Vyhraj 4x peelingový krém na tvár a telo Ger Peel od GERnétic

Vyhraj 4x peelingový krém na tvár a telo Ger Peel od GERnétic

Po krásnej a hebkej pokožke s bronzovým tónom túžia počas letných mesiacov mnohé ženy. Ako môžeme zlatistý tón dosiahnuť a čo najdlhšie si ho udržať? Na opaľovanie treba pokožku dobre pripraviť. Prvým krokom by mal byť citlivý peeling, ktorý odstráni z povrchu odumreté bunky. Prípravok Ger Peel od francúzskej kozmetiky GERnétic je výborný pomocník. Pri jeho používaní nejde iba o mechanický peeling, ale aj o celkovú starostlivosť o pokožku. Obsahuje jemnú brúsnu zložku (inertné guľôčky), ktorá je guľatá a mäkká, takže peeling je naozaj jemný, nenarušuje citlivosť pokožky a nespôsobuje jej poškodenie.  Dôkladne odstráni tukové výlučky a iné nečistoty, zlepšuje priechodnosť kože a okysličovanie buniek, ktoré je dôležité pre správne fyziologické funkcie. Ger Peel navyše obsahuje mandľový olej, ktorý je bohatý na základné živiny a má upokojujúci a zmäkčujúci účinok a alantoín s výrazným regeneračným a antibakteriálnym pôsobením. Pokožka nie je po peelingu vysušená, ale naopak, krásne vláčna a hladká.

Prípravok nanášame ľahkými krúživými pohybmi pozvoľna a mierne na pokožku tváre a celého tela. Sústredíme sa na miesta, kde je pokožka pevnejšia a tvrdšia (lakte, kolená, päty). Po nanesení sa osprchujeme, jemne osušíme a celé telo ošetríme kvalitným hydratačným mliekom Lait Corps Douceur a na tvár nanesieme regeneračný krém. Celotelový peeling robíme raz týždenne. Ak sa pokožka začne lúpať, môžeme aj častejšie, ale vždy veľmi citlivo.

Balenie Ger Peel s objemom 40 ml nám umožní mať prípravok v kozmetickej taštičke a v prípade potreby ho použiť. Výsledkom bude krásne opálenie, ktoré dlho vydrží a hebká, jemná pokožka. Nezabudnite dodržiavať pravidlá bezpečného opaľovania. Snaha o rýchle opálenie so sebou nesie zdravotné riziká a pokožke hrozí nepravidelná pigmentácia. Pred pobytom na slniečku používajte kvalitné opaľovacie produkty kozmetiky GERnétic z radu Melano.

 

Vyhrajte 4x peelingový krém na tvár a telo Ger Peel od francúzskej kozmetiky GERnétic

Správnu odpoveď nájdete tu: GERnetic.cz

Súťažíme od 9.9. do 23.9.2020

- Vyhodnotenie súťaže

Súťaž je ukončená

Gratulujeme vám:


  • 1. Zuzana Maťovčíková, Námestovo
  • 2. Miriam Kubinová, Bobrovec
  • 3. Emília Čierna, Žilina
  • 4. Štefánia Olahová, Košice

Do súťaže sa zapojilo 455 čitateliek.
Vyžrebovaných výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

- GER PEEL
1 z 3
Vyhraj 4x peelingový krém na tvár a telo Ger Peel od GERnétic - KAMzaKRASOU.sk
Vyhraj 4x peelingový krém na tvár a telo Ger Peel od GERnétic - KAMzaKRASOU.sk
Vyhraj 4x peelingový krém na tvár a telo Ger Peel od GERnétic - KAMzaKRASOU.sk

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní