Muž v znamení Baran - 5 vlastností, ktoré na ňom ženy milujú

Muž v znamení Baran - 5 vlastností, ktoré na ňom ženy milujú
  • 04.04.2017
  • Silvia Karasová

Máte doma chlapa narodeného v znamení Barana, prípadne jedného takého vo výhľade. Možno vás od neho bude odrádzať jeho prudkosť a miestami hrubé spôsoby. Keď však Barana lepšie spoznáte raz dva zistíte, že na tomto mužovi je čosi naozaj mimoriadne očarujúce. Muži Barani majú obvykle vskutku veľkú charizmu a očaria nejednu (divo)žienku. Ktoré sú to tie vychýrené vlastnosti, ktorými Barani "lámu" srdcia rad radom? Baranom patrí spravidla obdobie od 20.marca až do 20.apríla, pričom práve počas apríla sa ich ohnivosť prejaví na maximum. Poľahky ju teda teraz spoznáte.

Odporúčame prečítať: 7 životných povier, ktoré sa oplatí si (ne)všimnúť

VIE NA ŽENÁCH OCENIŤ INTELIGENCIU I VTIP

Muži v tomto znamení sa skôr než ich spoznáte môžu javiť ako sukničkári. Je pravda, že keď sú slobodní a bez záväzkoch, veľi radi si užívajú pozornosť opačného pohlavia. No až do chvíle kým stretnú tú pravú. A pozor, povrchnosť pri hľadaní životnej partnerky v ich prípade ide jednoznačne bokom. Muži v znamení Barana si totiž hľadajú rovnocennú partnerku, minimálne čo sa IQ aj zmyslu pre humor týka. I keď radi pôsobia aj sa správajú dominantne, ide skôr o ich ochranársky inštinkt než o aroganciu.

5 vlastností u muža Barana, ktoré ženy milujú

Zdroj: Shutterstock®

BARANI SÚ PLNÍ TEMPERAMENTU

Môže za to oheň, ktorý je ich hlavným živlom i životnou energiou zároveň. Muž Baran je dynamický, neraz aj impulzívny. Život s ním tak rozhodne nebude žiadnou rutinou. Baran potrebuje po svojom boku rovnako aktívnu polovičku. Chce veľa cestovať, objavovať svet, nové kultúry, spoznávať ľudí aj svoju lásku. Na jednej strane je dobrodruh, na strane druhej svoj temperament neraz prenáša aj do spálne. Ak milujete sex, v Baranovi nájdete spriaznenú dušu.

Odporúčame prečítať: 12 najčastejších svadobných povier – na čo by si nevesty mali dať pozor?

POD MASKOU TVRDÉHO CHLAPA UKRÝVAJÚ CITY

Áno, aj muž Baran má city a dokonca keď ich pred vami odhalí, nebudete mu viac vedieť odolať. Kombinácia drsného chlapa a zároveň tak nežného, ženám kolená podlamuje už stáročia a muž Baran to dobre vie. A ak náhodou nie, veľmi rýchlo zistí, že za svoju jemnú stránku sa pred istými ľuďmi rozhodne hanbiť nemusia. Ženy ich citlivé sklony zbožňujú, dupľom ich spoznajú, keď z muža Barana urobia tatka. 

5 vlastností u muža Barana, ktoré ženy milujú

Zdroj: Shutterstock®

MAJÚ NEOBYČAJNÚ VNÚTORNÚ SILU

Občas si ju možno pomýliť s tvrdohlavosťou, respektíve dobre, ono to svojím spôsobom tvrdohlavosť aj je. Avšak Baran dokáže o svojej pravde donekonečna tak presvedčivo hovoriť, že nakoniec mu podľahne takmer každý. Okrem toho má Baran aj mimoriadne pevnú vôľu. Ak si raz povie dosť, tak to jednoducho bude dosť, skoncuje zo všetkým, čo sa mu znepáči a je schopný naruby prevrátiť svoj život a začať od začiatku. A to všetko s úsmevom na tvári.

Odporúčame prečítať: Kedy je podľa Luny čas vhodný na lásku?

SÚ IDEÁLNI PRIATELIA

Tak v romantickom vzťahu, ako i mimo neho. Baran málokedy povie svojim priateľom, či rodine nie. Vždy keď ich niekto požiada o pomoc, sú na blízku. Odídu od rozrobenej práci, len aby sadli do auta a vyzdvihli vás v búrke bez dáždnika. Sú gentlemani, bútľavé vŕby, vypočujú vás ak je treba a síce nebudú vedieť, čo presne na vaše ženské problémy povedať, budú tu vždy stáť ako vaša opora. A kedykoľvek bude treba ponúknu vám svoje ramená, aby ste sa na nich mohli vyplakať, alebo len tak schúliť sa v nich do bezpečia. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Pavlína Vaksmundská 04.04.17 22:13

PV
karma
113.00

Pravda pravdúca.. Jedného mám doma.. Niekedy je to ťažké preraziť jeho tvrdohlavosť ,ale inak je to o.k.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní