Poznávacie znamenie ženatých mužov: Obrúčka aj guľaté bruško!

Poznávacie znamenie ženatých mužov: Obrúčka aj guľaté bruško!

Na začiatku vzťahu ste sa vybrali na romantickú večeru do reštaurácie, ktorú ste „vychodili“  prechádzkou ruka v ruke.

Po rokoch manželstva vyzerá váš romantický večer už menej akčne, a to v spoločnosti televízneho programu, gauča a slaných čipsov.

Alebo ste sa naplno zhostili role žienky domácej a v kuchyni vyvárate jedna radosť a teraz musíte v jednom kuse svojej polovičke prešívať gombíky na nohaviciach? Aj takto sa dá dopracovať k zrodeniu guľatého bruška. 

Pozri aj: Život podľa hygge: Tajný recept na šťastnejší a spokojnejší život

cvičenie

Zdroj: Shutterstock®

Ohrození sú aj ítečkári a športovci

Práve sme vám opísali tradičný scenár z manželského života. Ale vedeli ste, že muži môžu priberať na váhe aj bez radikálnejšieho zvýšenia kalorického príjmu alebo zníženého výdaja? Na vine je bazálny metabolizmus, ktorý sa s pribúdajúcim vekom postupne znižuje. A to v životnom období, kedy sa naše polovičky ani z ďaleka nepovažujú za vyslúžených.

Už v tridsiatke spaľujeme v priemere o tri percentá pomalšie než v dvadsiatke. Ten rozdiel sa môže zdať zanedbateľný, ale cítiť ho. Práve v tomto veku začne väčšina ľudí pomaly priberať. Vrátane tých, čo pravidelne športujú,“ vysvetľuje známa výživová špecialistka Janka Trebulová.

chlap a diéty

Zdroj: Shutterstock®

Na diéty sa nespoliehajte

Keď vezmete jedálniček svojej polovičky pod svoj patronát, dbajte nielen na zloženie, ale aj množstvo jedla na tanieri. Ak chceme, aby schudol, mal by byť v kalorickom deficite, ktorý predstavuje rozdiel medzi prijatými a spálenými kalóriami. Neprimerané priškrtenie príjmu je rovnakým zlom ako hodovanie. Telo časom prechádza do úsporného režimu a po návrate k normálnemu stravovaniu všetko pôjde pekne do tukových zásob.

Pozor aj na rýchle nízkosacharidové či nízkotučné diéty, ktoré sú populárne najmä u nás, žien. Striktné obmedzenie sacharidov a tukov zo stravy mužom rozhodne neprospieva. Pre podporu hladiny testosterónu v tele, ktorý robí mužov mužmi, je najlepšie konzumovať sacharidy zo škrobovej zeleniny. Najlepším príkladom sú zemiaky, ktoré sa dajú pripraviť s trochou fantázie a korenín na množstvo chutných spôsobov

Zaujme ťa: Vitamín K2: U nás novinka, v zahraničí hit

ProMan PLus

Zdroj: Shutterstock®

Udržujte hladinu testosterónu

Prirodzená hladina testosterónu v mužskom tele klesá prirodzene s vekom a tento proces začína už v tridsiatke. Niektorí muži strácajú s pribúdajúcimi rokmi vitalitu a stretávajú sa so zníženou výkonnosťou, čo sa prejavuje aj prírastkom na váhe, najčastejšie v oblasti pása. Občas pociťujú menej energie, zlú náladu a celkovú únavu. Dobrým pomocníkom na udržanie hladiny testosterónu sú výživové doplnky ProMan Plus od NaturaMed Pharmaceuticals. V elegantnej čiernej krabičke s tridsiatimi kapsulami sa ukrýva kombinácia horčíka, ženšenu, zinku a ďalších prospešných látok. Teda všetko, čo naštartuje jeho výkon, silu, energiu. 

Mesačné balenie ProMan Plus teraz môžete vyskúšať zadarmo, len za cenu poštovného a balného. Viac informácií o produkte aj aktuálnej akcii získate na www.promanplus.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Katarína Konečná 26.09.17 18:47

KK
karma
109.00

u môjho muža sa dá zistiť, že je ženatý iba podľa guľatého brucha, obrúčku mal iba v deň sobáša :)

  • 1
Odpovedať

Tomáš Kamenár 27.09.17 09:49

TK
karma
105.00

spolieham sa na môj cestný bicykel že mi v priberaní zabráni

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 13.12.17 12:14

SK
karma
114.00

aj ženatý chcú vyzerať dobre, preto športujú

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní