Vyhraj 4x BVLGARI MAN GLACIAL ESSENCE v hodnote 88,50 €

Vyhraj 4x BVLGARI MAN GLACIAL ESSENCE v hodnote 88,50 €

Je možné premôcť niečo neprekonateľné? Je možné, aby niečo nehmotné získalo tvar? Uzavrieť neviditeľnú silu vzduchu do flakónu sa zdá byť nedosiahnuteľnou výzvou, na ktorú sa podujali tvorcovia kolekcie Bvlgari Man.

Vzduch nie je možné chytiť, a predsa disponuje zreteľnou silou. Dokáže posilniť oheň, vieme ho vdýchnuť i vydýchnuť. Dokáže premeniť vodu na ľad, alebo nechať rieku tiecť rýchlejšie. Vzduch dokáže vyplniť ticho, ale aj rozozvučať slovo a niesť ho celým údolím. Má silu meniť veci, a najmä v našom vnútri.

Život sa začína nádychom. Keď sa usilujeme dosiahnuť životné výzvy a ciele, vždy to začína nádychom. Vdychovať vzduch je pre nás kľúčom k posilneniu odhodlania a precíteniu životnej sily. Keď naplníme svoje pľúca vzduchom, dokážeme vyjadriť svoje najdokonalejšie a najprirodzenejšie „ja“.

Nadýchnite sa. Sila vzduchu prechádza telom, vyjasňuje myšlienky a posilňuje sústredenosť. Pochybnosti sa rozplývajú, ustupujú jasným cieľom a ambicióznym plánom. Podržte v sebe vzduch a preciťujte každý kúsoček jeho životnej energie. Vaša vízia je odrazu jasnejšia: teraz viete, čo chcete, aj ako to dosiahnuť. Vydýchnite. Medzi tým, kým ste a kým chcete byť, už nie je žiadny rozdiel. Nie je rozdiel medzi tu a teraz a vysnívanými horizontmi.

Život je plný nečakaných okamihov. Čokoľvek vám deň prinesie – akýkoľvek vrchol, ktorý musíte zdolať – máte všetko, čo potrebujete, aby ste sa chopili príležitosti a dosiahli na najvyšší vrchol. Pretože práve na vrcholkoch sveta na vás čakajú tie najkrajšie výhľady a práve tam si uvedomíte vlastnú silu. Úspech nespočíva vo vrchole, ktorý zdoláte, ale v prekonaní vás samých.

Bvlgari Man Glacial Essence stelesňuje nezastaviteľnú mužnosť muža objavujúceho vlastnú vnútornú silu. Sviežosť iskrivých prvých tónov prebúdza nečakane drevité a energické srdce, ktoré kulminuje vo forme intenzívnych a ambicióznych tónoch základu. Živelná sila vzduchu je vyjadrená pomocou drevitej fougère vône, vycibrenej ľadom.

  • Hlava: esencia borievok, extrakt zázvoru, esencia geránia
  • Srdce: esencia austrálskeho santalu, pravý kosatec, esencia paliny
  • Základ: esencia aljašského cédru, akord clearwood®, pižmový akord

 

Vyhraj 4x BVLGARI MAN GLACIAL ESSENCE v hodnote 88,50 €

 

Každým komentárom na našom webe pri Článkoch, Novinkách, Testoch, Videách a Receptoch máte väčšiu šancu vyhrať. :-)

Vždy, keď sa na našej stránke podelíte s nami a čitateľkami o svoj názor, radu alebo postreh, budete mať väčšiu šancu vyhrať. Počítajú sa všetky pridané komentáre počas trvania súťaže. POZOR, UPOZORNENIE: Ďakujeme za komentáre priamo k tejto súťaži, ale nimi sa do nej nezapájate!

Súťažíme od 08.12. do 22.12.2020

- Vyhodnotenie súťaže

Súťaž je ukončená

Gratulujeme vám:


  • 1. Jana Havranová, Bratislava
  • 2. Veronika Kupcová, Veľké Ripňany
  • 3. Ingrid Šimoniková, Levice
  • 4. Andrea Justusová, Rybník

Do súťaže sa zapojilo 1163 čitateliek.
Vyžrebovaných výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

- Galéria
1 z 3
Vyhraj 4x BVLGARI MAN GLACIAL ESSENCE v hodnote 88,50 € - KAMzaKRASOU.sk
Vyhraj 4x BVLGARI MAN GLACIAL ESSENCE v hodnote 88,50 € - KAMzaKRASOU.sk
Vyhraj 4x BVLGARI MAN GLACIAL ESSENCE v hodnote 88,50 € - KAMzaKRASOU.sk

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Elena Švachová 09.12.20 23:32

karma
109.00

Óóóóó,krása... :-)

  • 0
Odpovedať

Dagmar Becková 10.12.20 14:26

DB
karma
-1.00

Dobrý deň. So záujmom som si prečítala rubriku o absolvovaní cukrového detoxu, ktorý ja vôbec nepotrebujem. Zdravý cukor je obsiahnutý v dostupných potravinách, ovocí , zelenine a dávka z nich je pre ľudský organizmus dostačujúca. Cukor nepoužívam. Čaj si občas osladím kvalitným medom s pridaním čerstvej citrónovej šťavy. Najchutnejším "zákuskom" je pre mňa čili paprička ... a to doslovne. Doprajem si ju ku každému jedlu a v práškovej forme ju pridávam do kávy spolu s mletou bio škoricou. Úžasné afrodiziakum. Skúste aj vy ! Krásny adventný čas prajem všetkým vám.

  • 0
Odpovedať

Štefánia Olahová 15.12.20 12:39

ŠO
karma
-1.00

Vône pre pravých muźov.

  • 0
Odpovedať

Martina Sejnová 15.12.20 21:40

MS
karma
-1.00

Bvlgari vône pre pánov sú úžasné, môjmu manželovi sa zatiaľ najviac páči Wood Essence, ktorú používa dlho, vyskúšal aj novšiu Wood Neroli ale tá mu až tak nesedela, ale táto novinka je veľmi pekná, keby sa mi poštastilo, tak to by som už mala super darček pre neho k narodeninám 13.2.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní