Ktoré znamenia sú považované za sebcov a ktoré urobia pre kariéru naozaj všetko?

Ktoré znamenia sú považované za sebcov a ktoré urobia pre kariéru naozaj všetko?
  • 10.12.2020
  • Radka Vargová

Každý má silné a slabé stránky. Každý má pozitívne aj negatívne vlastnosti. Ktoré sú tie najhoršie pre vás? Ktoré znamenia zverokruhu sú sebci, ktoré karieristi?

Kariéra na prvom mieste

Aj na úkor rodiny a vzťahov. Takto to majú nastavené znamenia Ryby, Rak a Strelec. Nech sa deje čokoľvek, určité postavenie a finančné zabezpečenie je pre toto trio alfou i omegou a značne tomu všetko podriaďujú. V hone za úspechom idú často až cez mŕtvoly a ich milostný život je vďaka tomuto na bode mrazu. Ten začínajú riešiť až keď si môžu povedať, že niečo dosiahli. Ak sa ocitnete vo vzťahu s jedným z týchto troch znamení, tak musíte rátať predovšetkým s tým, že budete pomerne dlho na druhom mieste. V tomto prípade budete mať na výber – buď to vydržíte alebo sa pobalíte. Doprosovanie sa, scény či ultimáta nikdy nezaberú. Úspech, úspech, úspech, na ničom inom im nezáleží.

Pozri tiež: Ktoré znamenia odoberajú energiu? TIETO patria medzi energetických upírov!

najväčší egoista medzi znameniami horoskopu

Zdroj: Shutterstock®

Sebecké trio

Komu patrí toto nelichotivé označenie? Baranovi, Pannám a Kozorožcom. Tieto tri znamenia sa vyznačujú tým, že sú až priveľmi zahľadení do seba. Aj keď sa ocitnú v dlhodobom vzťahu, akýmsi záhadným spôsobom sa nevedia, no vlastne možno nechcú, prispôsobiť novému štýlu a odmietajú myslieť na druhých. Nerobia to úplne zámerne. Jednoducho to majú v sebe. Vyhovieť sebe samému, dopriať si to najlepšie, byť sám pre seba na prvom mieste. Vzťahy s týmito znameniami vedia byť extrémne náročné. Dokážu sa zamilovať, dokážu robiť romantické gestá, dokážu vám pomôcť. Ale ak ich o niečo požiadate, čo pôjde na úkor času, ktorý majú vyhradený pre seba, tak narazíte na problém. Ich heslo: najprv JA, potom Ty.

Pozor na tieto znamenia zverokruhu

Zdroj: Shutterstock®

Naivní a ovplyvniteľní

Býk, Váhy aj Vodnár. Tieto znamenia sú najnaivnejšie a zároveň najviac ovplyvniteľné. Nevedia nikomu povedať nie, čo spočiatku je vnímané ako pozitívna vlastnosť, no len do určitého momentu. Keď vám partner v tomto znamení povie, že niečo už nebude robiť, ale za 10 minút mu zavolá kamarát, ktorý ho bude lákať na niečo, tak neodolá. Nedokážu si stáť za svojim, a to im uberá pozitívne body. Nemyslia to zle, jednoducho sú takí a iní nikdy nebudú. Možno sa na chvíľu dokážu pretvarovať, ale i tak vypláva ich prirodzenosť na povrch. Zároveň nie je úplne ťažké manipulovať s ľuďmi v týchto znameniach. Je to občas ľahšie, ako s deťmi.

Pozor na neverníkov

A koho by ste si mali doma strážiť? Jednoznačne Blížencov, Leva a Škorpióna. Túlavé topánky a záletné chúťky nie sú pre nich nič výnimočné. Práve naopak. Vyznačujú sa tým, že nevera je pre nich prirodzená. Nie je to tým, že by nemilovali partnera, lenže milujú sex a nespútanú zábavu. Keď sa doma začnú nudiť, vzrušenie vyhľadávajú niekde inde. Bohužiaľ, tým rania svoju najbližšiu osobu. Lenže ani oni to vlastne nevedia nejako ovplyvniť. Majú to v sebe, a to predovšetkým muži narodení v týchto znameniach. Takže dôverujte, ale preverujte a pokojne si držte partnera na krátko. Potrebuje to!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Ľubica Šťastná 10.12.20 06:22

ĽŠ
karma
100.00

Zaujímavé!

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 16.12.20 22:07

JK
karma
100.00

Rada som si prečítala

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 29.12.20 17:40

KS
karma
133.00

Krutá pravda o sebe sa nie veľmi dobre číta :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní