Vyhraj 3x balíček pleťových prípravkov proti pigmentovým škvrnám od Nivea

Vyhraj 3x balíček pleťových prípravkov proti pigmentovým škvrnám od Nivea

Slnko je zdrojom života a energie, ale môže mať aj negatívny vplyv na našu pokožku. Jeden z najbežnejších problémov, ktorým sa mnoho ľudí zaoberá, sú pigmentové škvrny. 

Tieto tmavé škvrny sa môžu objaviť na pokožke tváre, rúk, ramien alebo aj na iných častiach tela. Sú spôsobené nadmernou produkciou melanínu, pigmentu zodpovedného za farbu našej pokožky.

Existuje niekoľko faktorov, ktoré prispievajú k tvorbe pigmentových škvŕn. Jedným z hlavných je nadmerné vystavenie slnečnému žiareniu. 

UV žiarenie spôsobuje, že melanocyty v pokožke produkujú viac melanínu na ochranu pred poškodením slnkom. Ak sa teda nechránime dostatočne pred slnkom, môže dôjsť k nadmernému vzniku melanínu a tvorbe pigmentových škvŕn.

Samozrejme, najlepšou prevenciou pred vznikom pigmentových škvŕn je ochrana pokožky. Odporúča sa:

  • Používať opaľovací krém: najmä opaľovací krém so širokým spektrom ochrany pred UV žiarením (UVA/UVB). Nanášajte ho rovnomerne na pokožku aspoň 15 minút pred vystavením slnku.
  • Nosiť ochranné oblečenie: Pri dlhšom pobyte na slnku si obliekajte svetlé, voľné oblečenie, ktoré zakrýva väčšiu časť tela. Noste aj šiltovku alebo klobúk na ochranu tváre a hlavy pred priamym slnečným žiarením.
  • Vyhnite sa slnku v „najhorších hodinách": Vyhýbajte sa slnku v čase, keď je slnečné žiarenie najintenzívnejšie, čo je zvyčajne medzi 10:00 a 16:00 hodinou. 

Čo robiť v prípade, že sa už pigmentové škvrny na pokožke objavili? Odstránenie pigmentových škvŕn môže byť zložité a často vyžaduje dlhodobú a pravidelnú starostlivosť. Vo všeobecnosti sa však odporúča používať kozmetické výrobky s rozjasňujúcimi zložkami. 

Tiež sú vhodné prípravky, ktoré sú priamo určené na ošetrenie pokožky s pigmentovými škvrnami. Značka Nivea má vo svojej ponuke celý rad prípravkov určených pre pokožku s pigmentovými škvrnami a práve tie môžete vyhrať v našej súťaži. 

  • Sérum proti pigmentovým škvrnám Cellular LUMINOUS630: Redukuje pigmentové škvrny a zabraňuje ich opätovnému výskytu. Pigmentové škvrny sú už za 2 týždne viditeľne svetlejšie. Za 8 týždňov sa intenzita škvŕn redukuje až o 50 %.
  • Pleťový krém na opaľovanie LUMINOUS630 OF 50+: OF 50+ ochráni pleť pred škodlivými UVA/UVB lúčmi. Účinná látka LUMINUOUS630 redukuje a zároveň bráni vzniku nových pigmentových škvŕn. Vitamín E a kyselina hyalurónová pleť hydratujú a zanechávajú hladkú. Ľahká textúra krému bez mastného efektu sa rýchlo vstrebe. Pleť je zjednotená a žiarivá.

Vyhrajte 3x balíček pleťových prípravkov proti pigmentovým škvrnám od Nivea

 

Každým komentárom na našom webe pri Článkoch, Novinkách, Testoch, Videách a Receptoch máte väčšiu šancu vyhrať. :-)

Vždy, keď sa na našej stránke podelíte s nami a čitateľkami o svoj názor, radu alebo postreh, budete mať väčšiu šancu vyhrať. Počítajú sa všetky pridané komentáre počas trvania súťaže. POZOR, UPOZORNENIE: Ďakujeme za komentáre priamo k tejto súťaži, ale nimi sa do nej nezapájate!

Súťažíme od 22.6. do 6.7.2023

- Vyhodnotenie súťaže

Súťaž je ukončená

Gratulujeme vám:


  • 1. Lenka Falatová, Bratislava
  • 2. Mária Sivová, Nitra
  • 3. Martina Zahoranova, Šaľa

Do súťaže sa zapojilo 1193 čitateliek.
Vyžrebovaných výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

Sérum proti pigmentovým škvrnám Cellular LUMINOUS630

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Pleťový krém na opaľovanie LUMINOUS630 OF 50+:

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Labello

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Helena Kravcová 27.06.23 16:41

HK
karma
100.00

Rada by som vyskúšala Sérum proti pigmentovým škvrnám Cellular LUMINOUS630

  • 0
Odpovedať

Dagmar Becková 04.07.23 18:19

DB
karma
-1.00

Ponúkaná téma CESTOVANIE počas letných prázdnin a dovoleniek rezonuje viac ako inokedy. Nádherné slovenské parky, botanické záhrady a arborétia boli dostatočnou pozvánkou na ich návštevu, ktoré zanechajú nezabudnuteľné dojmy.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní