Vyhraj 4x denný krém s výťažkami z morských rias BASE DE JOUR MARINE

Vyhraj 4x denný krém s výťažkami z morských rias BASE DE JOUR MARINE

Base De Jour Marine - denný hydratačný krém s výťažkami z morských rias

Jemný krém s ľahkou vôňou mora obsahuje vyvážený kokteil získaný z výťažkov morských rias, fytostimulátorov (pšeničné klíčky, harmanček), minerálov, stopových prvkov a vitamínov. Vďaka tejto receptúre ide o výnimočný krém, ktorý stimuluje obnovu a výživu kožných buniek a pleť revitalizuje. Bol vyvinutý na účinnú remineralizáciu a vyrovnanie štruktúry vašej pleti.

Použitie: po nanesení všetkých špecifických prípravkov naneste malé množstvo krému na pokožku dekoltu, krku a tváre vrátane očného okolia a nechajte dobre vstrebať. Potom aplikujte líčidlá.

Morské riasy

Morské riasy sú zdrojom mnohých dôležitých látok, ktoré sú potrebné pre správne a vyvážené bunkové funkcie. Riasy sú svojím bunkovým zložením veľmi podobné ľudskej bunke, preto aktívne látky získané z morských rias ľudské telo veľmi dobre prijíma a syntetizuje. Z rias je možné získať celú škálu vitamínov, minerálov, stopových prvkov, peptidov, a hlavne esenciálnych aminokyselín, ktoré organizmus potrebuje a nevie si ich sám vytvoriť. Riasy sú navyše najmenej toxicky zaťažené suroviny. Prípravky, ktoré obsahujú výťažky z rias povzbudzujú prirodzený metabolizmus, stimulujú kvalitnejšiu bunkovú obnovu, chránia pred pôsobením voľných radikálov, zamedzujú vzniku voľných radikálov, majú vyhladzujúce a zjemňujúce účinky.

Najvyššiu koncentráciu účinných látok získaných z morských rias a ďalších morských surovín nájdete v ucelenom rade Marine Line od kozmetiky GERnétic. Tá obsahuje 4 produkty: vynikajúci čistiaci gél s jemnou brúsnou zložkou Nettoyant Gommant Marin, liftingový a spevňujúci krém Ger Lift, remineralizačnú a stimulačnú masku Masque Marin a denný ochranný a zľahka výživný krém Base De Jour Marine. Produkty sú parfumované veľmi príjemnou sviežou vôňou a môžu sa použiť na všetky typy pleti.

Laboratóriá GERnétic získavajú z morských rias aktívne látky najmodernejším procesom biotechnológie, ktorý je oveľa výhodnejší pre zachovanie naozaj prírodného potenciálu. Všetky procesy prebiehajú v prísnych laboratórnych podmienkach pod dohľadom odborníkov a špecialistov. Cieľom Laboratórií GERnétic je vyrábať účinné, bezpečné a vysoko kvalitné produkty.

Vyhrajte 4x denný krém s výťažkami z morských rias BASE DE JOUR MARINE

Správnu odpoveď nájdete tu: www.gernetic.sk

Súťažíme od 22.3. do 5.4.2021

- Vyhodnotenie súťaže

Súťaž je ukončená

Gratulujeme vám:


  • 1. Lucia Vorosová, Močenok
  • 2. Miriam Kubačková, Veličná
  • 3. Lenka Hrdinová, Kláštor pod Znievom
  • 4. Viktória Kubinová, Bratislava

Do súťaže sa zapojilo 558 čitateliek.
Vyžrebovaných výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

- Galéria
1 z 4
Vyhraj 4x denný krém s výťažkami z morských rias BASE DE JOUR MARINE - KAMzaKRASOU.sk
Vyhraj 4x denný krém s výťažkami z morských rias BASE DE JOUR MARINE - KAMzaKRASOU.sk
Vyhraj 4x denný krém s výťažkami z morských rias BASE DE JOUR MARINE - KAMzaKRASOU.sk
Vyhraj 4x denný krém s výťažkami z morských rias BASE DE JOUR MARINE - KAMzaKRASOU.sk

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Katarína Kačuriková


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Elena Herková 27.03.21 08:57

EH
karma
-1.00

Ďakujem.

  • 0
Odpovedať

beata kolkova 30.03.21 22:41

BK
karma
-1.00

Rada vyskusam

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní