Tematická dovolenka: Necháš sa zlákať a užiješ si, čo máš najradšej?

Tematická dovolenka: Necháš sa zlákať a užiješ si, čo máš najradšej?
  • 01.09.2019
  • Michaela Kožáková

Dnes je veľa možností ako a kde cestovať. Cestovanie nie už len zábavou pre tých, ktorým každý mesiac pribudne na účet štvormiestna čiastka. Vy, ja, vaši susedia, kolegovia – všetci máme možnosť stráviť niekoľko dní v Chorvátsku alebo v nejakej exotickej destinácii. Či už si zvolíme cestu autom, lietadlom, ubytovanie v luxusnom hoteli, v karaváne alebo v penzióne. Niektorí z nás dokonca vycestujú aj viackrát za rok a užívajú si teplé slnečné lúče i zasnežené hory.

Cestovný ruch je dynamickým odvetvím, ktoré reaguje na potreby trhu a požiadavky zákazníkov. My, turisti, sme viac scestovaní, videli sme už niekoľko miest, ochutnali sme veľa svetových kuchýň, skúsili sme kvalitu rôznych ubytovacích zariadení. Vieme, čo chceme, čo požadujeme, ale niekedy to možno trochu preháňame a očakávame výhľad na more priamo z postele za last minute dovolenku, ktorú sme si zakúpili so 60-percentnou zľavou. Každý rok prichádzajú nové trendy a cestovanie nie je už len o destináciách. Jedným z trendov je tematické cestovanie, ktoré prináša jedinečné zážitky. Už ste ho skúsili?

Pozri aj: Multigeneračné cestovanie: Zober na dovolenku aj svojho deda a babku!

Cestovanie

Zdroj: pinterest.com

Zabudnite na pláž, objavujte

Ak patríte k tým, ktorí veľmi nepreferujú celodenné vylihovanie na pláži, tak tematické cestovanie je pre vás ako stvorené. Radi varíte, maľujete alebo viete oceniť kvalitné a dobré vínko? Obľubujete turistiku a lezenie? Zbožňujete fotografovanie a máte talent na jazyky? Posuňte svoju záľubu na vyšší level a premeňte svoju dovolenku na oddychový, vzdelávací a fascinujúci pobyt plný nezabudnuteľných zážitkov. Ako? Čítajte ďalej.

1 z 7

Športovo ladená dovolenka

Milujete fitness? Neviete si predstaviť svoj deň bez cvičenia alebo poriadneho strečingu? Týchto aktivít sa nemusíte vzdať ani počas dovolenky. Rôzne cestovné kancelárie a spoločnosti ponúkajú pobyty s inštruktormi jogy, osobnými trénermi a zumba cvičiteľmi. Môžete si užiť ranný beh pri východe slnka nad morom alebo zdravú stravu plnú morských plodov. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Ľubica Šťastná 01.09.19 05:42

ĽŠ
karma
100.00

Tematické cestovanie prináša skutočne jedinečné zážitky.

  • 0
Odpovedať

Elena Švachová 01.09.19 22:58

karma
109.00

Ja mám najradšej dovolenku na horách.

  • 0
Odpovedať

Alica Mareková 04.08.20 15:12

AM
karma
-1.00

Dovolenka s kurzom varenia by sa mi páčila.

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 28.02.21 03:54

KS
karma
133.00

Ja mám najradšej wellness pobyt spojený s turistikou, v našich krásnych Tatrách to stojí za to :-)

  • 0
Odpovedať

Katarína Kubíková 03.05.21 19:58

KK
karma
-1.00

No, vyzerá to krásne, rada by som si zašla treba niekam za jogou, ale teda s tými opatreniami sa mi vážne veľmi nechce. Vidím to tak, že leto strávim doma pri bazéne. Máme ho nový, a to z - - tak je to pre mňa ešte také nevšedné :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní