Ste naozaj dobrá v sexe? Tieto veci vás prezradia

Ste naozaj dobrá v sexe? Tieto veci vás prezradia
  • 06.10.2020
  • Radka Vargová

Mohlo by sa zdať, že jediní, kto má v hlave len sex a sex sú muži, ale pravda je taká, že ženy sú oveľa náchylnejšie na tento typ konverzácií. Pretože im nie je úplne jedno, aký výkon v posteli odvádzajú. Otázka toho, či ste dobrá v sexe, občas nedá spávať asi každej. Lenže na každú otázku je odpoveď. Aj na túto. A hneď štyri. Tieto štyri veci vás ubezpečia, že muži o vás rozprávajú len v superlatívoch. 

Absolútne uvoľnenie

Inak povedané aj absolútna strata kontroly. Ženy, ktoré nemajú problém s tým nechať veci tak, užiť si daný okamih a moment, podľahnúť tomu, čo momentálne prežívate, sú v očiach mužov na pomyselnom vrchole rebríčka. A to je cesta k úspechu. Muž postrehne, že ste 100 %-tne oddaná situácii a tiež sa uvoľní. A vďaka tomu obaja zažijete sex, ktorý naplní oboch. Je viac ako jasné, že všetko, čo robíte, robíte správne, a tak sa vie pri vás úplne uvoľniť. Áno, chápeme, že niekedy majú ženy pri množstve povinností problém uvoľniť sa. Ale v tom prípade musíte na tom zapracovať. Vyskúšajte meditácie, ktoré vám môžu v tomto smere pomôcť viac, než by ste čakali. 

Pozri tiež: Bizarné a smiešne: Tieto sexuálne rekordy ťa náramne pobavia

ako sa stať dobrou v sexe

Zdroj: Shutterstock®

Nikdy nemá dosť

Konkrétne, nikdy nemá dosť VÁS! Ako zistíte, že sex s vami miluje? Jednoducho. Váš muž má potrebu sa vás stále dotýkať, hladkať vás, pozorovať vás s rovnakým zanietením ako sa pozerá malé dieťa na cukríky. Nielen v posteli, ale kdekoľvek. Pretože len jeden dotyk ho dostatočne vzruší, privodí spomienky na spoločné sexuálne zážitky, ktoré chce zopakovať. Po sexe nechce oddychovať, chce opäť sex. S vami! Takto muž dáva jasne najavo, že nie ste pre neho len ďalšia do počtu. Ste žena, ktorá ho dokáže priviesť do stavu maximálneho uspokojenia sa. 

ako sa stať najlepšou v posteli

Zdroj: Shutterstock®

Dôveruje vám

A to naozaj vo všetkom. Pokojne sa nechá viesť, pretože vie, že ho dovediete do úspešného konca. Ak si myslíte, že muži majú radi všetko pod kontrolou, pekelne sa mýlite. Rovnako sú radi, keď žena je vo vedení a oni sa nemusia o nič starať a hlavne ničoho sa báť. Rovnako je veľmi dôležité, či sa vám zdôveruje so svojimi túžbami. Keď začne hovoriť, čo ho dokáže rozpáliť najviac, neznamená to, že vám chce dať najavo, že doteraz to bolo zlé. To vôbec nie. Práve preto, že sa mu páči, ako veci robíte, si je stopercentne istý, že práve vy môžete naplniť jeho fantázie. Ak vám aj ten váš dáva najavo, ako vám verí, tak si môžete zagratulovať. V posteli ste naozaj vynikajúca!

Všade samá chvála

Nakoniec netreba zabúdať na to najdôležitejšie – na pochvalu. Samozrejme, pochvala sa vždy ráta najviac. Jasné, môže byť, že to hovorí len tak, ale verte, že máloktorý muž vás bude pri tomto klamať. Ak sa mu sex nepáči, radšej je ticho, ak áno, povie vám to! Hocikedy, nie len po akte. Spomenie si na večer, ktorý bol pre neho neuveriteľný, bude mať potrebu rozdávať chvály, lebo to tak cíti. Tak čo, dostali ste už nejakú pochvalu od chlapa? 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 06.10.20 06:03

ĽŠ
karma
100.00

Uvoľnenie je základ.

  • 1
Odpovedať

Martinko Klingacik 06.10.20 09:10

MK
karma
-1.00

ehm ehm :D

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní