Ako zvýšiť svoju atraktivitu v pár krokoch: Toto rozhodne skús!

Ako zvýšiť svoju atraktivitu v pár krokoch: Toto rozhodne skús!

Možno si poviete, že atraktivita je povrchná. A že každý muž má napokon svoje vlastné merítka, podľa ktorých zhodnotí, či je pre neho žena atraktívna alebo nie. S tým sa dá súhlasiť, i keď existujú akési všeobecné zákonitosti atraktivity, ktoré napokon boli podrobené aj skúmaniu odborníkov. Nie všetko dokážeme ovplyvniť, napríklad súmernosť tváre alebo prirodzenú vôňu svojej kože. No sú tu aj veci, ktoré možno predsa len trošku „doštelovať“. A o to sa môžete pokúsiť, keď napríklad chcete upútať pozornosť muža vo svojom okolí, prípadne dodať viac šťavy do vzťahu, ak partnera máte. Niekedy treba veci jednoducho trošku postrčiť. A tak od prvotného záujmu na základe atraktivity môže nasledovať zamilovanie sa, „chodenie“ aj vzťah.

Platí, že atraktivita sa rovná kráse?

Zhodnocovanie atraktivity mužov u žien a naopak sa líši. Dalo by sa povedať, že ženský pohľad na muža je komplexnejší a komplikovanejší. Je taktiež pravdou, že u mužov zohráva zo začiatku veľký význam najmä vzhľad ženy. No atraktivita nie je len o hladkej pleti, ideálnych proporciách tela či ladnej chôdzi. Ak chcete zvýšiť svoju atraktivitu, môžete urobiť aj nasledovné.

Pozri aj: S akým mužom si radšej nič nezačať? Pozor na tieto varovné signály!

- Galéria
1 z 5

V komunikácii stavte na pozorné načúvanie

Aj v iných článkoch sme už spomínali, že otvorená komunikácia je základom akéhokoľvek vzťahu, teda nielen toho partnerského. Pre druhých je atraktívnym aj to, keď ich dokážete vypočuť, a to nielen na „pol ucha“ či so skákaním do reči. Empatia a pochopenie si vyžaduje, aby ste druhému načúvali, inak sa nedokážete vžiť ani do pocitov muža a cesta do jeho srdca môže zostať nepriechodná. Každý muž potrebuje byť vypočutý a pochopený (samozrejme, aj každá žena). Nastražte teda dobre uši a aby bolo jasné, že muža naozaj počúvate, dajte mu občas doplňujúcu otázku, ktorá bude signalizovať, že mu venujete maximálnu pozornosť.

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 13.10.19 08:37

ĽŠ
karma
100.00

Výborné rady!

  • 1
Odpovedať

Alexandra Semanová 13.10.19 17:15

AS
karma
-1.00

Výborný a pravdivý článok.

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní