Vyhraj 3x knihu Takto sa to podarí od Jannette Šimkovej

Vyhraj 3x knihu Takto sa to podarí od Jannette Šimkovej

Život je ako taká sínusoida alebo horská dráhy, pričom raz sme hore a raz dole. Kým sme na výslní a darí sa nám, tak si užívame a ničím sa netrápime. No keď spadneme na dno, začnú nás zmáhať rôzne pochmúrne myšlienky a cítime sa bezradne. Každý z nás by si však mal uvedomiť, že nie je všetko v živote len biele alebo čierne. Veď napokon, existuje niekoľko odtieňov sivej, ktoré môžu predstavovať nádej. Z každej situácie existuje východisko, len ho treba nájsť a nevzdávať sa. Veď ta pomyselná šnúra neúspechu raz musí skončiť. A či to bude skôr alebo neskôr, to dokážeme ovplyvniť aj sami. Dôležité je dať sa do duševnej pohody a brať s pokorou všetko, čo nám život prináša. Ako vravia mnohí, ak vám život hádže pod nohy citróny, spravte z nich citrónovú limonádu. Alebo sa pustite do čítania novej knihy od koučky Janette Šimkovej – Takto sa to podarí, ktorá obsahuje recepty na duševnú pohodu. Pamätajte na to, že kuchárom ste vy sami a len vy určujete, čo v živote dosiahnete.

Ako veriť svojim schopnostiam a rozvíjať si intuíciu? Ako nepodliehať úzkosti a negativite, zvládať konflikty, nenechať sa rozhodiť tým, čo nedokážeme ovplyvniť, ako sa vymotať z pocitu starých krívd? Kniha sa zameriava na témy, ktoré narúšajú našu duševnú pohodu, a ponúka osvedčené riešenia, ako dostať veci pod kontrolu. Nechajte si teda poradiť od slovenskej priekopníčky life koučingu s trinásťročnou praxou. Zmeňte svoj pohľad na život a posilnite svoje sebavedomie, sebadôveru a naučte sa opúšťať svoju komfortnú zónu. Za jej hranicami sa nachádza niečo nové, nevídané a neprebádané.

 

Vyhrajte 3x knihu Takto sa to podarí od Jannette Šimkovej

Správnu odpoveď nájdete tu: www.martinus.sk

Súťažíme od 23.6. do 9.7.2021

- Vyhodnotenie súťaže

Súťaž je ukončená

Gratulujeme vám:


  • 1. Milada Ivanovičová, Naháč
  • 2. Peter Daniš, Bratislava
  • 3. Maria Horkava, Liptovsky Hradok

Do súťaže sa zapojilo 203 čitateliek.
Vyžrebovaných výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

- TAKTO SA TO PODARÍ - Janette Šimková
1 z 3
Vyhraj 3x knihu Takto sa to podarí od Jannette Šimkovej - KAMzaKRASOU.sk
Vyhraj 3x knihu Takto sa to podarí od Jannette Šimkovej - KAMzaKRASOU.sk
Vyhraj 3x knihu Takto sa to podarí od Jannette Šimkovej - KAMzaKRASOU.sk

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Jana Komadová 23.06.21 22:49

JK
karma
100.00

Rada čítam a toto je zaujímavá knižka

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní