú za výsostne ženské, napríklad varenie.

Manželia v kuchyni

Zdroj: Shutterstock®

LEV (23.07. – 23.08.)

Ako manžel je muž v znamení Leva naozaj obdivuhodný. Keď ide všetko podľa jeho predstáv a členovia jeho rodiny akceptujú aj realizujú pravidlá, ktoré určil, je schopný pre nich zniesť aj modré z neba. Naozaj dokáže byť mimoriadne štedrý. Pre deti je prirodzenou autoritou, nechýba mu prísnosť, ale ani zhovievavosť. Srší z neho sila, rozhodnosť, no veľmi zle znáša akékoľvek spochybnenie svojho dominantného postavenia. Práve táto pozícia však môže spôsobiť vo vzťahoch problémy, keďže má tendenciu rozhodovať aj za druhých a nenecháva im dostatočný priestor na sebavyjadrenie.

PANNA (24.08. – 23.09.)

Tento muž je dosť zdržanlivý, opatrný a svoje emócie ukazuje len najbližším. Keď si však vyberie vhodnú partnerku a vo vzťahu sa cíti dobre, dokáže urobiť pre svoju rodinu prvé aj posledné. Miluje zo srdca svoje deti a niekedy má sklony k ich rozmaznávaniu, hoci dokáže byť tiež prísny a vyžaduje presnosť aj disciplínu. Manželka z neho bude mať radosť, nakoľko mu nerobí problém, podeliť sa s domácimi prácami, dokonca ich aj celkom obľubuje. Lebo vytváranie poriadku a systému je zakódované v jeho povahe. Niekedy však svojich blízkych potrápi prehnanou kritickosťou a neujde mu žiadne pochybenie, nepresnosť či obídenie pravidiel.

Vybrali sme: Čo spôsobuje znižovanie inteligencie? Daj si pozor na týchto 5 vecí


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Jana Komadová 25.06.19 22:31

JK
karma
100.00

Manžel je baran a sedí to na neho

  • 1
Odpovedať

Jana Dz 26.07.19 20:44

JD
karma
108.00

Cakam este na druhu cast :)

  • 2
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní