Celé plavky sú trendom sezóny. Ako si ich vybrať na svoju postavu?

Celé plavky sú trendom sezóny. Ako si ich vybrať na svoju postavu?
  • 05.08.2020
  • Radka Vargová

Každá z nás bojuje s niečím iným. Jednu trápia malé prsia, inú veľké. Niekto má krátky trup, niekto veľký chrbát. Ale našťastie, dnes už existuje niekoľko spôsobov, ako tieto nedostatky úspešne zamaskovať. I v plavkách. Stačí si len vybrať správny strih. 

Pozri aj: Fotky na Instagrame: Ako by to vyzeralo, keby sa muži fotili tak ako ženy?

Veľké prsia

Pre niekoho radosť, pre iných starosť.  Ženy s veľkým poprsím by vedeli rozprávať o tom, aké náročné je vybrať si plavky, ktoré pôsobia esteticky, sadnú ich postave a cítia sa v nich krásne. No na druhej strane, nie je to až tak náročné, ak viete, aký strih máte zvoliť. V tomto prípade zohráva veľkú úlohu materiál. Vyberajte kvalitné a pevné kúsky, ktoré zabezpečia, že vám plavky budú pevne držať všetko, čo majú. Nemusíte sa báť ani neobyčajný strihov. Ako píšeme, ak zvolíte správny materiál, sadne vám takmer čokoľvek. 

Svalnatý chrbát

Niektoré ženy zvykne trápiť viac vypracovaný a svalnatý chrbát. Občas si stavbu tela nevyberieme, neznamená to však, že by ste ho mali schovávať, alebo sa zaň hanbiť. Len sa sústreďte na vhodný typ plaviek. Zabudnúť by ste mali na kúsky, ktoré majú ramienka okolo krku alebo extra úzke ramienka. Naopak, voľte hrubšie, pevnejšie, ktoré tak trochu prekryjú vaše svaly na chrbte. 

Kratší trup

Ženy s týmto typom postavy by mali voliť plavky, ktoré majú atypický strih, resp. práve v oblasti trupu majú rôzne prestrihy. Taktiež by ste sa nemali báť vzorov, multifarebnosti, vďaka čomu môžete získať v oblasti trupu pár centimetrov navyše. Vyberajte si modely, ktoré pôsobia čo najzaujímavejšie a vďaka ktorým upútate na prvý pohľad. 

Chlapčenská postava

A toto zvykne potrápiť mnohé ženy. Žiadny pás, plochý hrudník – v podstate nevýrazná postava. Ako sa s ňou dá pracovať? Vo výsledku asi najľahšie. V tomto prípade je absolútne jedno, aký strih, akú farbu či vzor si zvolíte. Nemusíte bojovať s tým, že by na vás bolo niečo vulgárne a nevhodné. Ak ste doteraz mali zo seba mindráky, zabudnite na to. Oblečte si akýkoľvek typ plaviek, rovnako platí, čím výraznejší, tým lepšie. Nehanbite sa za to, že nemáte prsia. V tomto smere je to napríklad veľká výhoda. Skúste napríklad flitrované a lesklé kúsky, ktoré sú jedným z top trendov sezóny. 

Zdroj foto – úvodná koláž: instagram.com


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Katarína Konečná 06.08.20 09:25

KK
karma
105.00

viac sa mi páčia dvojdielne

  • 0
Odpovedať

Lenka Jánošová 09.08.20 13:24

LJ
karma
-1.00

toto leto som si chcela kupit cele plavky, ale z daneho modelu bohuzial nemali moju velkost :(

  • 0
Odpovedať

Daniela Bieliková 10.08.20 11:35

DB
karma
117.00

Celé plavky sa mi páčia, sú také elagantnejšie

  • 1
Odpovedať

Týna Ryglová 27.10.20 19:30

TR
karma
-1.00

Ja mám dvojdielne aj jednodielne plavky.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní