Vyhraj 4x balíček pleťových produktov APIVITA v hodnote 42 €

Vyhraj 4x balíček pleťových produktov APIVITA v hodnote 42 €

Starostlivosť o pleť je základným krokom ku krásnej a mlado vyzerajúcej pleti. Avšak, aj v tomto prípade je dôležité zvoliť správnu starostlivosť, ktorá by za ideálnych okolností mala pozostávať z niekoľkých základných krokov. 

Tým najdôležitejším je odlíčenie a čistenie pleti. No i v tomto prípade môžeme čistenie pleti považovať za alchýmiu, pretože existuje široký rad výrobkov, ktoré môžete na čistenie použiť. Samozrejme, každá pleť je iná a každý typ pleti si vyžaduje iný prípravok. 

Napríklad mastná pleť so sklonom k akné ocení predovšetkým gélový čistiaci produkt. Suchá pleť môže voliť napríklad mnohými obľúbenú micelárku. Okrem nich však môžete voliť aj penový čistiaci prípravok, olejový a pod. Ak sa neviete rozhodnúť, prírodná značka APIVITA má vo svojom portfóliu prípravok pre každý typ pleti. 

Apivita znamená ŽIVOT VČELY. Je to grécka značka, ktorá ponúka efektívne prírodné prípravky pre pleť, telo i vlasy. Základom prípravkov sú včelie produkty, ako je med, materská kašička, propolis či včelí vosk. 

Značka Apivita bola založená v Aténach v roku 1979 dvoma lekárnikmi a prináša to najlepšie z prírody už do 40 krajín. A vďaka lekárňam Dr.Max máme možnosť tieto prírodné produkty dopriať aj našej pokožke či vlasom!

V súťaži môžete vyhrať jeden zo štyroch balíčkov, ktorý bude obsahovať:

  • APIVITA Cleansing Foam with Olive, Lavender and Propolis - Čistiaca pena na oči a tvár s olivovým olejom, levanduľou a propolisom: obsahuje výluh so šípky, prírodné čistiace zložky, olivový olej, levanduľu a propolisový extrakt. 
  • APIVITA Tonic Lotion with Lavender and Honey - Upokojujúci hydratačný toner s levanduľou a medom: obsahuje grécky tymiánový med, levanduľu, pantenol, kyselinu hyalurónovú, organický pomarančový a gerániový esenciálny olej, výluh zo šípky.
  • APIVITA Express Beauty Green Clay Face Mask - Pleťová maska so zeleným ílom pre hĺbkové čistenie pleti: obsahuje zelený íl, saponariu, propolisový extrakt, aloe, harmanček, pšeničné proteíny, levanduľový esenciálny olej. 
  • APIVITA Express Beauty Olive Face Scrub - Olivový pleťový peeling: obsahuje jemné mleté kôstky olív, kyselinu salicylovú, organický olivový a hroznový olej. 
  • APIVITA Express Beauty Royal Jelly Face Mask - Revitalizačná spevňujúca pleťová maska s materskou kašičkou: obsahuje včeliu materskú kašičku, extrakt z čínskej datle, neroli esenciálny olej, grécky tymiánový med, olivový olej, bambucké maslo, kyselinu hyalurónovú a srvátkový proteín. 

 

Vyhraj 4x balíček pleťových produktov APIVITA v hodnote 42 €

Každým komentárom na našom webe pri Článkoch, Novinkách, Testoch, Videách a Receptoch máte väčšiu šancu vyhrať. :-)

Vždy, keď sa na našej stránke podelíte s nami a čitateľkami o svoj názor, radu alebo postreh, budete mať väčšiu šancu vyhrať. Počítajú sa všetky pridané komentáre počas trvania súťaže. POZOR, UPOZORNENIE: Ďakujeme za komentáre priamo k tejto súťaži, ale nimi sa do nej nezapájate!

Súťažíme od 17.7. do 31.7.2023

- Vyhodnotenie súťaže

Súťaž je ukončená

Gratulujeme vám:


  • 1. Miriama Rusinová, Trebišov
  • 2. Veronika Kupcová, Veľké Ripňany
  • 3. Darina Božiková, Leopoldov.
  • 4. Mária Sivová, Nitra

Do súťaže sa zapojilo 375 čitateliek.
Vyžrebovaných výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

Čistiaca pena na oči a tvár s olivovým olejom, levanduľou a propolisom

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Upokojujúci hydratačný toner s levanduľou a medom.

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Olivový pleťový peeling

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Pleťová maska so zeleným ílom pre hĺbkové čistenie pleti

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Revitalizačná spevňujúca pleťová maska s materskou kašičkou

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Elena Švachová 20.07.23 01:19

karma
109.00

Med, materská kašička, propolis či včelí vosk sú zázraky prírody. Preto si musíme včeličky chrániť !!!

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní