VIDEOTEST: Protivrásková podprsenka SLEEP&GLOW proti vráskam na dekolte

VIDEOTEST: Protivrásková podprsenka SLEEP&GLOW proti vráskam na dekolte

Vedeli ste o tom, že podľa toho, v akej polohe v noci spíme, si môžeme menej alebo viac spôsobovať vznik a prehlbovanie vrások? Najlepšia poloha, a to s ohľadom na naše zdravie aj krásu, je poloha na chrbte. Čo sa našej krásy týka, tak pri spánku na chrbte nepodnecujeme rozvoj vrások na tvári, krku a dekolte. Avšak, nie všetci dokážeme celú noc prespať na chrbte. 

Niektorí spia napríklad na bruchu, čo má na pokožku na tvári, krku a dekolte vskutku veľmi negatívny vplyv. Celá pokožka je utlačená, nemá dostatočný prísun kyslíka. Avšak, ani poloha na boku nie je ideálna. V tomto prípade tlačíme do vankúša jednu stranu tváre. Čo sa pŕs týka, tak pri spánku na boku je jedno utlačené a to druhé viac vystavené gravitácii a ovísa. 

Spánková poloha na jednom alebo druhom boku preto významne prispieva k vzniku vertikálnych vrások na dekolte. Dá sa proti tomu niečo robiť? Vyskúšať môžete napríklad protivráskovú podprsenku na spanie, ktorá počas noci drží prsia v lepšej polohe a predchádza utláčaniu pokožky a z dlhodobého hľadiska aj prehlbovaniu vrások. Na podprsenku na spanie sa pozrieme bližšie vo video recenzii!

Pozri si recenziu na protivráskovú podprsenku SLEEP&GLOW:

Protivrásková podprsenka SLEEP&GLOW

Podprsenka na spanie SLEEP&GLOW je navrhnutá tak, aby podporovala prevenciu vzniku vrások na dekolte, ktorých hlavnou príčinou je spánok na boku. Pomáha udržiavať dekolt v správnej polohe a predchádza jeho deformovaniu a otláčaniu počas spánku. 

Podprsenka SLEEP&GLOW:

  • je určená na celonočné nosenie,

  • je vďaka anatomickému dizajnu pohodlná na nosenie, 

  • je vyrobená z kvalitných materiálov – hodváb a bavlna,
  • má priedušný materiál,
  • má elegantný vzhľad, 
  • má nastaviteľné popruhy, ktoré možno prispôsobiť rôznym veľkostiam.

Ak by ste chceli protivráskovú podprsenku vyskúšať, neváhajte a použite zľavový kód Kamzakrasou10, ktorý platí aj na ďalšie produkty SLEEP&GLOW.

Všetky výrobky SLEEP&GLOW nájdete na www.sleepandglow.cz.

- Anketa

POČULA SI UŽ O PROTIVRÁSKOVEJ PODPRSENKE NA SPANIE?

Odpovedalo 0 ľudí  

Jasné, už ju používam.
0%
Áno, ale nejak ma to nezaujalo.
0%
To musím vyskúšať!
0%
Nie, vôbec som o tom netušila.
0%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní