Revuele Beauty & Care vlasová starostlivosť pre vlasy ako zo salónu

Revuele Beauty & Care vlasová starostlivosť pre vlasy ako zo salónu

Inovačný komplex KERATRIX® je srdcom línie KERATIN+. Zložky, ktoré obsahuje (oligopeptidy z bôbov rohovníka, aminokyseliny, kyselina glutamová, arginín a asparagín), chránia vlasové vlákna, posilňujú korienky, zlepšujú pružnosť a predchádzajú krehkosti vlasov. Táto kombinácia zložiek zlepšuje schopnosť vlasov a pokožky hlavy absorbovať aktívne zložky. Vďaka tomu prípravky poskytujú viditeľné výsledky. ARGINÍN je aminokyselina, ktorá je dôležitou súčasťou vlasových vlákien. Poskytuje vlasom intenzívnu výživu a ochranu pred vypadávaním.

Arginín zlepšuje prítok krvi do vlasových folikul, regeneruje poškodené miesta, obnovuje komplexnosť vlasových korienkov. Vďaka tomu vlasy rastú pevnejšie a regenerujú sa až po končeky. OLIGOPEPTIDY Z BÔBOV ROHOVNÍKA stimulujú rast vlasov, predchádzajú ich vypadávaniu, omladzujú vlasovú pokožku, podporujú pružnosť vlasov a chránia ich pred environmentálnymi vplyvmi. Bôby rohovníka sú bohaté na užitočné a výživné zložky, napríklad cukry, taníny a organické substancie, ako škrob, proteíny a pektíny. Je dokázané, že tieto bôby sú cenným zdrojom vitamínu B a minerálov. AMINOKYSELINY majú schopnosť udržať hydratáciu, čím chránia a vyživujú vlasy po celej ich dĺžke, posilňujú korienky, regulujú procesy vo vlasových folikuloch, predchádzajú vypadávaniu vlasov a podporujú ich rast. Vlasy obsahujú až 60 % proteínov na báze aminokyselín, takže aminokyseliny nielen zlepšujú stav poškodených vlasov, ale zároveň pomáhajú dôležitým látkam preniknúť až dovnútra vlasových vlákien. 

Pozri aj: Spoznajte možnosti odličovania a naučte sa správne zvoliť odličovač!

Línia KERATIN+

Zdroj: Shutterstock®

Línia KERATIN+

HAIR SHAMPOO TOTAL REPAIR, SHINE AND RADIANCE

Šampón s keratínom pre regeneráciu, lesk a žiarivosť vlasov.

Regeneračný šampón na ošetrenie krehkých, nevitálnych, jemných a dehydrovaných vlasov s rozdvojenými končekmi. Intenzívne zloženie na báze biologicky aktívnych zložiek v komplexe KERATRIX® výdatne vyživuje a chráni vlasy, zvyšuje ich pevnosť, objem a lesk. Dokáže zregenerovať aj tie najnáročnejšie vlasy s poškodenou štruktúrou, či už v dôsledku chemických látok alebo prirodzených faktorov. Mikrokapsuly s keratínom a arginínom šetrne vypĺňajú mikroskopické trhlinky v pokožke hlavy posilňujúcimi, hydratačnými a výživnými látkami. Aminokyseliny pôsobia priaznivo na epitely pokožky, poskytujú im potrebnú výživu a hydratáciu pre zdravý rast vlasov. Jemná čistiaca zložka čistí vlasy bez poškodzovania ich ochrannej vrstvy a zabezpečuje výnimočne intenzívnu regeneráciu vlasovej štruktúry. Viditeľný efekt sa dostaví už po prvej aplikácii. Pravidelným používaním sa predchádza formovaniu lupín a zlepšuje sa stav citlivej pokožky hlavy. BEZ parabénov, silikónov a farbív.

HAIR CONDITIONER TOTAL REPAIR, SHINE AND RADIANCE

Kondicionér s keratínom pre regeneráciu, lesk a žiarivosť vlasov.

Kondicionér pre ošetrenie krehkých, nevitálnych, jemných a dehydrovaných vlasov s rozdvojenými končekmi. Regeneračný prípravok dodáva suchým poškodeným vlasom žiarivý lesk, hodvábnu štruktúru, objem a vláčnosť. Biotín a D-Panthenol poskytujú vlasom intenzívnu výživu, vytvárajú optimálnu pH rovnováhu vo vlasovej pokožke a neutralizujú vplyv tvrdej vody. Komplex KERATRIX® obsahuje intenzívne zloženie biologicky aktívnych zložiek. Dokáže zregenerovať aj tie najnáročnejšie vlasy s poškodenou štruktúrou, či už v dôsledku chemických látok alebo prirodzených faktorov. Arginín a keratín regenerujú vlasovú štruktúru, predchádzajú rozdvojovaniu končekov a podporujú pružnosť. Ošetrujúci produkt na báze arginínu šetrne vyhladzuje vlasy bez toho, aby ich poškodzoval; pritom obaľuje jednotlivé vlasy do ochrannej vrstvy. Aktívne posilňuje vlasy výživnými látkami a zvyšuje ich hustotu. Pôsobí antistaticky a uľahčuje rozčesávanie. Mikrokapsuly s keratínom a arginínom šetrne vypĺňajú mikroskopické trhlinky v pokožke hlavy posilňujúcimi, hydratačnými a výživnými látkami. Aminokyseliny pôsobia priaznivo na epitely pokožky, poskytujú im potrebnú výživu a hydratáciu pre zdravý rast vlasov. Viditeľný efekt sa dostaví už po prvej aplikácii. BEZ parabénov, silikónov a farbív.

HAIR SERUM TOTAL REPAIR, SHINE AND RADIANCE

Vlasové sérum s keratínom pre regeneráciu, lesk a žiarivosť vlasov.

Ošetrujúce sérum pre oslabené a krehké vlasy, ktorým chýba lesk a vitalita. Opiera sa o zloženie s keratínom a komplexom KERATRIX®, podporuje intenzívnu regeneráciu vlasovej pokožky a rozdvojených končekov, zabezpečuje prevenciu a ochranu pred poškodením štruktúry vlasov. Zloženie séra je obohatené o vysoký koncentrát biologických zložiek s dvojfázovým účinkom. Prírodné zložky prenikajú do hĺbky a nasiaknu dovnútra vlasovej štruktúry, čím zvyšujú jej priemer a vlasy tak pôsobia omnoho pevnejšie a hustejšie. Ľahká textúra séra poskytuje prirodzenú pružnosť kučerám bez toho, aby ich zliepala alebo zaťažovala. Intenzívne hydratačné zloženie s panthenolom podporuje regeneráciu vlasovej štruktúry posilnením prirodzenej odolnosti vlasov. Prípravok pôsobí aj antistaticky. Komplex KERATRIX® v zložení séra transformuje celú dĺžku vlasov, dodáva im úžasný vzhľad, prirodzený lesk, vláčnosť a prirodzenú pružnosť kučier. Viditeľný efekt produktu dosiahnete už po prvej aplikácii. Pre maximálnu regeneráciu vlasov odporúčame používať toto sérum v kombinácii so šampónom a kondicionérom z radu Revuele KERATIN+. BEZ parabénov a farbív.

Línia KERAPLEX (3D)

Zdroj: Shutterstock®

Línia KERAPLEX (3D)

Obsahuje 3D set aktívnych zložiek:

  • Komplex KERATRIX® je regeneračnou prírodnou zložkou pre ochranu a regeneráciu poškodených a oslabených vlasov. Zvyšuje odolnosť a pružnosť vlasov, predchádza suchosti a poškodzovaniu vlasov vplyvom mechanickej, termálnej a chemickej úpravy. Do vlasov sa uvoľňuje postupne, vďaka čomu im poskytuje predĺžený efekt a dlhodobé výsledky.
  • Amisol TrioTM – hydratuje vlasy a vlasovú pokožku, pričom vytvára ochrannú vrstvu pre redukciu poškodenia vplyvom chemických látok a tepla.
  • Baobab Tein NPNF® - obnovuje krehké a poškodené vlasy. Vytvára na vlasových vláknach ochrannú vrstvu, ktorá ich posilňuje a napráva poškodenia. Výsledky sú viditeľné už po prvých troch použitiach. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov kombinujte jednotlivé prípravky KERAPLEX. 

HAIR SHAMPOO RECONSTRUCTION TOTAL REPAIR

Regeneračný vlasový šampón pre vlasy, poškodené chemickou, termálnou či mechanickou úpravou.

Profesionálny regeneračný šampón obnovuje zdravý vzhľad vlasov po chemickej, termálnej či mechanickej úprave, ako sú odfarbovanie, natáčanie či žehlenie. KERAPLEX šampón zanecháva vlasy citeľne zdravšie, obnovuje ich lesk a vláčnosť.

KOMPLETNÁ STAROSTLIVOSŤ

Regeneračný šampón jemne čistí oslabené vlasy bez toho, aby ich poškodzoval. Obnovuje štruktúru proteínov a formuje na povrchu vlasov ochrannú vrstvu. Vďaka tomu dodáva vlasom hebkosť, odolnosť a flexibilitu. Posilňuje a zhusťuje vlasy. Vhodný pre všetky typy vlasov.

Aplikácia: naneste si šampón na navlhčené vlasy. Vmasírujte, napeňte a dôkladne opláchnite vodou. V prípade potreby aplikáciu zopakujte. Používajte raz alebo dvakrát týždenne po dobu jedného mesiaca.

REPAIR MASK

Regeneračná vlasová maska pre vlasy, poškodené chemickou, termálnou či mechanickou úpravou.

Profesionálne vlasové ošetrenie obnovuje zdravý vzhľad vlasov po chemickej, termálnej či mechanickej úprave, ako sú odfarbovanie, natáčanie či žehlenie. KERAPLEX maska zanecháva vlasy citeľne zdravšie, obnovuje ich lesk a vláčnosť.

KOMPLETNÁ STAROSTLIVOSŤ

Maska ľahko preniká do vlasov a dodáva im hladkú, hodvábnu štruktúru. Regeneruje vonkajšiu aj vnútornú vlasovú štruktúru bez toho, aby vlasy zaťažovala. Poskytuje vlasom odolnosť a lesk.

Aplikácia: po aplikácii šampónu KERAPLEX si rovnomerne vmasírujte masku do vlasov aj vlasovej pokožky. Nechajte pôsobiť 5 až 7 minút a dôkladne opláchnite vodou. Používajte raz až dvakrát týždenne.

PROTECTIVE CREAM FLUID

Regeneračný ochranný krémový fluid na vlasy.

Tento vlasový krémový fluid chráni vlasy pred rozdvojovaním končekov, pričom ich zanecháva na pocit hladké, posilnené a chránené. S pravidelným používaním obnovuje štruktúru vlasov a predchádza ich poškodeniu vplyvom chemickej a tepelnej úpravy.

KOMPLETNÁ STAROSTLIVOSŤ

Vlasový sprej predchádza poškodeniu vlasov počas tepelnej úpravy tým, že na vlasoch vytvára ochrannú vrstvu. Vyhladzuje vlasy a dodáva im prirodzený lesk bez zaťaženia.

Aplikácia: používajte v malom množstve na suché vlasy, pričom sa zamerajte najmä na ošetrenie končekov vlasov. Používajte denne. Neoplachujte. 

Testovali sme: Hugo Boss Woman Extreme Eau de Parfum

Línia Pharma Hair

Zdroj: Shutterstock®

Línia PHARMA HAIR

Pharma Hair je profesionálna línia kozmetických prípravkov s cieleným účinkom. Táto línia sa zameriava na riešenie základných problémov vlasov a pokožky hlavy. 

SHAMPOO AGAINST HAIR LOSS FOR MEN

Šampón proti vypadávaniu vlasov pre mužov.

Tento šampón je určený na šetrné čistenie vlasov, pričom jeho hlavným cieľom je aktivovať rast nových vlasov. Šampón pôsobí priamo na vlasové folikuly, zlepšuje ich výživu a pomáha predchádzať nadmernému vypadávaniu vlasov. Zloženie bez obsahu SLS nedráždi pokožku hlavy ani pri každodennom používaní a zachováva ochrannú vrstvu jednotlivých vlasových vlákien. Tento šampón je vhodný pre všetky typy vlasov. Je určený špeciálne pre mužov, prihliada na špecifické vlastnosti ich metabolizmu, veľmi aktívnu činnosť mazových žliaz, ako aj hrubšiu a pružnejšiu pokožku v porovnaní s pokožkou žien.

Aktívna zložka Baicapil Complex v zložení šampónu je zameraná proti problému rednutia vlasov; táto zložka zlepšuje zdravie vlasových folikul, redukuje vypadávanie vlasov, pôsobí antioxidačne a upokojuje pokožku hlavy. Komplex zvyšuje podiel kolagénu a elastínu v derme, zlepšuje penetráciu aktívnych zložiek priamo do vlasových folikul, obnovuje prirodzený lesk a posilňuje štruktúru vlasov. Chráni vlasové folikuly pred agresívnymi vplyvmi prostredia a pomáha predĺžiť životný cyklus vlasov. Extrakt šišiaka bajkalského v zložení tohto šampónu normalizuje tvorbu mazu, podporuje prienik krvi k bunkám pokožky hlavy, okysličenie a výživu tkaniva. Zlepšuje krvný obeh a zastavuje nadmerné vypadávanie vlasov. Okrem aktívnych zložiek proti vypadávaniu vlasov obsahuje tento šampón ďalšie ošetrujúce zložky, ktoré posilňujú a regenerujú vlasovú štruktúru a zároveň zlepšujú lesk, zdravie a krásu vašich vlasov. BEZ SLS, parabénov, silikónov a farbív.

Aktívne zložky:

  • BAICAPIL COMPLEX je inovačný komplex, ktorý podporuje aktívny, zdravý rast vlasov a predchádza nadmernému vypadávaniu.
  • EXTRAKT ŠIŠIAKA BAJKALSKÉHO je prírodná zložka, stimulujúca rast vlasov, ktorá podporuje prienik krvi k bunkám pokožky hlavy, okysličenie tkaniva, poskytuje výživné zložky priamo vlasovým folikulom a predchádza nadmernému vypadávaniu vlasov.
  • GINKO BILOBA napomáha k aktivácii všetkých procesov na bunkovej úrovni; výrazne posilňuje vlasové folikuly, zvyšuje pružnosť pokožky hlavy, redukuje podiel vypadávania vlasov a zlepšuje ich rast.
  • D-PANTENOL (PROVITAMÍN B5) preniká do jednotlivých vlasových vlákien a obaľuje ich do elastického filmu, čím zlepšuje pružnosť, flexibilitu a lesk vlasov. Zlepšuje krvný obeh, prispieva k lepšej výžive vlasov a pôsobí hydratačne.
  • ŽIHĽAVA prispieva k regulácii mazu, posilňuje vlasové folikuly, zlepšuje krvný obeh a predchádza vypadávaniu vlasov. 

SHAMPOO AGAINST ALL TYPES OF DANDRUFF FOR MEN

Šampón proti všetkým typom lupín pre mužov.

Tento šampón je určený proti všetkým typom lupín a bráni ich recidíve. Využíva šetrnú čistiacu zložku, pričom nedráždi pokožku hlavy a to ani pri pravidelnom používaní podľa odporúčaní. Je určený na všetky typy vlasov so zjavným problémom s tokom mazu na pokožku hlavy. Je určený špeciálne pre mužov, prihliada na špecifické vlastnosti ich metabolizmu, veľmi aktívnu činnosť mazových žliaz, ako aj hrubšiu a pružnejšiu pokožku v porovnaní s pokožkou žien.

Vďaka aktívnym zložkám – komplexu Dandrilys® a pyrithionu zinku odstraňuje lupiny spolu so symptómami mazotokovej dermatitídy, uvoľňuje nepríjemný pocit svrbenia, normalizuje mikroflóru pokožky hlavy, reguluje funkciu mazových žliaz a eliminuje odlupovanie pokožky. Aktívne zložky šampónu predchádzajú opakovanému výskytu lupín, pretože sa dlhodobo ukladajú v povrchovej vrstve pokožky. Okrem aktívnych zložiek proti lupinám obsahuje tento šampón ďalšie ošetrujúce zložky a rastlinné extrakty, ktoré posilňujú a regenerujú vlasovú štruktúru a zároveň zlepšujú lesk, zdravie a krásu vašich vlasov. Viditeľný efekt šampónu nastupuje po prvej aplikácii. Pri systematickom používaní (každé 2-3 dni počas jedného mesiaca) predchádza šampón opakovanému výskytu lupín a zlepšuje zdravie citlivej pokožky hlavy. Pravidelné ošetrenie vlasov a pokožky hlavy u mužov vyvoláva pocit sviežosti a komfortu, poskytuje im dodatočnú výživu, hydratáciu a prirodzený lesk. BEZ SLS, parabénov, silikónov a farbív.

Aktívne zložky:

  • DANDRILYS COMPLEX šetrne odstraňuje lupiny, obnovuje bariéru pokožky a optimalizuje obnovu buniek. Podporuje tvorbu keratínu, nastoľuje rovnováhu, redukuje zápaly na pokožke hlavy a zlepšuje jej zdravie. Redukuje činnosť mazových žliaz, čím zmierňuje tvorbu mazu. Priaznivo pôsobí na mikrocirkuláciu pokožky, dodáva stabilitu bunkovej membráne a eliminuje podráždenia.
  • PYRITHION ZINKU normalizuje funkciu mazových žliaz, pomáha odstrániť odumreté bunky a nadmerný kožný maz z epidermy.
  • D-PANTENOL (PROVITAMÍN B5) preniká do jednotlivých vlasových vlákien a obaľuje ich do elastického filmu, čím zlepšuje pružnosť, flexibilitu a lesk vlasov. Zlepšuje krvný obeh, prispieva k lepšej výžive a hydratácii vlasov.
  • KYSELINA SALICYLOVÁ upokojuje podráždenú pokožku, bráni svrbeniu a pôsobí antisepticky.
  • GINKO BILOBA má sťahujúci a protizápalový efekt, bráni vzniku lupín a zároveň predchádza rozdvojovaniu končekov vlasov. 

SHAMPOO HAIR VOLUME

Objemový šampón

Tento šampón je určený na šetrné čistenie vlasov, pričom jeho hlavným cieľom je aktivovať rast nových vlasov. Zloženie bez obsahu SLS nedráždi pokožku hlavy ani pri každodennom používaní a zachováva ochrannú vrstvu jednotlivých vlasových vlákien. Šampón pôsobí priamo na vlasové folikuly, zlepšuje ich výživu a pomáha predchádzať nadmernému vypadávaniu vlasov. Tento šampón je vhodný pre všetky typy vlasov.

Aktívne zložky

Baicapil Complex je zameraný proti problému rednutia vlasov. Táto zložka zlepšuje zdravie vlasových folikul a redukuje vypadávanie vlasov. Komplex zvyšuje podiel kolagénu a elastínu v derme, zlepšuje penetráciu aktívnych zložiek priamo do vlasových folikul, obnovuje prirodzený lesk a posilňuje štruktúru vlasov. Chráni vlasové folikuly pred agresívnymi vplyvmi prostredia a pomáha predĺžiť životný cyklus vlasov. Viditeľný efekt šampónu spozorujete už po prvých 7 aplikáciách. Pri pravidelnom používaní a následnom ošetrení vlasov objemovým kondicionérom z radu Pharma Hair (každý deň alebo raz za dva dni počas dvoch mesiacov) výrazne predchádza vypadávaniu vlasov, posilňuje vlasové korienky a stimuluje rast nových vlasov. BEZ SLS, parabénov, silikónov a farbív.

CONDITIONER HAIR VOLUME

Objemový kondicionér.

Pharma Hair je profesionálna línia prípravkov, ktorá sa zameriava na riešenie základných problémov vlasov a pokožky hlavy. Kondicionér pôsobí priamo na vlasové folikuly, zlepšuje ich výživu a pomáha predchádzať nadmernému vypadávaniu vlasov. Pre všetky typy vlasov.

Aktívne zložky

Baicapil Complex v zložení kondicionéru je zameraný proti problému rednutia vlasov; táto zložka zlepšuje zdravie vlasových folikul a redukuje vypadávanie vlasov. Komplex zvyšuje podiel kolagénu a elastínu v derme, zlepšuje penetráciu aktívnych zložiek priamo do vlasových folikul, obnovuje prirodzený lesk a posilňuje štruktúru vlasov. Chráni vlasové folikuly pred agresívnymi vplyvmi prostredia a pomáha predĺžiť životný cyklus vlasov. Tento kondicionér vlasy posilňuje a dodáva im flexibilitu, podporuje udržanie hydratácie vo vlasovej štruktúre, posilňuje a regeneruje ju, dodáva vlasom vitálny lesk a zdravý vzhľad. Extrakt šišiaka bajkalského v zložení tohto kondicionéru normalizuje tvorbu mazu, podporuje prienik krvi k bunkám pokožky hlavy, okysličenie a výživu tkaniva. Zlepšuje krvný obeh a zastavuje nadmerné vypadávanie vlasov. D-Panthenol pôsobí ako hydratačná zložka a zabezpečuje optimálne pH pokožky hlavy. Jemné ošetrujúce zloženie v tomto prípravku poskytuje vlasom komplexnú starostlivosť, zaručuje im vláčnosť a hodvábny vzhľad. Eliminuje statickú elektrinu vlasov, uľahčuje rozčesávanie a predchádza mechanickému poškodeniu vlasov. Viditeľný efekt kondicionéru spozorujete už po prvých 7 aplikáciách. Pri pravidelnom používaní po aplikácii objemového šampónu z radu Pharma Hair (každý deň alebo raz za dva dni počas dvoch mesiacov) výrazne predchádza vypadávaniu vlasov, posilňuje vlasové korienky a stimuluje rast nových vlasov. BEZ SLS, parabénov a farbív.

Línia BB BEAUTY HAIR BALM

Zdroj: Shutterstock®

Línia BB BEAUTY HAIR BALM

BB BEAUTY BALM EXTRA VOLUME

Skrášľujúci vlasový balzam pre extra objem.

  • Posilňuje vlasy.
  • Dodáva im hebkosť a lesk.
  • Vytvára mega objem.

Tento skrášľujúci balzam ošetruje jemné a oslabené vlasy. Aktívne zloženie s kyselinou hyalurónovou v troch formách a kolagénom efektívne obnovuje vlasovú štruktúru, dodáva vlasom objem a poddajnosť. Zložka na vyplnenie vlasového vlákna zväčšuje objem vlasov zvnútra a prispieva k zhrubnutiu jednotlivých vlasových vlákien. Balzam na báze najnovšieho zloženia „všetko v jednom“ vyživuje vlasy, dodáva im hebkosť, neuveriteľne hodvábnu štruktúru a lesk. 

BB BEAUTY BALM HEAT PROTECT AND SHINE

Skrášľujúci vlasový balzam na ochranu vlasov počas fénovania, žehlenia a podporu krajšieho lesku.

  • Chráni vlasy pred poškodením vplyvom tepla
  • Chráni pred UV žiarením
  • Podporuje lesk a žiarivosť vlasov

Regeneračný vlasový balzam s termálnym ochranným komplexom poskytuje vlasom spoľahlivú ochranu pred poškodením v dôsledku tepelných vplyvov. Pokrýva vlasové kutikuly ochrannou vrstvou, ktorá ich bráni pred vysušením, oslabením a škodlivými UV lúčmi. Ceramidy v zložení balzamu aktívne posilňujú vlasové folikuly a podporujú mikrocirkuláciu pokožky, vďaka čomu sa zlepšuje výživa vlasových vlákien. Pri pravidelnom používaní vlasy vyzerajú zdravé, hladké a lesklé.

BB BEAUTY BALM TOTAL REPAIR

Skrášľujúci vlasový balzam pre komplexnú regeneráciu.

  • Obnovuje vlasovú štruktúru
  • Vyživuje vlasy do hĺbky
  • Regeneruje rozdvojené končeky

Dokonalé zloženie balzamu hĺbkovo vyživuje vlasy, regeneruje rozdvojené končeky a obnovuje vlasovú štruktúru zvnútra. Tekutý keratín a komplex bio olejov preniká do vnútra vlasovej štruktúry, poskytuje jej intenzívnu regeneráciu, vypĺňa povrchové poškodenia a „hojí“ rozdvojené končeky. Pokroková technológia „všetko v jednom“ pôsobí na vlasy multifunkčným regeneračným účinkom. Štruktúra vlasov je po aplikácii vyhladená, vláčnejšia a pružná. Ľahká textúra balzamu vlasy nezaťažuje, ľahko sa nanáša a rozplýva po celej dĺžke vlasov. 

Revuele Beauty & Care vlasová starostlivosť je dostupná vo FAnn parfumérii.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní