Súťaž o 3 balíčky Henkel s produktami Silan, Perwoll a Persil

Súťaž o 3 balíčky Henkel s produktami Silan, Perwoll a Persil

Spoločnosť Henkel sa neustále snaží hľadať udržateľné riešenia a prinášať svojim zákazníkom inovatívne produkty.

Na trh prichádza aj s ekologickejším zložením obľúbeného pracieho prostriedku Persil. Po novom pracie gély, disky a kapsuly značky Persil s vynovenou receptúrou s 92 %  biologicky odbúrateľnými zložkami (Vzťahuje sa na organické zložky Podľa OECD 301/302) vyperú vaše oblečenie nielen extra účinne, ale navyše aj s novým udržateľným štandardom. Navyše sú v 100 % recyklovateľnom obale. Vaše pranie sa tak stáva ešte šetrnejším k prírode ako kedykoľvek predtým.

Tekutý prací prostriedok Persil Active gel s integrovanou Deep Clean Plus technológiou obsahuje unikátnu kombináciu aktívnych látok, ktoré bojujú aj proti tým najodolnejším škvrnám až hlboko do vnútra vlákien. Aj napriek dokonale čistiacej sile je prací gél k vláknam bielizne šetrný. Jeho veľkou prednosťou je účinné odstraňovanie nečistôt pri nízkej teplote, už od 20 °C. Vašu bielizeň zanecháva žiarivo čistú a sviežu a navyše s Active Fresh efektom prináša pocit čerstvo vypratého oblečenia po dlhú dobu.

Persil 4v1 sú prvé štvorkomorové pracie kapsuly, ktoré v sebe ukrývajú 4 dôležité funkcie v jednom pre prvotriednu starostlivosť o oblečenie. Veľkou výhodou kapsúl je jednoduchá aplikácia, keďže už nemusíte študovať správne dávkovanie množstva pracích prostriedkov. Navyše Persil Discs sú uskladnené v praktickom balení s detskou poistkou.

Persil discs

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Vyťažte zo šatníka maximum

Do šatníka sa vám už nič nezmestí, ale stále máte pocit, že si nemáte čo obliecť. Takúto situáciu zažíva dennodenne snáď každá žena. Možno si myslíte, že vaše oblečenie je už príliš vynosené a tak nevhodné do práce či na inú príležitosť. Avšak so správnou starostlivosťou vám môžu obľúbené kúsky poslúžiť aj dlhé roky. Odbremeníte tak vašu peňaženku a aj životné prostredie, pre ktoré je zbytočné oblečenie veľkou záťažou. Základom trvácneho oblečenia je dodržiavanie pravidiel pri praní. Značka špeciálnych pracích prostriedkov Perwoll Renew prichádza s inovovanými produktami, ktoré sa dokonalo postarajú o oblečenie vo vašom šatníku a zároveň sú ešte ohľaduplnejšie k životnému prostrediu.

Špeciálne pracie prostriedky Perwoll Renew nielen dobre vyperú, ale zabezpečia aj starostlivosť o farby a vlákna vášho oblečenia. Doprajte vašim obľúbeným kúskom dôkladnú starostlivosť, aby si aj po niekoľkých praniach udržali svoj tvar a zároveň aby sviežo voňali. Kapsuly či pracie gély Perwoll Renew s účinnejším zložením, ktoré prinášajú zážitok z vône čerstvo vypratej bielizne, teraz nájdete v nových dizajnových a udržateľnejších obaloch.

K dispozícií sú pracie prostriedky špecializované na oživenie farieb oblečenia, na starostlivosť o vlákna aj toho najjemnejšieho oblečenia a produkty, ktoré sú navrhnuté pre ešte lepšiu pružnosť a elasticitu oblečenia pri dlhšom používaní.

Každé oblečenie i ľudia, ktorí ho tvoria, si zaslúžia svoj príbeh. Nepristupujme k nemu tak, že ho po zopár použitiach odhodíme. V tejto myšlienke sa angažuje aj hnutie #RethinkFashion od značky Perwoll. Skúsme začať vnímať nadčasovú módu s dlhodobým využitím s cieľom podporovať kvalitu nad kvantitu. Z jedného kúska oblečenia môžeme mať vďaka správnej starostlivosti a výberu radosť veľmi dlho. Inšpirácie na minimalistický šatník si môžete prečítať na blogu #RethinkFashion.

Perwoll

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Vôňa a jemnosť 24/7

Vôňa, jemnosť a mäkkosť, je to čo nájdete v nových avivážach Silan, ktoré okrem príťažlivého designu ponúkajú i inovatívne zloženie šetrné k životnému prostrediu. Aviváže značky Silan prešli moderným redizajnom, preto ich teraz nájdete v nových výrazných farebných obaloch. Sú balené v 100% recyklovateľnej rPet fľaši s ľahko recyklovateľným obalom. Pred umiestnením do plastového odpadu ich pre vyššiu efektivitu triedenia, zbavte vrchného obalu. Navyše aviváže Silan z radu Aromatherapy, Classic a Fresh Control obsahujú 97% biologicky odbúrateľných zložiek (Vzťahuje sa k organickým zložkám podľa OECD 301/302), takže sú ohľaduplnejšie a ešte šetrnejšie k životnému prostrediu. 

Užívajte si intenzívnejšiu vôňu a jemnosť čerstvo vypraného oblečenia, vďaka špičkovej technológii Green Double-Cap s biologicky odbúrateľnými parfumovými kapsulami, ktorá dodá oblečeniu neodolateľnú dlhotrvajúcu sviežosť. Vôňa sa totiž najprv uvoľňuje vo fľaši, následne sa rozvíja pri praní aj sušení oblečenia a naplno sa prejaví pri samotnom nosení. Užite si pocit neuveriteľne jemnej bielizne a dlhotrvajúce svieže vône 7 dní, 24 hodín denne.

Siahnite po intenzívnejších vôňach aviváží Silan z radu Aromatherapy alebo pre milovníkov sviežich vôni sú tu aviváže z radu Classic.

Silan aviváž

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Súťaž o 3 balíčky Henkel s produktami Silan, Perwoll a Persil

Každým komentárom na našom webe pri Článkoch, Novinkách, Testoch, Videách a Receptoch máte väčšiu šancu vyhrať. :-)

Vždy, keď sa na našej stránke podelíte s nami a čitateľkami o svoj názor, radu alebo postreh, budete mať väčšiu šancu vyhrať. Počítajú sa všetky pridané komentáre počas trvania súťaže. POZOR, UPOZORNENIE: Ďakujeme za komentáre priamo k tejto súťaži, ale nimi sa do nej nezapájate!

Súťažíme od 22.8. do 29.8.2022


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

8 komentárov

Andrea Hazuchová 24.08.22 19:39

AH
karma
-1.00

Persil je super používame ho

  • 0
Odpovedať

Viera Cahajlova 25.08.22 12:23

VC
karma
-1.00

Najlepší prací prostriedok.

  • 0
Odpovedať

Lenka Čajová 25.08.22 18:27

karma
97.00

Persil mam velmi oblubeny

  • 0
Odpovedať

Igor LADA 26.08.22 15:34

IL
karma
-1.00

Výborné články

  • 0
Odpovedať

Viera Cahajlova 27.08.22 14:59

VC
karma
-1.00

Sú super. Používam ich pravidelne.

  • 0
Odpovedať

Jana Plátková 27.08.22 15:33

JP
karma
-1.00

Persil,Silan presne naše značky.

  • 0
Odpovedať

Beata Kolkova 28.08.22 14:36

BK
karma
100.00

Persil pouzivam vo vsetkych formach.

  • 0
Odpovedať

Iveta Moravčíková 19.09.22 13:34

IM
karma
100.00

Prosím kto tu vyhral?

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní