Chloë Sevigny vo vedúcej úlohe Vianočnej kampane Zalando "Rozbalte si svoj príbeh"

Chloë Sevigny vo vedúcej úlohe Vianočnej kampane Zalando

Zalando, vedúca európska online destinácia pre módu a životný štýl, spúšťa Vianočnú kampaň "Rozbalte si svoj príbeh", ktorá sa hlbšie zaoberá intímnym vzťahom medzi štýlom a identitou. Hlavnú úlohu zohrala všestranná módna ikona Chloë Sevigny, ktorá preskúma intímne situácie, od rodinných večierkov po večery s priateľmi, pričom každý scenár predstavuje inú kapitolu z jej života.

vianočná kampaň Zalando

Zdroj: Zalando

Chloë hovorí: „Každý kúsok oblečenia predstavuje iný príbeh a pohľad do našich rôznorodých životov. “Rozbalte si svoj príbeh” je pozvánka k oslave našej mnohostrannej identity a cesty, ktorej som hrdá byť súčasťou.”

vianočná kampaň Zalando

Zdroj: Zalando

Kampaň vytvorená s kreatívnym dotykom Justyny Obasi a vizuálnou myšlienkou Daniho Pujalteho prekračuje klasickú estetiku. Je skôr denníkom okamihov, kde sa role Chloë striedajú - od základného stavebného kameňa rodiny, cez herečku a režisérku až po jednotlivca v tichom zamýšľaní alebo na spoločenských akciách - a odzrkadľuje viacvrstvovú identitu nás všetkých.

vianočná kampaň Zalando

Zdroj: Zalando

„Spolupracovať s Chloë bolo jednoducho fantastické dobrodružstvo. Kampaň "Rozbalte si svoj príbeh" preskúma rôzne stránky, ktoré jedna osobnosť môže predstavovať v očiach svojich blízkych. A Chloë je pre túto úlohu ako stvorená," hovorí Sara Spännar, VP Global Marketing. „Stelesňuje hodnoty Zalanda ako silu, štýl a sebavyjadrenie. Okrem toho je sama módnou ikonou."

"Rozbalte si svoj príbeh" od Zalanda je viac než len vybrané oblečenie v kampani - je to odhalenie intímnych väzieb medzi módou, identitou a okamihmi, ktoré nás definujú. Kampaň vznikla v súlade so záväzkom Zalanda vytvárať priestor, kde štýl predstavuje osobný príbeh a každý kúsok oblečenia je jeho súčasťou.

Objavte a nakupujte kolekciu teraz na webe www.zalando.sk.

 

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní