Sen všetkých zamestnávateľov: Tu sú najlepší zamestnanci podľa znamenia zverokruhu

Sen všetkých zamestnávateľov: Tu sú najlepší zamestnanci podľa znamenia zverokruhu

Myslíte si, že patríte medzi skvelých zamestnancov, ktorí podávajú kvalitný výkon? Má váš zamestnávateľ vskutku šťastie, že pre neho pracujete? Tak toto si možno potvrdíte v nasledujúcom článku. Vybrali sme troch reprezentantov zverokruhu, ktorí excelujú v práci a dávajú do nej takpovediac dušu. Aj vďaka ich zápalu, kooperácii a koncentrovaniu sa na problémy ich teda možno označiť za najlepších zamestnancov. Tak kto je teda pre zamestnávateľov hotovým darom z nebies? Čítajte ďalej.

Neprehliadni: Prečo bývajú ľudia nešťastní? Odhaľ smútok a sklamanie podľa znamenia

kto je najlepší zamestnanec

Zdroj: Shutterstock®

PANNA (24.08. – 23.09.)

Možno vás to prekvapí, keďže sme v článku o najlepších a najhorších zamestnávateľoch podľa znamenia horoskopu zaradili znamenie Panny medzi tie, ktoré na pozícii šéfa nebudia práve nadšenie, ba práve naopak. Situácia je však odlišná v prípade, ak je Panna zamestnancom, a teda nekoncentruje vo svojich rukách priveľkú moc a právomoci. V tom prípade nadriadeného Panny určite nadchne jej perfekcionizmus a zmysel pre detail. Nič jej neunikne a má na seba naozaj vysoké požiadavky. Určite nad ňou netreba stáť, aby si urobila svoje tak, ako je treba. Urobí to totiž na 100 % aj bez prípadného dozoru a dokonca pridá aj čosi navyše. Ľudia v znamení Panny bývajú mimoriadne zodpovední. Keď teda šéf vloží dôveru do Panny a dá jej napríklad o zodpovednosť navyše, tá urobí všetko preto, aby ho za žiadnych okolností nesklamala. Ak je klíma na pracovisku priaznivá a Panna sa cíti dobre, ani ju nenapadne, aby sa obzerala po inom (hoci i lepšom platenom) miestne. Je naozaj veľmi lojálnym pracovníkom.

ktoré znamenia sú najlepší zamestnanci

Zdroj: Shutterstock®

RAK (22.06. – 22.07.)

Citlivý Rak investuje vždy veľa energie do toho, na čom mu záleží, či už je to rodina alebo práca. Ak je jeho pracovná pozícia tou, o ktorej vždy sníval, dá do nej maximum a pre zamestnávateľa bude nenahraditeľným pracovníkom. Nemá problém robiť aj nadčasy alebo sa práci venovať aj vo svojom voľnom čase, avšak na to potrebuje dve veci – uznanie a stabilitu. Snahu, ktorú vynakladá Rak v práci, a to častokrát aj navyše, treba náležite oceniť. A k maximalizácii svojho výkonu taktiež potrebuje mať pocit bezpečia a stability. Ako zamestnávateľ teda za svojím Rakom zamestnancom vždy stojte a poskytnite mu náležité ocenenie a benefity. Na oplátku tak budete mať v Rakovi svoju pravú ruku a spoľahlivého pracovníka, ktorý vás podrží a nenechá v štichu, keď bude treba. A čo je ešte na Rakovi z pracovného hľadiska úžasné, je to, že svojím intenzívnym pracovným nasadením a vysokými pracovnými štandardmi podnecuje aj ostatných spolupracovníkov k udržaniu kvalitných výkonov a stabilne vynikajúcej úrovne.

znamenia horoskopu a práca

Zdroj: Shutterstock®

KOZOROŽEC (22.12. – 20.01.)

Ďalší skvelý pracant, ktorý ale podobne ako Panna nebýva veľmi obľúbeným na pozícii šéfa, je Kozorožec. Prácu a kariéru ako takú berie nanajvýš so všetkou zodpovednosťou a dáva do nej kvantum energie. Dokonca má niekedy tendenciu kvôli práci zanedbávať aj ostatné aspekty svojho života. Bojí sa neúspechu ako „čert kríža“, a preto nikdy „nezaspí na vavrínoch“ a nenechá sa učičíkať vynikajúcimi pracovnými výsledkami z minulosti (hoci by malo ísť len o minulosť predchádzajúceho týždňa). Pozerá sa neustále dopredu a jeho hobby je prekonávanie seba samého. Okrem toho exceluje v systematickosti, cieľavedomosti a jeho pracovné nasadenie sa jednoducho musí páčiť každému nadriadenému. Ale to možno až do momentu, keď zistí, že jeho podriadený Kozorožec je až taký dobrý, že ho možno aj vystrieda a pripraví o pozíciu. Kozorožci majú potrebu stúpať po kariérnom rebríčku neustále vyššie, preto sa z ich činorodej prítomnosti na pracovisku nadriadení nielen tešia, ale niektorí majú aj oprávnený strach.

Pozri aj: Ako zvýšiť svoju atraktivitu v pár krokoch: Toto rozhodne skús!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

7 komentárov

Ľubica Šťastná 18.10.19 08:07

ĽŠ
karma
100.00

V globále môže byť.

  • 1
Odpovedať

Natália Lobodášová 18.10.19 11:20

NL
karma
105.00

Takže ja som tam neni :-)

  • 1
Odpovedať

Stanka Soltesova 19.10.19 10:32

SS
karma
-1.00

Ja som v znameni kozorozec a uplne to sedi :D

  • 1
Odpovedať

Katarína Konečná 19.10.19 17:01

KK
karma
109.00

ja celkovo horoskopom neverím, takže si myslím, že to nie je pravda

  • 0
Odpovedať

Martina Varhaníková 22.10.19 11:32

karma
110.00

Tak o panne to môžem potvrdiť...bola by som desný šéf..tvrďas a nedaj bože by išlo o moju firmu. :O))
A ako zamestanec...tiež pravdivé.

  • 1
Odpovedať

Jana Komadová 30.10.19 21:17

JK
karma
100.00

Rada som si prečítala

  • 0
Odpovedať

Barbora Kubelková 14.11.19 09:59

karma
113.00

Ešte by bodol článok najhorší zamestnávatelia podľa znamenia :D

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní