VIDEO: Samoopaľovací cukrový nástrek pre nevesty – ako na krásne opálenú pleť v deň D?

VIDEO: Samoopaľovací cukrový nástrek pre nevesty – ako na krásne opálenú pleť v deň D?

Nevesty chcú vyzerať vo svoj svadobný deň skrátka dokonale. Dôsledne vyberajú najvhodnejší účes, ktorý sa hodí k ich tvári a šatám, nechávajú si robiť profesionálny make-up, rovnako si nechajú upraviť nechty a vytvoriť krásnu manikúru. Mnohé nevesty neváhajú podstúpiť ešte rozsiahlejšie prípravy, napríklad predlžovanie vlasov, farbenie alebo inú úpravu obočia, nalepovanie rias, epiláciu a iné. 

Myslia skrátka na každý detail, pretože sa chcú v daný deň cítiť čo najkrajšie a hoci už majú vybrané prekrásne svadobné šaty, práve tieto drobnosti privedú celkový vzhľad do dokonalosti. A viete, čo ďalšie, okrem spomenutého, môže neveste pomôcť cítiť sa v deň D ešte krásnejšie? No predsa krásne bronzová pokožka! Teraz však nemáme na mysli intenzívne opálenie ako po dvojtýždňovej dovolenke v Egypte, ale pokožku, ktorá vyzerá len ako zľahka pobozkaná slniečkom. 

Jemné opálenie vyzerá v kombinácii s bielymi svadobnými šatami skrátka perfektne, no ako ho dosiahnuť bez ohľadu na to, kedy vás čaká svadobný deň? Pomôcť môže takzvaný samoopaľovací cukrový nástrek, ktorý predstavuje bezpečnú formu opaľovania. 

Zavítali sme do bratislavského salóna SUNSAN, ktorý sa zameriava na aplikáciu cukrového nástreku a pripravili sme si pre vás s majiteľkou Sandrou rozhovor o tom, ako dokáže v salóne vyčarovať nevestám tú najkrajšiu pokožku a pleť. Zistite viac vo videu!

Poď zistiť, ako mať počas svojej svadby krásnu pokožku:

Všetko o samoopaľovacom cukrovom nástreku nájdeš v tomto videu: 

Samoopaľovací cukrový nástrek pre bezpečné opálenie pokožky – čo o ňom potrebuješ vedieť?

 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní