VIDEO: Samoopaľovací cukrový nástrek pre bezpečné opálenie pokožky – čo o ňom potrebuješ vedieť?

VIDEO: Samoopaľovací cukrový nástrek pre bezpečné opálenie pokožky – čo o ňom potrebuješ vedieť?

Aj vám sa páči, keď je vaša pokožka krásne opálená a bronzová? Aj vy by ste boli najradšej, keby vám letné opálenie z dovolenky vydržalo čo najdlhšie, ideálne aspoň v menšej miere počas celého roka? Tak v tom prípade je možno čas vyskúšať samoopaľovací cukrový nástrek. Už ste o ňom niečo počuli, alebo dokonca uvažujete o jeho vyskúšaní?

Ide o veľmi bezpečnú formu opaľovania pokožky, v porovnaní s klasických opaľovaním na slnku či pobytom v soláriách. Pri cukrovom nástreku vám žiadne nepríjemné spálenie pokožky rozhodne nehrozí! Čo všetko by sme o tejto zaujímavej technike na skrášlenie pokožky a tela mali vedieť? Zavítali sme do bratislavského salóna SUNSAN, ktorý sa zameriava na aplikáciu cukrového nástreku a dokonca i výrobu vlastných samoopaľovacích produktov. 

Pozrite si rozhovor so Sandrou, majiteľkou salóna SUNSAN, v ktorom sa dozviete, ako to vlastne celé funguje a prebieha. Čo sa pri nástreku robí, ako sa na procedúru pripraviť a ako sa následne o nástrek starať, aby vydržal čo najdlhšie? Kedy môžem alebo nemôžem podstúpiť cukrový nástrek? Tieto aj mnohé ďalšie otázky vám budú zodpovedané vo videu. Ak máte ešte nejaké ďalšie otázky, neváhajte ich zanechať v komentároch. 

Poď zistiť viac o samoopaľovacom cukrovom nástreku:

- Anketa

SKÚSILA BY SI SAMOOPAĽOVANIE FORMOU CUKROVÉHO NÁSTREKU?

Odpovedali 4 ľudia  

Určite áno, takáto forma opaľovania ma veľmi zaujala.
50%
Cukrový nástrek v salóne som už vyskúšala.
25%
Možno pred nejakou špeciálnou udalosťou aj áno.
25%
Asi nie, nie je to nič pre mňa.
0%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní