Helena Kalusová

  • Beluša

O mne

Helena Kalusová
Komentár

Veľmi ma zaujal článok o používaní byliniek pri varení. Ja dávam šafran do vývaru ale aj do ryže. Vývar dostane krásnu farbu, Dávam iba na špičku malej lyžičky, tiež aj do ryže. A veľa doma pestovaných byliniek tiež suším ale dávam aj do mrazničky na jemno posekané bylinky.

Komentár

Pri čítaní článku ma zaujalo .. vodoodolné mlieko na opaľovanie SUN s OF 30 v spreji. Vďaka vysokej a účinnej ochrane pred UV žiarením ktoré je vhodné aj pre jemnú detskú pokožku od 3 rokov. Vyskúšam aj pre moju pravnučku.

Komentár

Chren so smotanou robievame aj pri grilovaní a ešte pridávame aj čerstvú pažítku, je super štiplavý ale chutí nám všetkým.

Komentár

Tiež mám problém... s potením pod prsiami...prečítala som si Váš príspevok a skúsim využiť detský púder dúfam, že pomôže. Ďakujem.

Helena Kalusová
Komentár

Po prečítaní článku o chudnutí.. metódou liposukcie alebo lymfodrenáže som sa rozhodla začať chudnúť prerušovaným pôstom 8/16 možno to pomôže zhodiť pár kilečiek.. držím si palce. Na tie metódy bohužiaľ nie sú €.

Komentár

Krásne nechty ...príležitosť pre ženy v každom veku. Ja preferujem krátke nechty, práca mi nedovolí mať dlhé. A dokonca zamestnávateľ odporúča a dokonca prikazuje " ŽIADNY LAK "

Komentár

Veľmi dobrý nápad. Torta vyzerá chutne, mňam .Veľa plnky, mňam. Pečiem torty ...vyskúšam tento postup pri krájaní.

Komentár

Veľmi by som sa potešila receptom - hlavne cukrárskym a tiež inšpiráciami pre dom a záhradu

Komentár

článok o stonkovom zelery ma potešil.....prvý krát som si zasiala stonkový zeler a už iba čakám na pekné počasie a sadeničky pôjdu do záhradky. Teším sa na úrodu.

Helena Kalusová
Komentár

Zo sedmokrások vyrobená maska je veľmi príjemná. Na našej záhrade je ich veľa. Robievame si každý rok na jar. Super ..nenáročná práca. .treba vyskúšať.