Očistná kúra: Nezabudni pred letom na správnu výživu!

Očistná kúra: Nezabudni pred letom na správnu výživu!

Život je ako sínusoida – raz ste hore a raz dole. Avšak každý posun so sebou prináša zmenu. Zmenu, ktorá dokáže ovplyvniť život. Aj z tohto dôvodu máme potrebu stále niečo meniť. No čo tak začať od seba a od svojho vnútra? Pred letom mnoho z nás skúša rôzne zázračné diéty, pri ktorých máme „veľké oči“, no ich zmysel nám úplne uniká. Prečo sa týrame a následne čelíme „jojo efektu“? Zabudnite na ne! Vyskúšajte radšej očistnú kúru vášho vnútrajška a dodajte telu všetky látky, ktoré potrebuje.

Očistná kúra pre každého

Zázvor, citrón, škorica... to všetko je prospešné pre náš organizmus. Pýtate sa, prečo? Všetky tieto suroviny, respektíve ingrediencie, obsahujú látky, ktoré pomáhajú naštartovať metabolizmus a spaľovať tuky. Avšak, nie sú vhodné pre každého!

Čo tak vyskúšať radšej vodu? Áno, obyčajnú vodu, ktorú máme k dispozícii 7 dní v týždni, 24 hodín denne. Stačí len pootočiť vodovodným kohútikom a naplniť si pohár. Už jeden pohár dokáže spraviť niečo prospešné pre náš organizmus, ale predstavte si, že takýchto pohárov denne vypijete viac. Zlepší sa stav vašej pleti, ktorá akoby ožije – bude hydratovaná, bude žiarivá a nebudú sa na nej vytvárať akékoľvek nedokonalosti. Ak sa od nášho zovňajška presunieme do nášho vnútra, tak voda pomáha z tela vylučovať všetky toxíny, podporuje trávenie a v konečnom dôsledku prispieva k nášmu celkovému zdraviu. Kto by bol teda povedal, že obyčajná voda má blahodarné účinky?

Zaujme ťa: Jarná únava: Zažeň ju prostredníctvom tejto zázračnej zložky!

pitný režim

Zdroj: Shutterstock®

Čo vám zaručene pomôže?

Neexistuje jeden univerzálny trik alebo vzorec, ktorý by pomohol každému z nás v boji za krásnou postavou, pleťou a zdravím. Avšak, my vám môžeme ponúknuť taký, s ktorým určite nešliapnete vedľa, pretože ho potrebuje každý ľudský organizmus. Premýšľate, čo by to mohlo byť? Ľudské telo obsahuje veľké množstvo enzýmov, minerálov a vitamínov, ktoré sú potrebné pre jeho správne fungovanie. Preto nezabúdajte ani na zásobu týmito zložkami. A pred letom, kedy si potrebujeme „upratať“ aj svoje vnútro, tieto zložky budete určite potrebovať.

Ak vám práve prešli hlavou myšlienky nad vitamínom D, vitamínom A a ďalšími vitamínmi a minerálmi, tak vaše myšlienky smerovali správnym smerom. My sa však dnes zameriame na kolagén. Je to ďalšia zložka, ktorú potrebuje naša pokožka, vlasy, nechty, kĺby, chrupavky, kosti – vlastne celý organizmus.

Kolagén je základnou bielkovinou v tele, ktorá tvorí až 70% všetkých bielkovín našej kože. Preto sa nemôžeme čudovať, že jeho nedostatok sa prejavuje v prvom rade na pokožke. Preto ho nezabudnite svojmu telu doplniť. Kolagén nájdete v čerstvej zelenine a ovocí, v semienkach a orechoch, ale aj v iných potravinách, ktoré je potrebné zaradiť do jedálnička a konzumovať na pravidelnej báze, aby ste svojmu telu doplnili potrebné množstvo kolagénu. Optimálnejšie je však staviť na výživové doplnky, ktoré obsahujú vyššie množstvo kolagénu, ako strava. 

Inca Collagen

Zdroj: Shutterstock®

100% čistý morský kolagén bez prísad

V tabletkovej forme, v práškovej forme, vo forme želatínových kociek – aký si vybrať? Ktorý je najlepší a hlavne najúčinnejší? Našou odpoveďou je bio-aktívny morský kolagén, ktorý má podobnú štruktúru ako ľudský kolagén, preto sa efektívne vstrebáva a distribuuje po tele, čím sa dostáva hlavne tam, kde si ho žiada naše telo.  A presne takým je Inca Collagen, 100% čistý prírodný kolagén, pôvodom z morských rýb.

Inca Collagen si stačí jednoducho rozpustiť vo vode alebo v obľúbenom nápoji a vypiť. Prvé výsledky môžete pozorovať už po prvom miesiaci, takže do leta to ešte určite stíhate. Rozhodne platí: spravte niečo pre seba a svoje telo už dnes a v budúcnosti sa vám vaše telo odvďačí. Tento hydrolyzovaný kolagén vo forme prášku, ktorý v jednom zlatom balení obsahuje 3000 miligramov kvalitného morského kolagénu, si môžete zakúpiť aj priamo v lekárni alebo na www.incacollagen.sk.  

vitamín C

Zdroj: Shutterstock®

Nenahraditeľný vitamín C

Ako sme uviedli vyššie, tak v rámci očistnej kúry je vhodné siahnuť aj po vitamínoch. Zámerne sme nespomenuli vitamín C, pretože ten je kľúčový nielen pre náš imunitný systém, krásu a organizmus ako celok, ale je potrebný aj pre správne vstrebávanie a tvorbu kolagénu. Ak sa teda rozhodnete užívať kolagén, nezabudnite ani na vitamín C!

Aby ste pochopili dôležitosť tohto antioxidantového vitamínu, musíte premýšľať o tom, ako si telo vyrába kolagén. Ten je totiž potrebný na udržanie a opravu spojivových tkanív, ktoré sú poškodzované voľnými radikálmi. Pri nedostatku vitamínu C nie je možné vytvárať nový kolagén, čo spôsobuje celý rad problémov v celom organizme. Príkladom môžu byť oslabené šľachy, rozpadávajúce sa kĺby, vypadávajúce zuby, bezdôvodne sa vytvárajúce modriny na tele a pod. Je to šokujúce, ale bez kolagénu a vitamínu C sa postupne rozpadáva celý organizmus.

Neprehliadni: Zdravé a krásne vlasy len vďaka tomuto? Sem s tým!

Preto, ak kolagén, tak rozhodne Inca Collagen, ktorý získate za zvýhodnenú cenu. Stačí, ak pri objednávke na www.incacollagen.sk zadáte zľavový kód S22000001, čím získate zľavu 5€ a navyše poštovné zadarmo. A teraz aj s darčekom - ku každému nákupu dostanete balenie vitamínu C. Očistite svoje telo prírodným morským kolagénom! Jeho blahodarné účinky spozorujete už po mesiaci používania.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Jana Komadová 11.05.19 21:53

JK
karma
100.00

Rada som si prečítala

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 04.05.20 18:30

KS
karma
133.00

Ja si raz do roka doprajem 10-dňovú detoxikačnú kúru s nápojom Neera a neviem si ju vynachváliť :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní